Cat costa curatenia in toata casa?
Raspunsuri - Pagina 2
ilenutza spune:
Eu am sunat la o agentie de profil si mi-a spus ca max. 2 zile dureaza curatenia, ca trimit 2 persoane si costa maxim 2 mil, depinde ce vrei.
Mie femeia imi vine de 2 ori pe luna, ii dau 40 ron plus masa, sta cam, mult aprox. 8 ore si in ultimele doua dati nu am fost multumita de loc si ma gandesc serios sa gasesc pe altcineva.Mentionez ca am ap. de 3 camere, dar nu f. spatios.
Ile
39+ si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 6 ZILE 
Guguluff spune:
Asa stiu si eu, intre 30-50 lei pe zi, ma rog, 4-6-8 ore. Mai e si la noroc, nu prea stau atat de mult si vor si mancare la pranz, vreo cafea sau alte atentii. Totusi sa nu stricam preturile, nu le dati mai mult ca nu merita. Eu ma descurc singura in 2 camere si banii aia ii toc eu ca de, i-am muncit ca o
. Asta si in plus sunt foarte carcotasa, nu am vazut profesionista sa faca mai bine decat mine, normal ca doar nu sta ea in casa mea. Dar cand o sa iau ajutor o sa apelez la o firma de curatenie, dureaza mult mai putin, nu te intinzi la mese cu ei si sunt ceva mai profesionisti chiar daca ar costa mai mult.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
hristina spune:
Crdeam ca doar mie mi s-a parut exagerata suma si durata curateniei dar vad ca nu si ma bucur! Asta inseamna ca nu sunt chiar atat de carcotasa si mofturoasa!
Revin la idee Gabriela! Pentru 300 lei , la doua camere, cheama-ma pe mine,desi am facut si doctoratu, asta ca sa vada Lilia
ca nu numai ea isi poate schimba specializarea!![]()
![]()
In ritmul asta,prefer sa-mi fac singura noaptea curatenie decat sa-i dau femeii jumatate din salariul meu!
Kasi si Victoria
b.nica spune:
mie asa imi place sa fac curatenie ca daca nu ma ajuta cineva care are "chemare" si sunt eu obligata s-o fac,precis, dau banii economisiti la psihiatru!
acu' sa nu ma credeti o fandosita,dar as lucra ore suplimentare,m-as lipsi de unele mici placeri(carti spre ex.)si din banii castigati sa platesc o menajera.
gabriela 1969 spune:
Daca socotim cum spuneti voi ca dati 40 ron 8 ore/zi iese ora 5 ron.
La mine a stat 4 zile dar a muncit 41 de ore.
41 oreX 5 ron/ora=205 ron pe toata perioada.
Daca tinem cont ca nu a fost o curatenie saptamanala, de rutina ci una "ca de Paste"eu am platit-o cu 7 ron/ora.
Data viitoare cand va veni si nu va avea decat de dat cu aspiratorul si de sters praful ii voi da 4 ron/zi adica tariful ununim acceptat de voi.
"Eu am sunat la o agentie de profil si mi-a spus ca max. 2 zile dureaza curatenia, ca trimit 2 persoane si costa maxim 2 mil, depinde ce vrei."
Daca iti vine o firma specializata la curatenie cred ca nu-ti desface aragazul din toate incheieturile si-ti racaie piesele de jeg, nu-ti demonteaza hota si ti-o face ca noua, nu-ti spala peretii din toata casa cu clor, nu-ti face curatenie in debara sa-ti ia toata vraistea de acola la mana sa ti le stearga de praf, sa ti le sorteze ce mai trebuie si ce nu apoi sa ti le puna la loc, nu-ti demonteaza lustrele din casa si ti le spala piesa cu piesa,nu-ti face curatenie in dulapuri la bucatarie,etc, etc.
Si chiar sa presupunem ca aceasta firma specializata ar face toate astea, daca ati spus ca va costa 2 milioane/2 zile/2 persoane, atunci ea fiind una singura mi se para indreptatit sa stea 4 zile.
"In primul rand, nu stiu ce poti sa faci 4 zile in 2 camere oricat de murdar ar fi."
Apartamentul la origine este intr-adevar de 2 camere dar eu l-am adapatat si l-am facut de 3(am construit deasupra casei scarii un balcon, balconul initial l-am facut bucatarie iar bucataria a devenit dormitorul copilului).
"In al doilea rand, 300 RON pentru 4 zile, ies vreo 21 milioane pe luna, daca o tine in ritmul asta..."
De ce nu judecam asa si cand ne ducem la coafor si pentru 2 ore cat stam acolo platim 80 ron sau cand pentru 1 ora de masaj dam 20 ron(in cel mai fericit caz)?
De ce n-am plati la fel de bine si menajera?
teodraghici spune:
Foarte bine judecat!
Eu din fericire sunt doar un biet medic ...care daca da 3 milioane pe 3 zile de curatenie...asta e jumate din salariu...e tare corect ce se intampla!
...aha...uitasem la mine ora de garda la SMURD e platita cu 40 ron pe ora...si am garzi in care am cazuri din cauza carora pot da stau si la racoare vreo cativa ani....ma refer la raspudere.
Pana la urma 40 ron pe ora de curatenie...mi se pare imposibil!
quote:
Originally posted by gabriela 1969
Daca socotim cum spuneti voi ca dati 40 ron 8 ore/zi iese ora 5 ron.
La mine a stat 4 zile dar a muncit 41 de ore.
41 oreX 5 ron/ora=205 ron pe toata perioada.
Daca tinem cont ca nu a fost o curatenie saptamanala, de rutina ci una "ca de Paste"eu am platit-o cu 7 ron/ora.
Data viitoare cand va veni si nu va avea decat de dat cu aspiratorul si de sters praful ii voi da 4 ron/zi adica tariful ununim acceptat de voi.
"Eu am sunat la o agentie de profil si mi-a spus ca max. 2 zile dureaza curatenia, ca trimit 2 persoane si costa maxim 2 mil, depinde ce vrei."
Daca iti vine o firma specializata la curatenie cred ca nu-ti desface aragazul din toate incheieturile si-ti racaie piesele de jeg, nu-ti demonteaza hota si ti-o face ca noua, nu-ti spala peretii din toata casa cu clor, nu-ti face curatenie in debara sa-ti ia toata vraistea de acola la mana sa ti le stearga de praf, sa ti le sorteze ce mai trebuie si ce nu apoi sa ti le puna la loc, nu-ti demonteaza lustrele din casa si ti le spala piesa cu piesa,nu-ti face curatenie in dulapuri la bucatarie,etc, etc.
Si chiar sa presupunem ca aceasta firma specializata ar face toate astea, daca ati spus ca va costa 2 milioane/2 zile/2 persoane, atunci ea fiind una singura mi se para indreptatit sa stea 4 zile.
"In primul rand, nu stiu ce poti sa faci 4 zile in 2 camere oricat de murdar ar fi."
Apartamentul la origine este intr-adevar de 2 camere dar eu l-am adapatat si l-am facut de 3(am construit deasupra casei scarii un balcon, balconul initial l-am facut bucatarie iar bucataria a devenit dormitorul copilului).
"In al doilea rand, 300 RON pentru 4 zile, ies vreo 21 milioane pe luna, daca o tine in ritmul asta..."
De ce nu judecam asa si cand ne ducem la coafor si pentru 2 ore cat stam acolo platim 80 ron sau cand pentru 1 ora de masaj dam 20 ron(in cel mai fericit caz)?
De ce n-am plati la fel de bine si menajera?
poze
codruta_grg spune:
Hristina, bine zis, ma refer la partea cu 300 e jumatate din salarul unuia cu doctorat 
mult costa curatenia, dar important e sa gasesti pe cineva care are si scoala in de-al-de curateniilor, sa stie meserie, daca si face de fusareala....brrrr
eu ii dadeam 40/zi acum 2 ani unei tipa, care facea cam aiurea. De atunci mi-am schimbat apartamentul si nu mai am multe covoare, nici multa mobila de deplasat, nici bibelouri de spalat si nici lampi la care sa le dau jos mii de abajururi sa le spal, si faianta e putina... si termin curatenia in cateva ore-cea generala (fara spalat vesela) (cu ajutorul sotului
)
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
amo2004 spune:
Eu am platit 50 RON pt. o zi de curatenie generala (cca 10 ore), ap. 3 camere dar cu foarte putina mobila, dar nu a facut tot ce ma asteptam. Mi-a spalat geamurile, gresia si faianta, aspirat, sters praf, lustruit usi, dar a ratat paianjenii, praful de pe lustre si bateriile din bai si bucatarie.
Pentru o curatenie saptamanala, obisnuita platesc 30 RON, dar calca si hainele. Nu face extraordinar de bine, dar se simte, gasesc casa curata iar eu am mai mult timp pentru piticul meu. Altfel sambata si duminica erau mereu ocupate cu facut curatenie, cumparaturi, calcat, gatit...
Mult timp nu am agreat ideea ca altcineva sa-mi faca curat in casa, dar de cand sotul calatoreste mult si nu ma mai poate ajuta, nu mai apuc sa tin casa in ordine. Plus ca cel mic are un stil de a imprastia lucrurile prin toata casa... ca imi ajunge doar cat strang dupa el.
april spune:
Felicitari fetelor care au gasit femei de care sa fie multumite la curatenie si celor ce isi permit sa plateasca astfel de femei.
Sincer, desi stau foarte prost cu timpul, prefer sa-mi fac eu curatenia pt ca nu am cui sa bag de vina
...adica imi fac asa cum imi place mie. Decat sa ma enerverz si sa mai fac inca o data dupa femeie, prefer sa fac singura. Si oricum, cum zicea cineva mai sus....uite ca doctoratele, postuniversitarele, etc nu valoreaza mare lucru. Fetelor...sa ne reprofilam, ca desi am cheltuit enorm cu specializarile noastre se pare ca le-am cam facut degeaba.
La smotru!
..ca acolo se fac banii nu cu capul prin carti....sa-i spun maica-mii pt ce s-a chinuit ea sa ma tina in facultate, postuniv, doctorat.....vacs albina.
Cred ca niciodata n-o sa castig atat cat tanti aia 
GeorgetaR spune:

Fetelor recomandat-mi si mie pe cineva care sa faca treaba buna, va rog, ca in ultima vreme am senzatia ca n-o sa mai am vreodata casa curata, pana termin de facut trebuie sa o iau iar de la capat si prefer sa platesc pe cineva si sa am eu mai mult timp pentru pitici, ca ei, mititeii, chiar nu au nici o vina.
Editez ca sa mai spun ca sunt din Bucuresti.