Iasule, mandra cetate (56)
Raspunsuri - Pagina 22

mariussimiuc spune:
Da...da...si eu vreau fondant...cat o fi acolo...vreo 2-3 kile...
Miha si Robert

palmyrah2002 spune:
Am deja lista pentru 15 kg de fondant :
eu - 2,5 kg
Lili - 2,5 kg
Anca(Bul)- 2,5 kg
Paula(alipiticot) - 2,5 kg
Miha - 2,5 kg
Adi - 2,5 kg
Cirese confiate(cutia e de 5 kg)
eu - 1 kg
sefa mea - 1 kg
...
www.sophyana.ro
Eu am vorbit la telefon cu un nenic pe care o sa-l contactez cit de repede daca facem rost de cod fiscal.
Lili platesc eu fondantul tau si rezolvam cind te intorci!
Colorant alimentar gel nu se gaseste in Finlanda?
Culorile astea romanesti ma scot rau din sarite pentru ca trebuie sa fac nenumarate combinatii sa scot ceva acatarii;verdele nu-mi iese niciodata
Paula,o sa-l intreb pe dl.de la firma cit timp poate fi pastrat,dar din cite stiu sta si citeva luni la rece,in punga sau cutie de plastic.

aime spune:
Buna dimineata!
wow despre ce bunatati vb voi acolo...la fondant nu mai e loc, dar niste cirese as vrea si io 1 kg.
revin cand oi fi mai libera
aime si Vladimir

adi69 spune:
Cristina pune-o pe Aime in locul meu la fondant, nu ma grabesc,nu-mi trebuie acum si la o adica il "platesc "pe sot si-mi face...
Eu dintr-un kg de fondant am imbracat un tort(mare de vre-o 4/5kg) in pasta de fondant,am facut floricele si omulet si ce am mai facut eu pe acolo am glasat o rulada in fondant topit si mai am cam de doua degete in cutie(de iaurt la kg),ceea ce ,amestecat cu zahar si gelatina mi-ar mai ajunge ptr un tort .
Am fost acum sa vad cum se prezinta.Deci,eu il tin la frigider din mai(cam pe 10 l-a facut) si se prezinta bine,nu s-a zaharisit,chiar e putin umed deasupra.
Cirese confiate am in frigider de doi ani,am cumparat acum doi ani inainte de Paste,pe cutie scrie ca expira pe 12.12.2005,eu le-am tinut mereu in frigider si sant ok.Nici zaharisite ,nici mucegaite,nici apoase..si bune la gust.
Asta ca sa va faceti o parere asupra conditiilor de depozitare si termenului de garantie.
Eu nu-mi vad capul de treburi azi.Maine cu noapte-n cap plecam la plimbare prin tara.Tg Ocna,sapanta,Sibiu,Cluj,Brasov,Curtea de Arges,Vlea Oltului,a Lotrului,Transfagarasan,vatra Dornei,Campulung..nu neaparat in ordinea asta ,ca n-am retinut exact traseul..:)si s-ar putea sa-mi fi scapat ceva.
Si ptr-ca n-am sa fiu in zona atunci...
Raluca(ralucami) la multi ani! sa fii fericita si sa te bucuri de viata alaturi minunea de fetita si de taticul ei..
Ilincuta de Carmenp,La multi ani sa cresti mare ,frumoasa si desteapta..si norocoasa!
Va doresc WK-end placut,saptamana buna!

lgireada spune:
Cristina, eu am vazut niste tuburi mici mici, comparabile ca dimensiuni cu tuburile de picatura de la noi. Sunt la categoria de coloranti alimentari, cred. Ideea e ca nu imi dau seama ce sunt exact pentru ca scrie numai in finlandeza pe ei. Mi-am facut aici o prietena finlandeza si am sa intreb cu prima ocazie. Nu tin minte nici cat costa, dar ma interesez daca vreti. Si aduc pt toata lumea, daca sunt amatori. Culorile sunt cele 4 de baza: galben, rosu, verde si albastru.
In plus am gasit si marzipan gata colorat, dar mie nu-mi place la gust, e amarui - din cauza migdalelor. Ma uit mai exact si la alea cat costa si revin cu informatii.
Mentionez ca eu aici nu-s in capitala, banui ca acolo gasesti mai multe; is intr-un orasel mic mic.
edit ca sa mai zic ceva: m-am uitat pe site-ul care l-ai dat tu, ala cu sophyana, dar nu gasesc undeva o lista cu ce anume comercializeaza ei. Daca ai vreo legatura la ei, intreaba ce mai au si ceva preturi. Ca poate facem o comanda mai mare.
Ma inscriu si la 1 kg de cirese
Si tot eu: daca trebuie sa vina cineva sa se intalneasca tu tine, sa-ti dea banii si sa ia produsele, rezolv; o rog pe prietena mea cea mai buna sa rezolve.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

lgireada spune:
Nu are nimeni vreo pila la Coselli? Eu de acolo am facut rost de colorantii. Si prin combinatie pot spune ca mi-au iesit culori frumusele.
Doar ca am auzit ca si-au mutat sediul, erau undeva in Tatarasi odinioara, dar acum nu stiu pe unde sunt, ca eu m-as duce dupa ei.
Liliana

aime spune:
Adi, esti o draguta , nu-i problema, daca este bine, daca nu, alta data. Cristina, daca Adi imi ofera "locul" il accept cu maaaare placere. Plimbare placuta, Adi.
Liliana, Coselli s-a mutat pe Poitiers, cred ca in locul fostei cantine CUG (am tot avut drumuri la Dedeman si-am vazut, ca e la strada).
Ralu, tu pe unde mai bantui ?
aime si Vladimir

lgireada spune:
quote:
Originally posted by aime
Liliana, Coselli s-a mutat pe Poitiers, cred ca in locul fostei cantine CUG (am tot avut drumuri la Dedeman si-am vazut, ca e la strada).
aime siVladimir
Ok, 10x. O sa incerc cand vin in tara. Data trecuta stiu ca nu vindeau la persoane fizice si in cantitati mici, dar am mituit un nene :).
Liliana

adi69 spune:
Tot eu..
Am primit cadou de la sot de ziua mea un program :ideal home 3D architect home&garden design suite deluxe 6.
Trebui sa ma ocup de amenajarea case si s-a gandit ca la calculator imi va fi mai usor,problema mea e ca e in engleza(bineinteles!!) si m-am apucat de citit cartea ,dar cu engleza mea de balta..mai mult lipsa .. imi e foarte greu sa citesc ghidul-vre-o 400 de pagini ptr casa si 400 ptr gradina- si sa si inteleg tot.
Oare o pot gasi pe net in limba romana? Sincer cred ca nu ,dar poate aveti voi vre-o idee?
Aseara mi-a luat o ora sa instalez softul si sa ma joc putin in el adica sa fac schita casei..doar schita 2D..greu frate..in ritmul asta termin treaba la anul..si mie imi trebuie repede..
Probabil dupa ce ma intorc ma lipesc cu superglue de calculator..:)
DAca aveti vre-o idee cum ma puteti ajuta..
V-am pupacit si fug sa termin de facut bagaje..