Animale
Raspunsuri - Pagina 15
miki68 spune:
Fetelor aveti niste animalute grozav de frumoase! Ioana, pisi al tau la brad mi-a amintit de Bambu al meu (cel tigrat) care, cat a fost bradul impodobit, tot in el a stat. Cat despre Tomi al Magdutei, e un frumos. Mi-l inchipui langa Tutu al meu (unul alb si celalalt negru). Magduta, puiul tau e turkisch angora ca al meu (Tutu) asta e si cam seamana cu al tau, asa la conformatie, la gulerasul de blana de la gat, de pe falcute...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
magduta-sv spune:
Miki, initial cind l-am primit pe Tomi, am crezut ca e o corcitura de persan, dar l-am vazut in multe reclame si pe multe pachete de hrana, pliante, nisip si asa a descoperit mami ca e turcul meu drag( angora turceasca)
Nu vreau sa fiu rea, e super dragut si tigratul, da pe cel negru l-as lua linga Tomi, mai ales ca e si cuminte. Asa o sa-i strig: pisica alba, pisica neagra. Chiar m-am gindit la un companion negru complet, dar nu cred ca mai am inima sa-l duc la castrat.
Tomi n-a suferit decit o zi, dar cu ce ochi se uita la mine ...si usor inlacrimati, nu cred ca mai pot suporta.
Cred ca o sa-i mai fac niste poze noi, ca ma fac de rusine, la cit il laud.
scumpii mei
miki68 spune:
Magduta, Bambu (Bamboocha pe numele din buletin) e mai destept si mai haios decat Tutu (aa, si mai obraznic, bineinteles), dar cum Tutu e "primul meu pui" il iubesc de nu mai pot, cu toate ca mai face pisu pe covoras in baie si in alte locatii si nu are nici o influenta asupra lui spray-ul acela repulsiv. Tutu este si mai iubitor (cum ma asez, cum vine sa se intinda pe mine si sa-mi linga loburile urechilor).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ioana_p76 spune:
Magduta ai vazut ce usor a fost? Ar fi fost pacat sa nu mai lasi pozele. Si acum asteptam unele noi.
Eu nu le-am mai facut alor mele poze, ca au destule. Dar le mai fac si eu, sa le mai prind in ipostaze haioase.
Miki intr-adevar, cand am avut bradutul, Pussi a mea zici ca era hipnotizata, altceva nu mai vedea in camera, era distractia ei sa se joace cu globurile si sa le dea jos din pom(ca sunt usoare) si apoi Cutzy i le mai fura, asa au stricat cateva, putine insa, mai au si pt la anu'
Va si va doresc un week-end placut alaturi de cei dragi si bineinteles de animalutele voastre!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
kristinika spune:
Eu una iubesc foarte mult animalele si nu stiu daca as putea sa ma despart asa usor de ele.Am o pisicuta birmaneza si o consider ca pe un copil.Am crescut alaturi de pisici si le cunosc si simnt tot ce vor.Cand sunt suparata sau nu ma simt bine ea stie si vine alaturi de mine,iar cand ma doare ceva ea imi alina durerea.
magduta-sv spune:
Kristinika, nu pui poze cu pisicuta ta?
Sa ne povestesti mai multe despre ea, ca sigur e jucausa.
Tomi al meu, acum e cam somnoros, dar deseara facem niste ture prin casa si putin 'ascunsa', ca e inebunit dupa jocul asta.
Azi am fost in vizita la o matusa si m-am jucat cu un frumos purcelus de Guineea.I-am dus niste verdeturi si era tare incintat.
Fetelor, ati vazut ce frumos infloresc copacii? ma impresioneaza mult magnoliile....
Ioana, sa nu crezi ca nu am observat noua ta semnatura
scumpii mei
ioana_p76 spune:
Kristinika bine ai venit! Si eu vreau sa vad poze cu pisicuta ta!
Magduta da, am schimbat semnatura pentru ca vreau sa fiu altfel, mai optimista, mai vesela si mai.. indragostita!
Sa las problemele, gandurile deoparte si sa traiesc viata cum e si sa ma bucur de tot! Si asa ma simt muuult mai bine! Poate si primavara a contribuit la schimbarea starii mele de spirit!
Andreea va cu drag si pe tine si pe Zozo!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
ioana_p76 spune:
Fetelor, ce mai faceti, ce mai fac animalutele voastre? Imi pare rau ca nu scrieti mai des aici, sa mai povestim despre animalutele noastre..
Noi nu stim ce sa facem..Pussi a intrat deja a doua oara in calduri, prima oara a fost acum doua luni. N-as fi crezut sa intre asa de repede..Si nu stim ce sa facem..adica daca ar fi cazul sa o sterilizam E culmea, noi ne dorim un copil si nu il putem avea..si ar fi contrar principiilor noastre sa sterilizam pisicuta..de ce sa nu aiba si ea o sansa sa aiba puiutii ei? Dar pe de alta parte, nu am mai avea loc de alte animale, si-asa nu avem cine stie ce spatiu, cateodata mi se pare insuficient si pt ele doua. Si cum am putea s-o lasam sa faca pui si apoi sa ii dam..offf..iar pe de alta parte, nici nu avem cui sa-i dam, cine vrea pui de pisica, care nici macar nu e de rasa..
Of, nu stim ce sa facem..si asa mi-e mila de ea, saracuta..
E si comica, intr-un fel, de cand e in calduri, cred ca nu-si da seama ce i se intampla si cum prin preajma e Cutzy, tot se da pe langa ea se intinde in fel si chip pe langa Cutzy (bine si pe langa noi) si Cutzy normal ca n-o baga in seama.
Deci, sa revin, voi ce parere aveti? Voi cum ati procedat cu animalutele voastre?
Va si pe voi si pe blanosi si sper sa scrieti mai des.
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
andriushca spune:
of,of ioana, eu as zice sa o sterilizezi, iar daca nu poti ca nu te lasa inima, macar sa faca o data pui si apoi sa o operati. dar eu una as face-o din prima. lasata asa se chinuie f. mult. o prietena a mamei mele nu si-a sterilizat niciodata pisicuta iar atunci cand intra in calduri o indopa cu pastile anticonceptionale si a murit de cancer mamar saraca. e adevarat, la o varsta mai inaintata, dar asta cred ca a fost cauza. asa ca pt pisicuta e mai sanatos si pt voi mai comod sa o sterilizati de acum. te pup!
crinuta71 spune:
Ioana eu nu mi-am sterilizat cealalta catelusa (era ciobanesc german), desi nu a facut pui (din mai multe motive, printre care si ca nu prea vroia cu cine vroiam noi.... , si nu o puteam lasa sa aiba pui care nu ar fi fost de rasa, ne era teama ca nu vom putea sa le gasim "stapani" buni), dar acum imi pare rau ca nu am sterilizat-o, mai ales dupa ce a trecut de o varsta.... Decat sa apara pui nedoriti, sau care vor fi luati doar ca sunt pui si apoi abandonati, mai bine sa nu faca pui, eu asa ma gandesc.... dar cum vrei si tu. Mai am cunostinte care au pisicute sau catei sterilizati.