Animale

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

PASTE FERICIT TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor dragi, va urez un Paste minunat,
sa aveti parte numai de bucurii si fericire!

Si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!
Va pe toate si pe pupici si pentru animalute!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu una cand vedeam stirile cu pers. care maltrateaza animalele , cand vedeam copii care maltrateaza animalele ma gandeam ca nu au parinti langa ei , sau oameni maturi care sa aiba grija de ei .
dar , citind mesajele de pe generale , pe masura ce imi ieseau ochii din orbite de mirare , ma apuca si o tristete si o lehamite de unii oameni .
Pai ma intreb si eu cine naiba are suflet sa raneasca un animalutz lipsit de aparare? Cateodata ma uit la pisici sau la caini cum dorm si vad ca respira ca si noi , viseaza ca si noi , cum sa omori o fiinta nevinovata?
Imi este pur si simplu scarba de astfel de persoane care cred ca un cuvant si un emoticon pus pe un topic despre nenorocirea cuiva ii face oameni mai buni , in timp ce ei iliteaza pt. omorarea fiintelor necuvantatoare si in timp ce ironizeaza tot .
M-a invatat tata ceva despre oamenii de genul asta

Si chiar spuneti ca au pomenit de copii pe acolo? Mare e gradina si vad ca sar foarte multi gardul.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Xio ai dreptate, e greu de crezut ca sunt oameni care se dau drept mari sufletisti dar pot spune cu dezinvoltura ca sunt de acord cu uciderea in masa a unor animale nevinovate..
N-am mai scris la subiectele de la generale, pentru ca am vazut ca nu ne putem intelege fara sa se devieze de la discutie, s-a ajuns sa se zica ca ar fi bine sa mancam si cainii, pana la urma ce-o sa zica, sa ne mancam intre noi..foarte urat..
Dar acum de sarbatori nu vreau sa ma intristez din cauza lor si va recomand si voua sa-i lasati in pace, pentru ca nu are rost..

Va pe toate si pe animalute, la fel!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Da, fetelor, nici eu nu am mai scris la generale, m-am intristat si scarbit cand am vazut cum gandesc unii de acolo si de cata rautate sunt in stare .... sper sa nu cunosc niciodata astfel de oameni (cei cu care ma intalnesc, prieteni, colegi de la lucru, nu gandesc asa). Si da, XIO, se pare ca "pomenesc" de copii acolo, acele persoane .... Si de cat de "bine" ar fi daca ne-am hrani cu caini .... Cred ca nici nu voi mai citi la acele subiecte, nu vreau sa mai vad atata rautate. M-am intors in oras dupa Sarbatori (si bineintels, am fost plecati impreuna cu catelusa, e un membru al familiei), speram sa citesc alte lucruri la acele subiecte, ganduri mai bune ....
Asta e, am vrut sa nu scriu nimic nici aici, dar nu ma pot abtine.
Va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Hristos a inviat!!!
Hmmm ... am mai intrat o singura data acolo ... Cata ironie...,
Da XIO a scris o oarecare "alina" de noi cele fara copii.
Si sincer... ma bucur ptr. aceea "alina" ca nu trece prin suferintele nostre ...
Cand sunt luata in batjocora de unii "oameni cu copii" , cand sunt facuta "stearpa" ca ma "monteaza .. la dr.".... si multe altele... Atunci incerc sa vb. cu Perlutza si ea ma sculta (poate credeti ca m-am tzacanit... dar va asigur ca NU),... se torcaie pe linga mine si imi alina suferintele. Nu va mai zic ca ma face sa si rad ...
Eu sincer am nevoie de ea ca de aer. Consider ca cei mai fideli prieteni ai omului sunt animalutzele. Nu te dezamagesc , nu te ironizeaza, nu te barfesc .
Am vazut zilele trecute un copil care tragea cu prastia in vrabiutze si gugustuci. Nu m-a rabdat inima si i-am explicat ca au puishori iar daca el omoara pasarelele, puishorii pot murii.
Eee ... deh.. a ascultat apoi a zis fugind ,ca pana nu omoara o vrabie nu se lasa. L-am sfatiut atunci sa o duca la mamica acasa sa vada ce copil istet are.. Imi venea sa fug dupa el sa ii bag prastia aia undeva... dar...

Si vorba Ioanei nu are rost sa ne necajim. Nu merita!! Sunt Sarbatorile Pascale .
Va pup pe toate !!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Nu Crinuta Nu draguta mea!! Nu are rost sa le faci jocul si sa nu mai intrii nici aici!
Eu aici ma simt bine ,intre voi posesoare de "blanoase" .
Daca va zic parerea mea despre acel sub. sigur ma baneaza asa ca... mai bine imi tin "limba in gura si degetele stranse in pumni si nu le las sa umble vraiste pe tastatura" .

Acum cate ceva despre "Perlutza" ...
A mancat drob. Este felul ei preferat de mancare... Si ii mai plac: la nebunie galbenusul de ou fiert, untulet si laptic cu miere.
Am lasat-o sa se dastrabaleze ... ca deh....
In fiecare dimineata nu pot sa beau cafea ... pana nu ii dau si ei. Ii pun in farfurioara ei si limbaie de 2,3 ori. Deci ne cafelim si stam si la o mica barfa.. asa ca intre fete...
Va dati seama ca nu ma pun la mintea ei sa ii dau mereu...
Va pup iar!!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Copilutzu

Da, sa va spun si eu de catelusa mea .... am tinut-o pana acum doar cu mancare speciala, boabe, mai rar si mancarica cu carnita fiarta fara sare, orez, branza, lapte si oua mai frecvent. Acum de Pasti, i-am dat sa manance drob, si alte bunatati. A fost incantata. Dulciuri i-am dat doar sa guste, am inteles ca nu e voie la catei. Cu catelusa aceasta sunt mai stresata cu mancarea, de aceea nu ii prea dau orice, din cauza ca cealalta catelusa a murit datorita cancerului la pancreas. Dr. veterinar mi-a spus ca nu a fost din cauza mancarii, ci a avut sigur si o cauza genetica .... dar tot imi e teama.

Copilutzu nici eu nu ii doresc la nimeni, nici la acea Alina, nici la altele care se leaga de aceasta, sa stie prin ce trec cele care nu pot avea copii, desi nu au nici o vina ....

M-am uitat la pozele din albumele de la acest subiect, sunt atat de dragute toate animalutele. si sunt si pe aici si fete care au si copilasi (dulci) si animalute, dupa cate am vazut.

pentru toate fetele si animalutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

quote:

Pai ma intreb si eu cine naiba are suflet sa raneasca un animalutz lipsit de aparare? Cateodata ma uit la pisici sau la caini cum dorm si vad ca respira ca si noi , viseaza ca si noi , cum sa omori o fiinta nevinovata?

Xio pt tine ,sau un brat daca as avea emoticon,pentru o asemenea exprimare.

Copilutz,Crinuta

Fetelor eu fac parte din categoria celor "atacate" de maidanezi.A fost o haita de cca 10 sau mai multi,m-am panicat pe moment,veneam cu plase multe si fisietoare din piata.Erau gramada in spatele unor blocuri,la tomberoane.Dar de la asta pina la eutanasia animalele sanatoase...mi se pare cale lunga si macabra! Eu le-am vorbit,nu stiu daca asta a ajutat,au aparut "proprietarii", adica cei care ii hraneau(cei din bloc),m-am certat un pic cu ei .Eu oricind as fi dispusa sa adopt animale,atit cit pot , sa sterilizez,sa ajut cit si cum pot.Animalele fara stapin trebuie sterilizate,daca va hotariti pe cont propriu la asa ceva eu sint aici si contribui

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Copilutzu ce tzitzi frumos ai!!!!Si ce ipostaze dragutze,prin oala,rupta de somn ,super!Si ce companie la cafea.
Fetelor in amre masura situl canisei e gata,mai sunt cateva chestii de corectat pe aici pe colo dar in mare parte e gata.Nu-mi vine sa cred ca anul acesta voi avea primul cuib,ca am reusit sa intemeiez o canisa cu acesti caini avand in vedere ca in tara nu este nici o canisa de akita pana in momentul de fata.
pupici la toate si blanosilor vostri

Mergi la inceput