Animale
Raspunsuri - Pagina 6
ioana_p76 spune:
Andriuscha catelusa ta e o scumpa!!Are niste ochisori.. Ma bucur ca ai pus poze cu ea si ca te-am vazut si pe tine in ele!
Copilutzu am admirat si eu pisicuta ta, e o frumoasa si cred ca si o alintata!
Catelusa si pisicuta mea sunt niste nebunatice, toata ziua se fugaresc, se joaca una cu alta, ma bucur ca se simt bine impreuna. Cateodata totusi Cutzy fiind mai mare si mai nebuna, o cam chinuie pe Pisa, o musca cam tare de urechi, coada sau unde apuca si pisica saraca nu stie pe unde sa fuga. Dar dupa cateva minute apare iar, ca i se face iar chef de joaca. Sper sa se inteleaga bine si mai tarziu cand vor creste mai mari.
Mi-e asa drag de ele si sper ca nu v-am plictisit spunandu-va aceste amanunte despre ele.
Va pup si va doresc o noapte buna!
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by ramonzca79
....pe Tina...este cea pe care o am si acum...balineza.....de o cumintenie rara...o iubesc f mult desi din cauza ei am certuri cu sotul....si el o place insa nu suporta parul....aspir zilnic dar degeaba...
acum ne dorim un bebe si el deja ma ameninta ca nu vom avea copil cu pisica in casa...am incercat sa-l conving insa nicio sansaaaaaa....
ce sa fac????de cate ori ma gandesc ca tre s-o dau bocesc....si acum iar mi-au dat lacrimile....pe 5 august implineste 2 ani...am cui s-o dau...avem niste prieteni care locuiesc la curte si care au 12 pisici(ce stau in casa) si vreo 10 caini....sunt hraniti "a la carte"..oamenii au bani si chiar se ocupa de ele....sunt animale gasite pe strada, sterilizate, vaccinate...etc...etc si mi-au spus ca o vor lua ei...si ar mai fi si sora mea care ar lua-o insa la ploiesti(eu sunt in oradea)...dar nu pot...nu vreau s-o dau....
cum sa-l conving????
Iti doresc sa reusesti sa-l convingi pe sotul tau ca puteti tine pisicuta si atunci cand veti avea un copil, desi va fi mai greu pentru tine. Sau dc nu reusesti, puteti s-o lasati o per la prietenii vostri la curte, unde puteti merge oricand sa o vedeti.
Poate dc mergeti impreuna la veterinar sa va spuna ca nu sunt probleme sa tineti pisicuta atunci cand veti avea copilul, daca e vaccinata si ingrijita, poate se va convinge si el.
Iti doresc mult succes!
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
andriushca spune:
draga ioana, ma bucur ca ti-au placut pozele. stii, zozolina nu e tocmai rasa pura, nici frumoasa sa pice, dar e foarte foarte simpatica si o vedeta in felul ei. toata lumea o cunoaste. de multe ori se intampla sa treaca un necunoscut pe strada prin spatele blocului si sa o intrebe: "Ce mai faci Zozo?" si noi ramanem muti ca nici nu stim cine e respectivul!
revenind la relatia catel-pisicuta, sa fi sigura ca se vor intelege din ce in ce mai bine animalutele tale, odata ce s-au acceptat reciproc, chiar daca se mai haraie cateodata.
si eu am facut in urma cu vreo 2 ani incercarea de a lua o matza de pe strada (era f. frumoasa si blanda, stia sa faca la ladita, cred ca o aruncase careva) dar nu s-au inteles deloc cele doua. zozo s-ar fi imprietenit cu ea, dar matza o ura din tot sufletul pe zozo (cred ca fusese traumatizata de vreun catel), o vana peste tot, desi zozo ajunsese sa o evite si nu avea nicio treaba cu ea. . .intr-o zi era sa-i scoata un ochi lui zozo. i s-a umplut ochiul de sange, am dat fuga la veterinar si i l-a salvat ca fusese, din fericire, o zgarietura superficiala. a facut tratament 2 saptamani apoi. asa ca am gasit stapan pt. pisicuta si am dat-o, desi mi-a parut f. rau, n-am avut ce face.
la voi, insa, ghiata s-a spart!
scuze ca m-am lungit, va pup si va doresc o sambata minunata!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
ioana_p76 spune:
Ce mai faceti, iubitoarelor de animale? Nu mai povestiti ce mai fac animalutele voastre dragi?
Mi-e tare drag sa citesc povesti despre animalele de casa, ca toate sunt asa dragute si destepte.
Andriusca imi pare rau ca ai avut probleme cu Zozo a ta, chiar ca nu puteati tine si pisica, nu cred ca s-ar fi adaptat vreodata.
Catelusa si pisicuta mea se inteleg bine si din cauza ca sotul meu le-a adus acasa pe amandoua in aceeasi si nici una nu s-a simtit mai veche sau stapana pe teritoriul ei. Incercam mereu sa nu facem diferentieri intre ele, adica le dam de mancare in acelasi timp, daca le mai lasam in casa tot asa pe amandoua deodata, sa nu se supere vreuna,sa devina geloasa.
Nu stiu ce o sa fac, ca o sa plecam o luna de acasa si trebuie sa le las in grija cuiva. As avea unde sa le las, tot la o curte, chiar mai mare , unde mai sunt doi catei (mici, pechinezi) si un motan mai mare (birmamez) si sper sa nu ii chinuie pe ai mei ca sunt mai mici.
Nu stiu daca se vor adapta, of, imi pare asa rau, n-as vrea sa-i duc de acasa, chiar incercam sa gasim pe cineva din familie sau prieteni care sa vrea sa stea la noi o luna si sa aiba grija de ei, dar nu se inghesuie nimeni...
Sper sa gasim solutia cea mai buna pentru ei.
O zi buna tuturor!
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
voicu_bebi spune:
salutare lume..eu am acasa un perus tare dragut..care moementan e ca caopilasul meu..un dulcic si un rasfatat,numai k de ceva zile la piciorus cam schioapata...este ranit la gherute...sotul l-a dat cu crema dar nimic tot da cu ciocul unde e ranit...mi-e asa o mila ...luni am zis il duc la dr..ah si mai am si niste pesti...
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
copilutzu spune:
Auleeooo ...voicu_bebi mi-ai adus aminte de perusul meu Kiki.... Daca gasesc pozele cu el o sa le bag in album...
Draga mea , Kiki al meu manca cu noi din farfurica, si cand avea el chef scotea din gusica mei ( fara coaja ) si statea agatzat de nasul meu si nu pleca pana nu lasa pe buza mea 2,3 bobitze de mei.. Ma hranea dragul de el... Scuze!!!Dar nu ma pot abtine.
Sper ca nu te intristez... dar puiutzul meu galbior a murit din cauza unde "rani " la gherutza. Veterinarul a zis ca are artita sau atrerita ( nu mai stiu sigur ... (ca am fost atat de socata ca...eram capie..).
Du-l cat mai repede la veterinar!!
Sper sa nu fie asa de grav!!! Nu te supara ca ti-am scris povestea trista a lui Kiki...
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
copilutzu spune:
Ioana pup fata!!!
Avand aceleasi probleme mi-ai intrat la inimioara!!!
V A
ioana_p76 spune:
Voicu-bebice faci, ai fost cu perusul la doctor? Sper ca e bine acum si nu mai schioapata. Si zi-ne detalii si despre pestisori!
Copilutzu ! Ma bucur ca ne intalnim si la acest subiect tare drag mie, ca e vorba de animalute dragute!Si aici scriu numai persoane cu suflet mare, ca asa sunt toti iubitorii de animale.
Imi pare rau de perusul tau Kiki..
Si eu am avut un perus Fifi, era fetita, si am invatat-o libera, doar seara intra in colivie, in rest toata ziua umbla prin casa pe unde voie ea, venea si ea sa manance cu noi din farfurie, mai si bea din paharul nostru si intr-o seara cred ca si-a bagat cam mult ciocul intr-un pahar cu bere si apoi zbura prin casa de nebuna, dar nu prea sigura pe ea.
Au fost multe momente hazlii cu ea. Din pacate, ai mei au uitat ca e libera prin casa ca de obicei si au lasat un geam deschis si a zburat. Am fugit afara sa o prind, dar n-am mai reusit, am pierdut-o. Urmaream si pisicile pe afara sa vad unde se duc, daca o simt cumva pe Fifi a mea.Seara i-am atarnat colivia goala cu usita deschisa pe balcon (ca ea intra singurica in colivie) tot cu speranta ca e prin vreun copac si poate vede casuta ei si vine inapoi.Dar n-a venit..
Scuze daca v-am intristat si eu.
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
copilutzu spune:
Aaaa..trebuie sa va povestesc si despre pestisorii mei...
Am avut si acvariu si ma miram de ce scade apa din el... L-am controlat pe toate patrile si nimic , nu curgea...
Am stat mai mult cu ochii pe el si cand colo de ce credeti ca scadea apa???
Domnisoara Tili , perlutza mea limbaia( bea ) apa din acvariu, iar pestisorii parca jucau hora in jurul limboacei...
Mai aveam un pestisor (scalar) pe care il aveam de la fratele meu Mi-la dat ptr.ca il batea alt scalar .
Si imi zice frate'miu : "Sor'mea vezi ca este cam "obosit" , sa nu te atasezi de el ca stiu ca suferi... vezi ca inoata intr-o parte...nu cred ca traiaeste mult". Ma uit mai atenta la el si scalarutzul saracul inota intr-o parte ca nu vedea cu un ochi . Ptr. defectul lui l-am botezat BASE.
Si a trait fericit pana la adanci batraneti..
Si am mai avut un sanitar care "guitza" cand il scoteam din acvariu sa schimb apa. Scotea un sunet ciudat ...
voicu_bebi ce face perusacke ?? Este bine???
Cum am mai promis o sa va povestesc si cum i-am ales numele de Tili , Perlutzei mele... dar maine ca acum ..este tarziu.......
pup mustati de animalutze !!!
V A
ioana_p76 spune:
Copilutzu m-ai inveselit cu povestirile tale!
Abia astept sa ne spui maine cum i-ai ales numele lui Tili.
Va pup, ma duc sa
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele