Animale
Raspunsuri - Pagina 9
andriushca spune:
fetelor, ce va mai fac animalutele, nu mai scrieti nimic?
sa speram ca ioana vine cu vesti bune de acolo, (chiar daca am citit ca sunt ceva probleme), iar pisa, cutzi si gorgo sunt bine ingrijiti!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
copilutzu spune:
Hi, hi, hi..
matzul meu toooarce si face painicutze..... Cat o iubesc cand face painicutze pe paturica ei favorita....
Andreea da-mi ,te rog, un link sa citesc si io de Ioana. Ca nu stiu nimic de ea si sincer nu am tipm sa caut . Sunt in santier acasa.... Multumesc!!!
Ioana sa vii cu vesti bune!!!
Pup fetele cu balnoase cu tot!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
miki68 spune:
Sa traiti, raportez: si Tzutzu si Bambu sunt sanatosi, voiosi (mai mult Bambu). Dorm deja pe sub pilote cat e ziua de lunga (deh, a venit toamna).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
andriushca spune:
va pup fetele, copilutzu, uite ce scrie Ioana la Fiv Ungaria:
"fetelor de astazi sunt bucuroasa, am in burtica un embrionas luptator acum are doar 6 celule dar o sa creasca el mare ! am multa spernata si am bucur ca am mers pina la capat , cum era sa nu-i fi dat o sansa acestui embrionas ca doar el va fi bebelusul meu.Vedeti si voi cit sunt de optimista acum! Si dr Zadori a contribuit azi cu mult la starea mea m-a incurajat , ne-a spus ca embrionul acesta e mai bun si sansele sunt destule sa ramin insarcinata doar cu un embrion. Mi-a schimbat tratamentul de sustinere, a zis ca progesteron nu prea da pt ca i se pare ca e un stress in plus, mi-a dat 8 utrogestan pe zi. Oricumam facut si l apunctie 4 fiole, da rmerg pe mina lui daca el asa crede ca e bine.Mi-a facu tis hatching si ceea ce mi s-a parut extraordinar dr a zis ca nu mai platim ICSI pt ca a fost doar un embrion. La noi in tara nu cred ca se intimpla asa...Va las ca m-am lungit , v amai trimit mesaje prin Magduta care e o draguta! Va pup pe toate cu mult drag si va multumesc ca va ginditi la mine. Celor care sunteti in tratament sau asteptarea rezultatelor va tin pumnii "
Asta a fost mesajul lui Ioana. Sa-i ajute DD !
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
copilutzu spune:
DAAA, DAAAAAA Andriushca sa-i ajute Dumnezeu!!
Ioana ne gandim la tine!! Tinem pumnishorii stransiiii !!
MULTUMESC MULT Andreea !!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
ioana_p76 spune:
Buna fetelor si bine v-am regasit!
Andriuscha, Copilutzu va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine in timpul asta! Inca nu stiu rezultatul, sper sa fie asa cum imi doresc, in cateva zile o sa aflu.
Am ajuns si eu acasa, imi era dor de animalutele mele dragi, abia asteptam sa le vad. Sa va povestesc: cand ne-am dat jos din masina, ne-a intampinat Gorgo, care parea ceva mai slab si parca nu mai stia cine suntem, insa ne-a mirosit putin si apoi a sarit pe noi.
Apoi intram in curte si Cutzy sare pe noi, a mai crescut si parea mai slaba, dar socru-meu zicea ca a mancat bine, de trei ori pe zi.
Apare si Pusi, care dintre toti arata cel mai bine, grasuta si pufoasa, la inceput s-a speriat de noi, dar si-a adus apoi aminte.
Ea era cea mai grasuta pt ca descoperise unde e ascunsa mancarea in garaj si se mai servea din cand in cand, ca punga era cam rontaita
Pana sa plecam, Cutzy invatase sa faca sezi si sa dea labutele si ne gandeam ca o fi uitat, dar n-a uitat, mai ales cand e vorba de mancare, sa vedeti ce repede face sezi, uneori nici nu trebuie sa ii mai zici.
Noi inca mai suntem in concediu si in fiecare dimineata, pe la 6,3 -7 ele ne dau trezirea, incep cu schelalaitul, latratul si mieunatul pe la geamuri, doar sa le bagam in seama.Sunt dragute, nu poti sa te superi pe ele.
Va mai povestesc eu pe parcurs diverse nazdravanii de-ale lor. Daca as putea sa pun si filmulete cand se joaca ele, o sa vad cum fac.
Mai scrieti si voi de animalutele voastre mai multe, sunt sigura ca aveti ce scrie, ca toate fac faze haioase!
Va cu drag si si blanosii mici si mari!
Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Bombonicaaaa spune:
Bine v-am gasit fetelor iubitoare de animale !
Eu sunt noua la subiectul asta dar cum mi-am facut un mini zoo acasa am zis sa trec si pe la voi ,poate mai discutam una alta
Eu am 2 pisici , Mitzi si Gipsy , un catel Shar pei pe nume Bella , acvariu cu pestisori ,un love bird Lily ,2 hamsteri Cioco si Fufi si noua membra a familiei , o broscuta testoasa pe nume Jade
Sunt efectiv inebunita dupa animalute , iar Jasmine fetita mea de aproape 2 ani le iubeste pe fiecare in parte si este tare fericita cu ele in preajma
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
andriushca spune:
bine ai venit pe la noi, Bombonica!
sa-ti traiasca toate 3 bombonicile (m-am uitat la filmulte si poze, tare scumpici sunt) si multele animalute.
trebuie sa fiti o familie foarte fericita si sa traiti o dulce nebunie!
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
magduta-sv spune:
Citi iubitori de animalute si ce frumuseti cu blanita!
Vin si eu la raport. Sint o mare iubitoare de animalute de cind ma stiu. Fiind singura la parinti, am vrut mereu compania unor prieteni micuti, dar ai mei nu agreau animalute in casa. Afara ma jucam cu toti si le dadeam sa pape. Si acum ma opresc pe strada sa mingii cite un catel, iar el in semn de recunostinta ma conduce elegant citiva pasi prin zona in care e sef. Mama mereu imi spune: daca n-ai nimic sa le dai ( de mincare), la ce-i mai chemi la tine? De fiecare data ii explic ca micutii nostri prieteni se bucura si de o mingiiere si dau din codita fericiti cind simt ca sint iubiti.
Prima mea dragoste a inceput la Cluj,in clasa a VI a, cind eram in vacanta la verisorii mei si o vecina mi-a oferit din colectia ei 2 hamsteri ( ii crestea pt blanita si avea sute).I-am botezat Boby si Pamita si i-am prezentat mamei. Erau atit de frumosi si dragalasi! Cu blanita usor portocalie, urechiuse si ochisori maro, tematori la inceput. Mama a spus un nu categoric, dar cind am plecat acasa, am reusit sa-i iau cu noi in masina intr-un borcan inalt si sa-i duc in Suceava, in noul lor camin. Ai mei, pusi in fata faptului implinit, i-au acceptat si 3 ani de zile cit au trait ( inimioara lor bate f repede si atit e speranta lor de viata)ne-au adus zimbetul in fiecare zi pe buze.
Lumea nu intelegea cum putem iubi 2 "soareci", care se plimbau mereu printre picioarele musafirilor.Ii strigam pe nume si veneau la mine, ma trageau de pantaloni cind imi scriam temele ca sa ma joc cu ei, se urcau pe birou si stind in fundulet incercau sa-mi distraga atentia. Mi-au ros pantaloni, foi de hirtie, o bucatica de linoleu, asternutul, pentru ca ii inchideam citeodata in dormitor, ca sa nu-i calc prin casa si cite prostioare nu faceau pina ii puneam in borcanele lor la nani!Pina si la mare i-am luat cu noi in concediu ca nu aveam cu cine sa-i las! Ne-am inhamat cu borcane, buretei, un saculet de talas, pe linga bagajele noastre, dar au fost si ei pe litoral!
Cind am inceput practica la liceu ( in 1989), la sortat cartofi, am salvat de la moarte un catel mic de pamint ( tot un fel de hamser) pe care l-am luat acasa. A doua zi, tata l-a eliberat pe cimp, spunindu-mi ca hamserii sint de ajuns...
Hamsterasii au facut pui, am crescut si pui de-a lor, am dat cadou si altor copii , iar cind si ultimii au murit, am adoptat-o pe Tutu, un purcelus de Guineea. Pe Tutu am "pescuit-o" aflindu-ma in vizita la niste prieteni de-ai parintilor. I-am prezentat-o la fel mamei si i-am spus categoric ca nu renunt la " sobolan". 7 ani de zile a fost prietena noastra si membru al familiei. Cit am avut animalute in casa, toti care ne vizitau ne "sfatuiau" sa renuntam la ele, ca locul lor e pe cimp....Nu am inteles cu ce-i deranjau. Curatenie era tot timpul, asternutul lor era mereu schimbat( talas), draguti erau...si poznasi la ei acasa...In ziua in care a murit Tutu, nici la cursuri la facultate nu m-am dus de suparare...Ai mei n-au vrut sa mai auda de alte animalute, pt ca au suferit foarte mult cind acestia ne-au parasit , pe rind.
Au urmat apoi 2 broscute testoase, am mai adoptat 2 si le-am facut cadou sotului de ziua lui. Tot in sarcina mea era ingrijirea lor, baita, joaca...in final le-am daruit unei prietene pt ca i-au placut mult si noi circulam mult...
In perioada cea mai grea a vietii mele, la 30 de ani, dupa un sir lung de tratamente incheiat cu un FIV nereusit, l-am primit cadou pe Tomi, o frumusete de motanel alb si scump de 8 luni pe care vi-l voi prezenta in curind , care a devenit membrul familiei noastre din prima seara!Era foarte speriat, musca mereu , dar dragostea a inceput usor si sigur intre noi.
Il iubim mult de tot , ne jucam mereu impreuna, iar cind mergem in concediu sau week-end-uri il lasam tot timpul cu cineva. Am incercat sa-l duc la ai mei, dar cel mai bine se simte in casuta lui.
Are multe jucarii, luni va primi un nou mobilier de pisicute, dar in prezenta noastra prefera sa se joace cu noi. E foarte cuminte ziua, doarme mult, papa, nevoile le face la olita, iar miros nu cred ca este, mai ales ca e castrat . Parul e inca o problema, dar cu aspirator si perie, mami le rezolva pe toate
Cred ca am ocupat cam mult spatiu . Va pupic si sper sa ma descurc sa pun niste poze cu Tomi.
Magduta
luci.eilm spune:
dedicatie pentru motanelul alb, http://pets.webshots.com/video/3077457010040941110WVmffw
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi