Animale

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Aaaaa......... si mai e ceva ce as vrea sa spun.Am observat ca subiectul cu cateii maidanezi ramane foarte aprins la discutii generale iar eu am deschis un subiect despre boschetari-aurolaci si copii strazii tot acolo dar a fost mutat la zona zoster unde nu prea mai intra nimeni sa-l citeasca.Si ma intreb care e interesul? sa se mentina numai ce vor unii moderatori.Macar sa-mi fi scris si motivul pentru care a fost mutat, pentru ca discutia ajunsese pe o panta a intrajutorarii copiilor strazii......dar nu a fost de interes...........asta e ...... ce sa mai zici

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

da, fetelor, alina m-a enervat si pe mine cu presupunerile ei ca de-aia ne pasa de catei, ca nu avem probleme serioase si nici copii.
nu m-am putut abtine sa nu comentez pe acolo si acum iata ce semn de "buna - purtare" am!
nu inteleg de cand nu se mai practica libertatea cugetarii pe acest forum? eu nu-l mai recunosc! nu mai e forumul de care m-am indragostit acum vreo 3 ani ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Copilutzu, Andriushca sa stiti ca si eu am lipsit o vreme de pe forum din acelasi motiv .... nu mai e forumul pe care am inceput sa scriu ....totusi in partea aceasta a forumului am sa mai intru....
Nu am vazut ceea ce a scris acea Alina, si e mai bine pentru mine (m-ar fi intristat prea mult ca exista astfel de oameni). Nu ii doresc NIMANUI sa stie ce inseamna sa nu POTI sa ai copii, e urat si mi se pare lipsit de suflet sa se "lege" cineva de aceasta .... Eu am iubit animalele (si am avut animal in casa, adica un catel) inainte sa stiu de problema noastra ..... si totodata prin ceea ce fac zilnic incerc sa ajut atat cat pot ORICE om (desi fac parte dintre cele care sunt impotriva eutanasierii cainilor).... si nu inteleg cum poate exista atata rautate in unii ....
Chowpersa pentru acel catel (si altii) am semnat, dar se pare ca de pe alt site. Se pare ca am primit aceea petitie pe e-mail.

Mergi la inceput

Ioana multumesc mult, am reusit sa fac cum mi-ai spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by andriushca

da, fetelor, alina m-a enervat si pe mine cu presupunerile ei ca de-aia ne pasa de catei, ca nu avem probleme serioase si nici copii.
nu m-am putut abtine sa nu comentez pe acolo si acum iata ce semn de "buna - purtare" am!
nu inteleg de cand nu se mai practica libertatea cugetarii pe acest forum? eu nu-l mai recunosc! nu mai e forumul de care m-am indragostit acum vreo 3 ani ....

andreea

ZOZOLINA

http://tt.lilypie.com/Xc90p2.png

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

La cat sunt de innebunita dupa cainii mei si eu sunt intrebata deseori daca am copii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Da , da , daaaa ... CHOWPERSA ai perfecta dreptate!!!Noi oamenii gresim si necuvantatoarele au de suferit.
Ma uitam pe strazile din cartierul meu . Sunt caini ( putini ca numar) dar sterilizati.In legatura cu sub. mutat nu o se oboseasca nimeni sa-ti dea explicatie ... ca deh .... Noi nu avem copii.. Scuza-mi irinia da este de rasu/plansu.
Si eu am cerut sa mi se arate unde am gresit de mi-au dat avertisment si ... M-au lamurit ca de la sub. " caini fara stapani" mi-se trage . Dar unde ??? Ma rog nu mai conteaza!!!
andriushca M-am suparat la inceput ca m-au "insemnat" dar daca ma uit mai bine chiar este frumos avertismentul!! M-am mandrit cu el... Spuneam " sunt rea, rea , rea. mmmrrr , mmmrrrr!!!
"M-am mandrit" ca a expirat ...
crinuta71 pe mine m-a deranjat ca toti moderatori s-au facut ca nu observa. Marele pumn in guritza (sau botic).... Frumoos!!
ioana_p76 mii de -ici !!!!
maggda

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, ma bucur ca aici alaturi de voi gasesc intelegere, nici nu cred ca o sa mai intru la alte sub-forumuri, cum e cel de la generale, cu subiectul cu cateii, sunt dezamagita ca pe acest forum sunt persoane care sunt capabile de atata rautate, chiar ura.
Eu nu intalnisem asa ceva la "Asteptand un ingeras" si nici aici, la Animalute.
Mai nou, cica au facut un sondaj printre forumisti ref la cainii fara stapan, cam ce ar fi de facut, dar cei care l-au facut au pus ce variante au vrut ei, parca in bataie de joc, nu m-am putut abtine si am scris si eu un mesaj acolo, sa puna macar si varianta pe care am vota-o noi, adica cea de bun simt si umana, dar cred ca mi-am pierdut vremea. Daca n-aveti ce face, subiectul e la generale, pe prima pagina, este subiectul la care ne-a dat un link Chowpersa.

Dar nu are rost sa ne mai amaram din cauza unora care se dau mari sufletisti,(ca era vorba de un copil..si ne acuzau pe noi ca nu ne-ar pasa de el doar din cauza ca iubim cateii si le luam apararea) dar de fapt sunt exact invers, sunt capabili de multa rautate..
Eu raman la subiectul asta cu animalutele si din cand in cand, ma mai gasiti si la "asteptand un ingeras"

Fetelor, va pe toate si pe animalutele voastre si sper sa intrati mai des sa vorbim despre ele.
Andreea, Crinuta, Copilutzu, Magduta, Chowpersa,

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Eu in vara asta voi avea primul cuib!Abia asteptam cu totii,pana atunci mergem la concursuri.

Mergi la inceput

Chowpersa, Ioana am scris si eu pana la urma la acel subiect de la generale (ca de votat am votat oricum, cred ca stiti cam ce). Insa nu cred ca are importanta ce scriem aici. Eu de cativa ani dau 2% la asociatii pentru protectia animalelor si incerc (de anul acesta) sa duc si mancare la o asociatie mai aproape de orasul nostru (boabe pentru catei). Poate ca daca ar face mai multi asta, s-ar putea ajuta mai mult cateii care nu au o casuta a lor si pe cineva care sa ii ingrijeasca.
Magda bafta la concursuri!

Mergi la inceput

Mersi Crinutza .Ce-mi plac ultimele 2 poze din albumul cu,cutzu.
Duminica viitoare mergem in Ungaria la concurs,om vedea.Pana atunci astept finalizarea sitului .

Mergi la inceput