Iasule, mandra cetate (56)
Raspunsuri - Pagina 23
amironeanu spune:
Salut!
Sunt pe fuga, vreau sa plec diseara sa o duc pe Stefi la Onesti, la parintii mei si mai am o groaza de treaba la servici.
Vreau sa va anunt ca este avarie la conducta de Timisesti, pana pe 8 aug cei alimentati din aceasta conducta vor avea apa cu program: 5-10 si 17-23. Cel putin asa ne-au spus cei de la RAJAC (noi folosim pa servici apa in timpul noptii si din fericire a sunat cineva sa intrebe ce si cum, ca ei nu au de gand sa anunte populatia).
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
miki68 spune:
De fapt, comunicatul RAJAC e cam asa:
COMUNICAT
Datorit#259; unei avarii grave ap#259;rute în noaptea de 2 august pe aduc#355;iunea Timi#351;e#351;ti, în zona localit#259;#355;ii R#259;chiteni, R.A.J.A.C. Ia#351;i se vede obligat#259; s#259; impun#259; restric#355;ii în furnizarea apei potabile în intervalul 3 - 5 august 2007.
Astfel, în zilele men#355;ionate, apa potabil#259; va fi furnizat#259; doar între orele 5.00 – 10.00 #351;i 16.00 – 23.00 în urm#259;toarele zone:
• Dacia, Pacurari, Alexandru cel Bun, Mircea cel B#259;trân, Cantemir, CUG, Ciurea, Galata, Bucium, Bârnova, Zona industrial#259;, Tome#351;ti, Prisecani, Ungheni.
Consumatorii alimenta#355;i din aduc#355;iunea Timi#351;e#351;ti, respectiv localit#259;#355;ile Tg. Frumos, Podu Iloaiei, Le#355;cani #351;i Valea Lupului nu vor beneficia de ap#259; potabil#259;.
Nu vor fi afecta#355;i de aceste restric#355;ii consumatorii din Copou, T#259;t#259;ra#351;i, Metalurgie, Ciric, Cuza Vod#259;, Aroneanu #351;i Centru Civic.
În vederea evit#259;rii efectelor negative cauzate de lipsa apei, R.A.J.A.C. Ia#351;i roag#259; consumatorii afecta#355;i s#259;-#351;i creeze rezerve de ap#259; pentru perioada de întrerupere.
Pentru informa#355;ii suplimentare sau alte sesiz#259;ri pute#355;i suna la numerele de telefon 0800.808.969 (apel gratuit, numai în re#355;eaua Romtelecom) sau 969 (apel taxabil la client, pentru celelalte re#355;ele de telefonie fix#259; sau mobil#259;), 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
Dr. ing. Ion Toma Director general
si l-am auzit si la radio Hit.
Sorry, se vede nasol ca e scanat.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
carmenp spune:
adi, multumim de urari, vacanta placuta, sa vii cu poze multe
acu imi explic ce era cu apa mea, mai nasol ca astept musafiri saptamina asta, buna treaba!
slimatei spune:
multumesc de raspunsuri
...de maine incep km...inapoi...numaratoare inversa la km
si dupa o luna o i-au de la capat![]()
va urez.. somn usor!... ca eu n-am somn...
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
kisstherain999 spune:
Salutari 
Cam asa stam noi la internet
, iar afara ne-a facut bunica printesa
Horia a descoperit de cateva zile ca poate scoate niste sunete foarte ascutite si de atunci le exerseaza mereu, inclusiv in timp ce mananca.. Este fascinat de propriile vocalize. Il face mama cantaret de opera 
Cand vom trece la diversificare cred ca va trebui sa ii pun copilului meu in mancare ceapa si usturoi pt ca eu mananc in fiecare zi aceste "delicatese" si el nu s-a suparat.
Noi azi ducem copilul la prima www.motociclism.ro/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=208441" target="_blank">intrunire moto
Revenim cu poze
kiss 

HORIA 
varsta
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
herra spune:
de ce e intotdeauna intrunire moto cand eu nu sunt in Iasi?? unde se desfasoara anul asta?
a, am uitat, salutari de la mare!!! hihi 
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
l_carmen2003 spune:
Adriana, La multi ani! - cu intarziere dar din suflet! Sa fii fericita si sanatoasa!
Raluca si tie La multi ani si sa fii fericita!
Deci am venit si din concediu si, a fost minunat dar nu mai merg acolo. Nu am avut de spus nimic vis-a-vis de conditiile de cazare si de servicii insa mancarea a fost cel putin ciudata - copilul meu a mancat 3 zile doar peste si fructe asa ca de a 4-a zi am iesit in oras si am mancat la rstaurant, unde a mancat perfect normal... insa am impresia - ma ierte Dumnezeu - ca in Bulgaria, la Nisipuri cel putin, si nu numai, ajung romanii si rusii decenti si nestiutori si eventual scandinavii, englezii, nemtii si francezii someri ori cu venituri modeste si sub, sau fermieri pensionari sau adolescentii... mai mult nu comentez dar ma refer nu doar la bune moravuri/purtari... in ce-i priveste pe romanii de acolo nu mi s-au parut mai prost crescuti decat cei citati mai sus, ba dimpotriva...
Asa ca data viitoare am sa aleg o alta destinatie pt concediu - mi-a ramas in inima Costa Brava si Barcelona - Of, ce m-as mai muta acolo si maine...
In fine, copiii s-au simtit perfect - am fost cu niste prieteni si copiii lor - si pana la urma asta conta cel mai mult.
Aaa si am avut peripetii cu asigurarea medicala acolo. Adica, desi aveam asigurare, nu au vrut sa o recunoasca si am platit pe un privit genunchi copil si pus diclofenac si o fasa elastica nu mai putin de 115 euro. Si apoi cred ca voi mai plati inca 25 de euro pe telefoane, in tara, caci timp de 6 zile au trimis/n-au trimis scrisoarea medicala pe fax. Pt ca pana la urma sa constat ca asigurarea avea nr de fax gresit inscriptionat!!!!
S-or duce de acum...
Noi avem si vesti bune, una bucata copil e OK. Vom face niste tratamente pt imunitate si eu si baiatul si in rest e totul OK. Multumesc lui Dumnezeu!
ELIZA MIRON spune:
Buna seara!
imi cer scuze daca dau buzna peste voi aici, dar am o rugaminte la voi: vrem sa cumparam un apartament in Iasi, in jur de 50000 de euro, cu doua sau trei camere, apartament pe care vrem sa-l inchiriem o perioada de timp sa nu-l tinem gol degeaba si vreau sa va intreb de care zone sa ne ferim si spre care cartiere sa ne orientam tinand cont de banii pe care i-am avea si de scopul pe care il are ap. pentru urmatoarea perioada de timp. Nu stim Iasiul decat asa, ca turisti, despre cartiere nu stim nimic. Va sunt recunoscatoare daca n-o sa ignorati mesajul meu...
kisstherain999 spune:
Salutari 
Ieri am incercat sa ducem copilul la intrunirea motociclistilor dar nu am putut cobora din masina pt ca batea prea tare vantul si nu am vrut sa ma risc. Asa ca vom astepta pana la anul.
Cristina intrunirea a fost la popasul de la iesirea din Letcani. Dar nu fi asa suparata ca marea bate biker's party.
kiss 

HORIA 
varsta
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Danna_36 spune:
Draga Eliza, si in Iasi, ca in orice oras, e bine sa eviti zonele periferice si sa te orientezi catre cele semicentrale. Deasemenea ar fi preferabil sa te orientezi catre blocurile mai nou construite, in ideea ca instalatiile sanitare sunt mai bune, riscul seismic mai mic (teoretic cel putin). inchirierea apartamentului nu cred sa fie o problema, indiferent de zona, dar difera pretul cu care se inchiriaza. Daca intentionezi sa inchiriezi la studenti, ar fi bine sa fii aproape de un Complex studentesc. Eu personal nu as inchiria la studenti, mai degraba la o familie, altfel au grija de apartament si in acest caz nici nu te obliga la o anumita zona.
Ca idee, ti-as recomanda sa eviti cartierele: Tomesti, Dancu, Lunca Cetatuii, apoi str. Ciric, Canta si Dacia. E doar parerea mea, sper sa nu se supere fetele care locuiesc pe acolo.
Cartiere mai cautate sunt: Nicolina, Pacurari, Autogara (Billa), Tatarasi (Oancea), Bazar (cele 3 blocuri vizavi de Vama) care sunt mai noi si dintre cele vechi: Podu Ros, Tesatura, Tutora, Splai Bahlui, Primaverii, Cantemir, Podu de Piatra, Soseaua Nationala, Podu de Fier, Tg Cucului. Cartiere bunisoare, unde poti gasi locuinte bune cu ceva atentie si noroc ar mai fi Baza 3, Alexandru cel bun, Galata. Mircea cel Batran... In fine, au mai ramas cartierele "rezidentiale", cele mai scumpe: Centrul Civic(Anastasie Panu), Centrul propriuzis, Copoul, Buciumul 9in Bucium nici nu cred sa fie blocuri), dar sa stii ca peste tot poti avea surprize placute si neplacute, pe principiul "omul sfinteste locul"...
Iti doresc mult noroc in cautare!