Animale

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Am intrat si eu sa va urez un 1 mai cat mai linistit.
In speranta ca nu ati vazut stirea de dimineata de la PRO_TV.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Ce stire???Eu chiar nu m-am uitat azi la tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

HRISTOS A INVIAT!

Fetelor mele dragi, ce-mi plac povestile cu animalutele voastre!
Copilutzu m-a distrat faza cu bautul cafelei ca intre fete!
Crinuta catelusa ta pufoasa e asa scumpa!
Maggda felictari pentru canisa!

PS- Nici eu nu m-am uitat la tv, nu ma uit de obicei, nu vezi decat stiri de groaza, si ma intriga cum posturile de televiziune le prezinta ca pe niste filme, cu muzica si comentarii specifice, numai pt audienta...)

toti blanosii si toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Cu catelul impuscat mortal, pe strada in plin centrul orasului.Catelul era afara cu stapana.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Tinut in lesa sau nu?Pe ce post ai vazut?Poate gasesc pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Chowpersa eu nu am vazut stirea, nu m-am prea uitat la TV zilele acestea. Cum a fost impuscat, de cine? In ce oras?
Ioana si animalutele tale sunt super scumpe, de multe ori intru si ma uit la ele. De abia astept sa mai luam un animalut si noi.
Anyella eu nu sunt din Bucuresti. La mine in oras am luat deja legatura cu cineva care e foarte implicata in ajutorarea animalutelor fara stapan, si voi incerca sa ajut cat pot animalutele de pe strada. Si cei 2% ai mei vor merge acolo. Si eu am mai fost "atacata" de catei uneori, dar tot nu le doresc moartea la toti (de fapt la nici unul). Muscata nu am fost, decat destul de usor si doar cand eram mica. nu prea imi amintesc (cred ca din joaca a facut-o si atunci).

pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

quote:
Si cei 2% ai mei vor merge acolo

Crinuta,daca ai date despre o asemenea organizatie spune-mi si mie te rog.Nici eu nu sint din Bucuresti,poate exista si la mine ceva pe plan local,o sa caut.Iti multumesc pentru idee

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

buna...hai sa va spun povestesc si eu despre copropietarele apartamentului nostru.
Un canar,Grigore, ne trezeste zilnic cu cantarile lui ...dar il adoram,un acvariu plin de pesti care sunt in permanteta monitorizati de pisicuta birmaneza, Natasha. Poate ca daca ar fi loc am mai aduce si un catel....nu ne permite spatiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Stirea despre www.protv.ro/stiri/eveniment/un-caine-a-fost-impuscat-in-centrul-capitalei-sub-ochii-proprietarei.html" target="_blank">cainele impuscat

Edit:interesante comentariile pro si contra ,iar asta nu a descoperit DC-ul sa vada el comentarii :
Solutia pentru a scapa de maidanezi: pensionari cu arma in mana!
de DmG (1 mai 2008)
Si totusi se poate scapa de cainii vagabonzi! Cu o floare nu se face primavara, dar inceputul conteaza. Felicitari batranului pentru initiativa! Traim intr-o jungla, iar deviza in jungla este: ucide pentru a nu fi ucis! Poate acel caine omora mai tarziu o femeie batrana sau un copil, asa ca batranul a facut bine ca i-a venit de hac. Daca plangem dupa cainii vagabonzi impuscati pe strada, atunci dupa copiii omorati de de maidanezi cine plange?

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Anyella am vrut sa-ti trimit un PM sau e-mail cu datele despre organizatie, dar se pare ca nu ai aceasta optiune (eventual trimite-mi e-mail-ul tau direct pe e-mail-ul meu). Oare le pot scrie aici pe forum aceste date, e voie? Si mai vroiam sa-ti spun si altele.... Au si site, dar nu le merge tot timpul, se lucreaza la el. Eu am reusit sa intru de cateva ori si pe site. Au si poze cu catei adoptabili....

Am vazut acum ce s-a intamplat cu acel catel .... m-am ingrozit. Si probabil omul acela va primi maxim o amneda....

Mergi la inceput