Iasule, mandra cetate (56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Adi, am sa incerc si eu cand ajung acasa. Eu nu stiam cum imbraci tu torturile, ca din pasta care o faceam eu, nu reuseam sa intind o foaie ... imi iesea destul de tare. Si tot ceva cu zahar, gelatina, miere. In fine, lasa ca te mai bat eu la cap cand ajung acasa.
Cu Wilton, as vrea sa cumpar si eu cate ceva, dar nici sa platesc o gramada degeaba, comandand de pe site de la ei. Banui ca se plateste vama, colet extern, etc. O gramada de bani. Ma gandeam ca a preluat vreo firma de la noi produse de la ei si asa as fi comandat in tara. Eu visez anul asta de ziua mea la o trusa de varfuri de la bilancia ... incet incet o sa ne facem cofetari, Adi!

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Au magazin in Bucuresti.
Si tortul carte e singurul imbracat in pasta facuta din fondant,celelalte sant imbracate in pasta de zahar a Adrianei de pe culinar(zahar pudra,gelatina,miere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor si noi plecam in vacanta....venim in Iasi

Ma voi simti ca in vacanta?cu ce am putea sa ne distram avand in vedere ca suntem 2 in 1... din cate am inteles de la voi sau am inteles gresit(eu va citesc..dar s-ar putea sa ma si confund...dar ma iertati.ca sunt,nu?)
s-a desfiintat strandul?
si piscina..(la Moldova -mai este?) in afara de aia in aer liber?.. ma puteti informa?

va rog...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Daca vrei piscina, am inteles ca e una la Nico Beauty Center pe Bucium. Vroiam si eu sa merg odata, dar n-am gasit pe nimeni sa-si spuna parerea.
Sigur mai e si piscina Moldova, dar ultimele dati cand am fost apa era groaznic de clorurata, ma usturau ochii. Nu cred ca e indicata pt formula 2 in 1.
Si mai e o piscina pentru gimnastica, pe undeva spre Copou, nu mai tin minte strada; dar acolo nu se inoata.
Alte distractii posibile: plimbare in gradina botanica, biliard sau darts, gratare la ciric. Din cele practicate de mine ...

Liliana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adi69

Au magazin in Bucuresti.
Si tortul carte e singurul imbracat in pasta facuta din fondant,celelalte sant imbracate in pasta de zahar a Adrianei de pe culinar(zahar pudra,gelatina,miere).
Adriana

Au si site? De unde s-ar putea comanda? Sau daca nu, macar sa aiba site sa vad ce produse au si imi cumpar eu cand ajung in capitala ... sau rog pe cineva sa imi cumpere!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Lili, e 7,3 lei kg nu galeata de 15 kg.
Ar fi in jur de 1 milion galeata.Nu te uit stai linistita,numai sa-mi spui cit vrei.
Daca eu cumpar 3 kg ar mai fi 12 de impartitsi in plus ne-ar mai trebui codul fiscal(si ciresele confiate mi se par ieftine fata de pretul din magazin).

Acolo unde esti acum nu au reprezentanta Wilton?
Preturile sint sigur mai mici decit cele din Romania.
Setul pe care l-a adus cineva din Franta a costat acolo 80 de lei si aici in Romania e 110 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Stefania, piscine in Iasi: pe Lascar Catargi, inainte de TVR Iasi, cum urci, pe dreapta(dar e micuta..)si la Nico Spa
Tel: 0232.231.990 / 0728082382 / 0747133544

Adresa: Sos. Bucium Nr.28
Orar: 8:00 - 23:00

, vis-a-vis de Peugeot, langa un rest italian(pinochio)..
Piscina Moldova e in reparatie de anul trecut si nu stiu cat mai dureaza..

Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Lili, e 7,3 lei kg nu galeata de 15 kg.
Ar fi in jur de 1 milion galeata.Nu te uit stai linistita,numai sa-mi spui cit vrei.
Daca eu cumpar 3 kg ar mai fi 12 de impartitsi in plus ne-ar mai trebui codul fiscal(si ciresele confiate mi se par ieftine fata de pretul din magazin).

Acolo unde esti acum nu au reprezentanta Wilton?
Preturile sint sigur mai mici decit cele din Romania.
Setul pe care l-a adus cineva din Franta a costat acolo 80 de lei si aici in Romania e 110 lei.

Eu is in Finlanda acum. Maxim ce am gasit pe aici sunt niste varfuri de ornat. Atat. Nu produse Wilton :(.
Vreau si eu 3 kg. (Pentru cate torturi imi ajung? Si cand faci comanda?)In functie de informatii suplimentare revin.
M-am lamurit si cu pretul, e absolut ok. Avand in vedere ca singura ma chinuiam o gramada sa mestec la zahar...
Da-mi si mie un link de unde comandam, sa-mi fac o parere. Poate mai adaug niste chestii

Piscina aia de pe Lascar Catargi e pt gimnastica, nu pt inotat!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

vreau si eu fondant, pliz
2-3 kg
chiar asa, cite torturi ies dintr-unkg?
si cirese as vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna,
Vreau si eu fondant 2-3 kg.Si cirese confiate.Am de facut cateva torturi anul,acesta,cat timp sta in frigider?
Cod fiscal am si eu pe cabinet de medicina familie,dau ce date sunt necesare.
Va rog nu ma uitati sa ma luati in calcul la fondant.Multumesc.
Noi plecam la munte,la balvanyos,covasna sapt viitoare,a mai fost cineva acolo,cum este?
o seara buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput