Animale

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Andreea, Crinuta, va multumesc pentru raspunsuri!
Cred ca asta e solutia, totusi, oricat de rau mi-ar parea..cred ca mai bine sa le sterilizez decat sa le las sa faca pui si apoi sa trebuiasca sa-i dau..
Dar acum daca e in calduri cred ca trebuie sa astept sa-i treaca, nu?

Crinuta, ma bucur ca ai intrat si tu pe-aici, te asteptam mai des!
Andreea n-am mai intrat la subiectul cu cainii fara stapani, pentru ca mi s-a facut sila..cand am vazut atata ura si ca se rastalmacea orice spuneam noi..oricum n-am facut decat sa pierd vremea pe-acolo..
Ma gandeam chiar sa le trimit (ca raspuns la "dedicatia" lor)un link cu stirea cu asa-zisul artist care a lasat un catel sa moara de foame si cu toti acei oameni care se uitau nepasatori la "capodopera", cred ca le-ar fi facut o maaare placere, dar nu merita sa-mi pun mintea cu ei.

Va pe toate si pe blanosii vostri!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Ioana am sa mai intru pe aici, in partea aceasta a forumului. Am vazut si eu subiectul de care spui, dar nu am putut sa citesc prea mult, am ramas neplacut surprinsa si mi s-a facut sila (asa cum spui si tu) cand am vazut cata ura poate exista in unele persoane....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Siiiiiiiiiii euuuuuuuuuu aammm animaaluuuuuteeeeeeeeeee(catei)!!!!!!!!!!!!
Si am scris si la subiectul cu votarea ce parere am despre ce nu trebuie facut cu bietele animale.Si pe mine m-a uimit ura unora dintre noi.
www.freewebs.com/chow-chow" target="_blank">aici sunt poze cu catelusii mei pentru cine vrea sa-i vada

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by CHOWPERSA

Siiiiiiiiiii euuuuuuuuuu aammm animaaluuuuuteeeeeeeeeee(catei)!!!!!!!!!!!!
Si am scris si la subiectul cu votarea ce parere am despre ce nu trebuie facut cu bietele animale.Si pe mine m-a uimit ura unora dintre noi.
www.freewebs.com/chow-chow" target="_blank">aici sunt poze cu catelusii mei pentru cine vrea sa-i vada

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

Superbi blanosii,sa-ti traiasca!!!

Mergi la inceput

Chowpersa ce blanosi draguti. Despre ce subiect cu votarea vorbesti? Eu nu l-am vazut....

Intr-o zi, am sa pun si eu poze cu catelusa mea. Am cam uitat cum se pun pozele, trebuie sa incerc sa vad daca reusesc.
Si de abia astept sa ne terminam gardul la casa, sa mai adoptam un catel, unul de la azil sau de pe strada. Cu doi ar fi cam greu acum, ca imi ajunge cat fug dupa cea pe care o am acum, merge pe la toti vecinii prin curti cand iese pe afara (nu prea sunt garduri inca in zona noastra).

Mergi la inceput

Cred ca am reusit sa pun poze cu animaluta mea.... Sunt tot poze cu ea, de la diferite varste.

Ioana tu cum ai facut sa apara denumirea care o vrei tu la album, si nu toata adresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Ce de blanosi frumosi!
Ce ma bucur ca se scrie iar la subiectul acesta!
Crinuta scrii asa (totul fara spatii, eu scriu cu spatii acum ca sa se vada formula): [url= "link" ]numele care vrei sa apara [/url]

Multi pentru voi si blanosi!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor!!!!toate animalutele sunt dragalase si fiecare are ceva special.
crinuta71 - este vorba despre subiectul de aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119883

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Seara Buna !!!
La multi ani FLORICELELOR!!!

Ma hotarasem sa iau o pauza de DC. cand am vazut cata rautate exista .... ( este vb. de sub caini fara stapan / si cel cu votarea...)
Efectiv iti este bagat pumnul in gura...
Si m-a deranjat foarte , foarte tare Alina(nu stiu cum ) care a avut tupeul sa scrie ca noi cele care iubim aminalele nu avem copii....
Dar chiar nu a sesizat nimeni ??? Nici un moderator?? Eu una m-am simtit foarte jicnita, ranita... nu stiu cum ... Ma doare tare.
Daca nu am copil nu inseamna ca stau si imi rod unghiile si ma impac cu ideea. Poate sunt eu mai sensibila.

Eu cred ca Dumnezeu a lasat viata pe pamant ptr. toate vietuitoarele.
Iubesc , ador copii ( chiar daca nu sunt ai mei ... ), iubesc oamenii ,iubesc animalele, iubesc natura... Asta sunt!! Nu pot sa fac rau ...
Si da!!!! Recunosc hranesc cainii pe strada! Si asta voi face cat voi putea!!!

Oricum... ma scuzati ca v-am 'spus" ce am pe sufletel . Stiu ca la voi gasesc intelegere.. Sunt foooarte mahnitaaaaa!!!
Cum sa eutanasieze??? Nu poti baga toti caini in aceeasi oala .Daca un om fura, violeaza , omoara ... nu inseamna ca suntem toti la fel.

O sa mai intru sa va citesc si sa va vad frumusetile. Sa ma deconectez!!
Va pup!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Eu am si copil dar asta nu inseamna ca nu iubesc si animalele.Si chiar ma doare suferinta lor.Ati vazut vreodata cum ii prinde hingherii cu ajutorul locatarilor?Eu da.Cineva(un vecin deobicei) il cheama pe bietul catelus el vine vesel si dand din coada si brusc apare hingherul care il prinde in lat, cainele se zbate si urla si nu intelele ce i se intampla si apoi e azvarlit in masina.NEXT....si tot asa.Ma doare ca ei au incredere in oamenii care pana atunci ii hraneau sii ii mai si mangaiau iar acestia ii tradeaza....Nu spun ca nu sunt situatii in care animalele ataca omul dar....e greu sa decizi....pe mine una nu m-a atacat nici unul si.....nu stiu ce sa zic....personal nu am vazut catel sa atace copii dar uite ca se intampla.Nu vreau sa gasesc cauze sau vinovati stiu din proprie experienta, din lucrul cu cateii si documentare ca ei nu ataca fara motiv decat daca sunt turbati,atacati sau flamanzi si aici intervine instinctul de autoconservare.
Si reiau si aici ce am postat acolo:
Noi i-am aruncat in strada, iar primariile i-au lasat sa se inmulteasca. Ei, cainii fara stapan, incearca sa supravietuiasca in jungla urbana. Trebuie sa ne protejam de muscatura lor, dar nu avem dreptul sa-i macelarim!
Trec peste aspectul „cainele - cel mai bun prieten al omului“ si ajung la situatia bietelor vietuitoare. Fara stapan, fara culcus, fara hrana, dar cu dusmani la tot pasul, maidanezii sunt condamnati la o lupta nemiloasa pentru supravietuire. si nu ei sunt de vina ca au ajuns in situatia asta! Vinovati suntem noi, oamenii, pentru ca atunci cand n-am mai avut nevoie de ei sau cand nu i-am mai putut tine, i-am aruncat in strada. Atunci le-am facut o prima nedreptate!

Multi au murit rapid, nereusind sa se adapteze junglei urbane. Supravietuitorii au urmat cursul firesc al lumii vii: s-au organizat in haite, s-au inmultit si au invatat sa-si procure hrana. De nevoie, au invatat si sa se apere. De exemplu, daca dai cu piciorul intr-un caine sau daca-l calci din greseala, instinctul lui natural ii spune sa te muste. Iar o catea cu pui va fi intotdeauna agresiva cu cei care-i patrund in „spatiul vital“. in conditii similare, si omul se salbaticeste si devine agresiv. Paralela maidanezi- boschetari nu-i este favorabila omului.

Noi, oamenii, i-am aruncat in strada cand, construind blocuri, n-am mai avut curti pentru ei. Noi, prin reprezentantii nostri la primarii, ne prefacem de 18 ani ca rezolvam problema, dar de fapt nu rezolvam nimic. Daca maidanezii ar fi fost sterilizati in anii ’90, acum n-ar mai exista haite pe strazile marilor orase. Pur si simplu, „rasa“ maidanezilor s-ar fi stins natural.

Pentru toti cetatenii muscati de cainii vagabonzi, vom pune tunurile pe primarii. Au avut obligatia legala de a rezolva problema, au avut chiar si bani - zeci de milioane de euro -, dar le-au interesat doar sperturile.
Cum s-a ajuns aici si ce e de facut? Din pacate, prima tentatie, mai ales din partea celor patiti, este sa se razbune pe caini. Sa macelareasca animalele nimanui, calcandu-le cu masina, zdrobindu-le picioarele, rupandu-le sira spinarii ori strivindu-le teasta cu ranga.

Va implor: nu faceti asta!

Eu sustin in continuare ca sterilizarea este solutia

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

Mergi la inceput