Animale

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

ce dulci sunt, Ioana, mie-mi venea sa-i mananc uitandu-ma la poze, mai ales pisoiul!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Vai Ioana ce frumosi sunt!!!
La cat sunt de obositaaaa... m-au facut sa rad... ce pisoc burticanos!!!
Si cutzi cu urechiusha lui... dar nici Gorgo nu-i mai prejos!!
Super !!!!
Eu intru mai rar ca sunt in renovare... deh, moloz....

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

azi tocmai mi-am amintit de Cora, asa ca o sa va spun povestea ei, o poveste scurta, pentru ca nu a fost prea mult timp prin viata noastra.
Cora a fost o catelusa maidaneza plina de ghinioane. nu stim de unde a aparut, dar era o catelusa tanara si frumoasa, cu alura de ciobanesc german dar cu delicatetea si finetea unei caprioare. multi o iubeau si ea ii iubea pe toti. nu am vazut un catel capabil de atata afectiune fata de toata lumea si de o asemenea blandete. dar s-a imbolnavit in scurt timp si degeaba a alergat mama impreuna cu o prietena cu ea pe la doctori, cu tratament cu tot, intr-o zi a murit. a murit cu capsorul in mainile mamei mele, uitandu-i-se in ochi.
am vrut sa o ingropam intr-o gradinita din spatele blocului, dar biata Cora a avut ghinion si aici. nu a avut parte nici macar de peticul ala de pamant sa se odihneasca. un vecin ne-a interzis sa o ingropam acolo si ne-a amenintat. alt vecin care sta la o casa a spus ca regreta ca nu o poate ingropa la el in curte, avand si alti catei si pisici ingropati acolo. neavand unde si cu ce sa o ducem (noi nu avem masina) nu s-a putut face nimic in sensul asta si se pare ca in final Cora si-a gasit linistea la groapa de gunoi.
asta s-a intamplat in urma cu vreo 5 ani, ne gandim la ea din cand in cand, semn ca nu a trecut chiar degeaba prin viata noastra, dar cu amaraciunea ca un sufletel atat de bun nu prea avut parte de nimic pe pamantul asta.

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

offff... Cora ....draga de ea...
Ce trist !!!

Am vazut la tv. la stiri cum statea un cutzu pe doua bucati dintr-un gard .Apa cat cuprindea .... , dar nimeni nu s-a oferit sa i ia intr-o barca... Offfffff .... am gandesc si acum la el ... simt ca mi-se rupe sufletul de mila lui... Dar cine stie catzi or fii morti (inecati )in lanturi... .
offf...saraci... ce animale chinuite...., saracele suflete chinuite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Ce rau imi pare de Cora, saracuta, ce poveste trista..chiar mi-a venit sa plang.. Si pe vecinul ala cu ce l-ar fi deranjat daca ingropati catelul in spatele blocului..
N-am vazut catelusul de la stiri..sper totusi ca i-o fi fost mila cuiva si l-a luat intr-o barca, cat loc putea sa ocupe un biet catelus..Imi e mila de toate animalutele si imi pare rau de ele, sunt si ele niste suflete de multe ori mai mari decat unele suflete de oameni.

Sunt si eu cam suparata ca nu avem unde sa le ducem pe cutzy si pe pisa, acum cand o sa plecam trei saptamani sa facem fiv.
Absolut nimeni nu le-a vrut,la cei care le-au vrut nu s-a putut(un prieten are doi caini lupi, altul un doberman, frate-meu are doua pisici mari si cam rele, am dus-o intr-o zi pe cutzy si a batut-o o pisica, ce mai nu am gasit unde sa le ducem. Si nimeni nu a vrut sa vina sa stea la noi desi aveau toate conditiile.
Cu noi nu le putem lua, ca plecam in Ungaria
Pana la urma vor ramane acasa si va veni in fiecare zi un prieten al nostru sa le dea sa manance, sa schimbe apa, va veni si soacra-mea, deci mancare vor avea, dar eu sunt ingrijorata ce vor face ele atata timp fara noi, cine se joaca cu ele..sunt multumita doar ca se au una pe alta, ele se joaca toata ziua impreuna si nu as fi vrut sa le despart, au locurile lor de dormit si de jucat..off..sper sa nu le fie prea tare dor de noi..eu oricum o sa stau cu gandul la ele.
Voi ce credeti, va fi bine asa?
De Gorgo nu mi-e frica, ca el se descurca, o sa i se dea si lui de mancare, dar oricum el statea pe strada, avea el "activitatile" lui, nu prea stateam noi cu el. Parca nici de pisicuta nu mi-ar fi, ca ea nu ne simte lipsa prea mult, se joaca si singura, doarme toata ziua, cand venim nu vine la mangaiat ci la mancarica, dar cutzy, ea e tare jucausa si n-o sa se joace nimeni cu ea, offf....
Noi luni plecam si ma tot gandesc la alta varianta dar nu am..pensiune de animale nu exista in Constanta..
Ce sa fac???

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

da, bietele animale, am vazut si eu la tv. oare de ce se gandesc oamenii numai la ei?

ioana, cred ca ai gasit solutia cea mai buna. nici daca le-ai fi dus la cineva, nici daca le-ai fi dus la pensiune nu s-ar fi simtit ca acasa. asa macar sunt impreuna, se joaca una cu alta, sunt la ele acasa, deci nu li se schimba obiceiurile si dorul de voi sa stii ca le trece intr-o zi - doua. am auzit ca animalutele, in special cateii au memoria scurta, in sensul ca nu prea au notiunea timpului, sa nu va suparati pe mine. dar ati vazut ce se bucura cateii cand te intorci acasa dupa 2 saptamani, ca si atunci cand ai plecat sa duci gunoiul la ghena? a mea asa face
in plus daca vine cineva de incredere si nu le lipseste hrana si apa, eu zic sa nu-ti faci griji ca asa e cel mai bine.

imi pare rau daca povestea Corei v-a intristat.

va pup.

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Andreea, m-ai mai linistit, asa stau si eu cu sufletul impacat ca le va fi bine fetitelor mele.De-asta am si intrebat, sa imi spuneti voi care sunteti din afara daca credeti ca e bine pt animalutele mele solutia gasita.
Sper si eu sa nu le fie prea dor de noi, si asa e cu cateii, chiar daca nu te-au vazut de mult, se bucura la fel ca atunci cand te intorci dupa o ora. prima oara cand am plecat in Ungaria si am venit dupa o luna, ne asteptam ca Gorgo sa se bucure mai tare, dar el n-a dat doi bani pe noi, el era tare nerabdator sa intre in curte

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Si eu am vazut catelul la stiri, mi s-a rupt sufletul cum statea el singurel acolo si se uita poate il lua si pe el cineva de acolo

Ioana in primul rand bafta multa multa la unguri, sa reusesti, Doamne Ajuta! Stiu cum este sa-ti faci griji ca nu ai cu cine sa lasi animalutele, eu imi mai lasam catelul la pensiune dar il trimiteam pe sotul meu acolo eu nu eram in stare sa-l vad acolo inchis, plangeam de muream si el suferea tare mult acolo, se simtea abandonat, nici nu manca nimic saracutul, de asta este mai bine sa-o lasi acasa si sa vina cineva sa-i dea mancarica sau sa-o lasi la cineva cunoscut dar am inteles ca asta nu se poate. DAca treci prin Bucuresti in drum spre unguri, ti-o tin eu , mamaaaaaa ce s-ar mai bucura catelul meu, hai te pupic si nu te mai stresa si cu asta ca nu ai voie, trebuie sa stai linistita acolo sa se prinda bebelasul

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput

Alexia iti multumesc mult de tot ca te oferi s-o tii tu pe Cutzy! Oricum, nu am fi avut cum s-o aducem ca noi nu mergem cu masina ci cu trenul, care este direct Constanta-Oradea si de acolo luam alt tren catre Szeged
Insa intre timp, socru-meu si nevasta-sa s-au gandit si vor veni si ei sa stea la noi, in prima sapt nu, ca au bilete la Techirghiol, dar vor veni in fiecare zi sa vada ce fac fetele, iar in timpul asta o sa vine si doi prieteni ai sotului. Apoi dupa ce termina biletele, vor sta la noi! Deci acum s-a rezolvat si ma bucur ca vor avea si animalutele noastre companie, va sta cineva cu ele.
Sa le fi vazut pe amandoua cum dorm una langa alta la ele in patut, din pacate nu prea apuc sa le vad ca imediat cum apar eu se trezesc si se dau jos, deci nu apuc sa le fac poza.Dar oi prinde eu momentul!

Fetelor, va pup cu drag pe toate si pe animalutele voastre!
O sa va mai scriu dupa ce ma intorc din Ungaria!

Ioana

Mergi la inceput

Ioana
Tin pumnisorii stransi !!
Sa va ajute Dumnezeu sa va mariti familia!!
Sa ne dai vesti bune cat mai curand!!!
Io.. astept!

Mergi la inceput