Animale
Raspunsuri - Pagina 20
crinuta71 spune:
Fetelor, pe unde sunteti? La noi vremea e urata, tot ploua. A iesit catelusa pe afara si s-a intors ca un porcusor. Acum am numai labute prin casa, trebuie sa sterg pe jos din nou.
magduta-sv spune:
Hristos a inviat!
Nu am mai intrat demult aici si azi m-am delectat cu o gramada de poze cu blanosi. Pup toate boticurile lor!
Ioana, sint cam in urma cu stirile ...cine e frumoasa Daisey?
Noi n-am intrat demult ca am primit multi musafiri de Paste, am circulat mult, desi vremea la noi a fost oribila.
Tomi a fost destul de cuminte si astept sa merg de miine sa-i caut sampon uscat( pudra) sa-i ramina blanita curata si sa nu-l mai chinui cu baia si vreau si un spray pt blanita( ca sa nu mai cada asa mult peste tot). Poate stiu fetele de aici mai multe despre aceste produse...
Va pup pe toate si referitor la subiectul cateilor vagabonzi, nu am cuvinte! Nici noi inca nu avem . Sa fie asa o problema?.
PS : Nu am pus poze noi
scumpii mei
miki68 spune:
Exista spray sa nu mai cada blana la matzi? Ca daca da, cumpar si eu un camion. Eu le dau niste vitamine pt. par si piele, insa efectul e extrem de redus. Magduta, casa mea e plina de par de matz! In fiecare zi aspir, pigulesc, perii si cum ii apuca zburdatul pe cei 2 zgubilitici, cum iar apare par peste tot. Daca nu s-ar fi inventat rolele alea lipicioase pt. haine, as arata ca o baba nebuna plina de par de matz. Si asta in fiecare primavara. So, daca aflati ceva, dati de stire!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ioana_p76 spune:
Am revenit si eu, am avut calculatorul la reparat, din fericire nu avea mare lucru.
Am vazut si eu stirea cu catelul impuscat..nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva..astfel de oameni trebuie sa infunde puscaria! Dar cred ca individul va scapa usor, ca inca nu s-au facut astfel de legi la noi, sper sa se faca cat de curand, odata cu infiintarea politiei animalelor.
Crinuta, trimite-mi si mie pe mail site-ul de care spuneai, cu cateii!
Andreea mai intra si tu pe-aici, mai spune-ne ce faci tu si Zozo!
Magduta ma bucur ca ai revenit! Daisey este catelusa prietenilor nostri, iar pozele sunt de cand a fost in vizita la noi si Cutzy era in culmea fericirii!
Gaby fer bine ai venit! Te asteptam cu mai multe povesti despre pisicuta, canar si pestisori si bineinteles cu poze!
Referitor la cazutul blanii, si pe mine m-ar interesa sa stiu daca exista vreo solutie, ceva, si pt pisici si pt catei. Cutzy lasa in perioada asta la par, ceva de speriat..
Va pup pe toate cu blanosi cu tot!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
copilutzu spune:
ioana_p76 eu lu' Perlutza ii dau vitamine de la SEPVAL.
Recomandate de dr. veterinar.
Citeste aici : http://www.pentruanimale.ro/pet-phos-felin-pelage-36-tabl-p-1471.html
Si ptr. catei aici:
http://www.pentruanimale.ro/caini-suplimente-vitaminominerale-c-113_142.html
Sper sa nu fie considerat reclama sa imi iau "biloace negre"!!1
Va pup!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
crinuta71 spune:
Ioana ti-am trimis un e-mail chiar acum. Am intrat pe site-ul fundatiei acum si vad ca merge din nou.
La intrebarea despre "cazutul" blanitei la catei, nu cred ca prea ai solutii, au cam doua perioade pe an cand le cade (atunci ai de ). Eu cand ii cade blana o periu "ca lumea" cel putin o data pe zi, cu o perie mai deasa, care ii trage blanita jos (uneori o perie chiar sotul, el este mai eficient). Astfel in casa ramane mai putina blanita.
Despre pisici nu stiu ce sa va spun, daca exista solutii. Dar cred ca si la ele periatul este o solutie, si le si place.
ioana_p76 spune:
Buna fetelor mele dragi! Vad ca iar e liniste pe-aici..
Eu am lipsit din motive de aniversat ziua sotului (cam tot week-end-ul)
Crinuta, multumesc pt mesaj, am fost super ocupata, dar iti raspund cat de curand!
Copilutzu multumesc pt informatii, o sa studiez si eu acest site.
Ma interesa ceva contra caderii blanitei, nu pt stralucire, ca ale mele se tot tavalesc in praf, pe la lemne, deci nu prea ar avea cum sa le straluceasca blanita, doar lui Pussi, ca se curata toata ziua.
Sa va zic ce m-am speriat aseara, n-o gaseam pe Pussi pe nicaieri (ea nu are cum sa plece din curte), insa era uitat un geam deschis la garaj si am banuit ca a iesit pe-acolo. Si am tot strigat-o, cautat-o cu lanterna, si dupa destul timp apare si ea pe o alee de langa casa noastra, venea agale. Mi-era chiar frica pt ca ea fiind obisnuita cu Cutzy poate n-ar fugi de alti caini si cine stie..dar bine ca n-a patit nimic. Oricum cred ca s-a plimbat ceva prin vecini, dar ma bucur ca a venit totusi, cred ca m-a auzit ca o strig.
Cam astea ar fi despre noi, va astept si pe voi cu noi p[ovesti despre animalutele voastre.
Va si pe voi si pe blanosi!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
ioana_p76 spune:
Fetelor, pentru ca am ajuns deja la aproape 200 mesaje, voi deschide un capitol nou, la care va astept cu drag sa povestim despre animalele noastre iubite.
Capitolul nou este AICI
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite