Animale

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta11 spune:

Buna fetelor,multumesc ptr primire,am sa pun si eu poze cu ai mei catelusi.
Sa va zic o faza tare,al meu catel Blecky,din fire e cam sperios,intr/o zi cand am iesit cu el afara,a inceput sa dea basinici,merga si se partia,si tot se uita in urma lui si la mine, ca nu stia de unde se aude...si tragea ca disperatul de frica credea ca e vreo bomba pe la spatele lui....si eu nu mai puteam de ras pe strada...radeam de una singura...cine m/o fi vazut o fi zis ca/s nebuna,dar nu mai puteam sa ma abtin de ras....

32 saptamani
DPN 6 Mai ...
Baietel canadian 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Violeta,
Ioana, a fost foarte frumos la mare . Am ajuns in Mamaia chiar pe 1 martie si a doua zi la amiaza am plecat. Marea....M-am gindit ca nu vezi mesajul ca am intrat mai rar pe aici.
Acum sint bolnava, in loc de git si plamini parca am o rana deschisa...merg la amiaza la dr. Nasol e ca nu pot sa pup motanelul si sa fac un dans cu el.Aseara asa astepta sa ne jucam, dar nu aveam chef. A incercat sa ma suplineasca sotul, dar a primit o labuta peste cap. Dar si cind ma fac bine, il alerg citeva ture si ne inscriem si la dansuri...
Fetele, astept inca raspunsuri de la voi: la cit timp spal pisicul ( sta in casa) si cum il conving sa-i tai gherutele fara anestezie?
Va pup si va doresc o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna, fetele, am trecut sa va salut, sa nu credeti ca v-am uitat!
violeta, simpatica poveste si cam ... rusinoasa ...!
magduta, insanatosire grabnica!
ioana !
si pt toate fetele si animalutele lor!

andreea

ZOZOLINA

http://tt.lilypie.com/Xc90m8.png" [/url]

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Magduta, pisicii care stau in casa nu au de ce sa fie spalati. Doar daca se murdaresc de ceva anume. In rest, se spala ei toata ziua mai bine decat daca i-ai face tu baie. Trebuiesc in schimb periati, periodic. Cat despre taiatul unghiilor, nu vad de ce trebuie anesteziat pt. ca nu le provoaca nici un disconfort fizic (se taie doar 1-2 mm. partea cea mai ascutita). Cel mai bine e sa fie invatati de mici cu "tratamentul", insa daca nu s-a intamplat asta (cum este si cazul motanului meu cel mare), prind momentul cand e lenes, somnoros si sta cu labutele intinse, ma chircesc langa el si, incet, incet, una cate una (uneori nu mai vrea sa stea si trebuie sa-l lasi in pace, ca se infurie) i le tai. E drept ca, uneori i le tai intr-un rastimp de 2-3 zile, azi una-doua, maine la fel... Ca si tehnica, ii prinzi labuta intre degete si apesi usor pe pernute pana ii ies gherutele. Atentie: nu taia mai mult de 1-2 mm. pt. ca gherutele pisicilor au terminatii nervoase si ii ranesti. Succes! Sa ne povestesti daca ai reusit.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Ce ma bucur ca a devenit iar activ subiectul acesta!
Andreea si cand ai timp poate ne scrii mai mult!
Violeta m-am amuzat la ce ai povestit tu despre Blecky
Miki68 ce draguti sunt motaneii tai!
Magduta iti doresc insanatosire grabnica si cat de curand sa poti sa-l pupi iar pe Tomita!

Ref la spalatul pisicii, a mea, chiar daca se spala singurica, stand mereu prin garaj si pe la lemne, ar trebui s-o spal mai des, dar oare cam la cat timp, sa nu se imbpolnaveasca. Stiam ca ar trebui la cateva luni, dar mi se pare cam mult. Voi ce ziceti? iar ref la gherute, ea si le toceste singura pe ciment si nu e cazul sa i le tai.
pentru voi si blanosi!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Fetelor, va salut pe toate!
Miki, multumesc mult de raspunsuri.
Problema e ca dragul meu motanel se transforma intr-o fiara cind vreau sa-i tai virfurile gherutelor. Il am de 3 ani si 3 luni( face in aprilie 4 ani) si nu am reusit niciodata sa i le tai. Am cumparat o unghiera mai mare, am chemat o doamna care avea un pisic de 8 ani si-i taia ea unghiile, sa-mi arate ea cum. Tomi n-a stat deloc, a scuipat, se smucea, musca..
L-am lasat ceva timp si am incercat si eu, dar si-a tras labuta brusc si i-a dat singele la o gheruta.
Il mingii, ii vorbesc calm, incerc si dupa baita, dar cum ii pun mina pe labuta si pernute, face ca un salbatic.
Am incercat si la cabinet, dar nu au reusit si acolo mi-au zis sa-l anestezieze usor, dar n-am vrut. Are niste gheare...pe care si le si ascute de 3 sistal-uri...
Pe noi nu ne zgirie daca nu-l stresam ( taiat gheare, periat), dar vin multi copii pe la noi si mi-e frica ca mai sare la ei cind e tras de codita.
Cu spalatul, ma streseaza ca Tomi e complet alb si se mai tavaleste la intrare in casa cind intram incaltati, mai iese putin pe casa scarii si-si murdareste labutele si cred ca de la praf se cam scarpina...
De periat il perii, nu foarte des ca nici procedura asta n-o agreeaza, sare la mine si-mi da cu labele, ma scuipa, dar dupa aceea redevenim prieteni.
Va urez un week-end minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Magduta, pisicul tau nu e castrat, nu-i asa? Ai mei sunt destul de blanzi, nu scuipa, nu musca poate pentru ca nu mai au "bilute" de pe la 7 luni. Chestia cu anesteziatul pt. a le taia gherutele nu e prea in regula pt. ca eu le tai alor mei de 2 ori pe luna si, atunci, ce te faci? Droghezi matzu' de 2 ori pe luna

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Miki, ce comici sint pisoii tai!
"Bestia" de Tomi am primit-o in 2004, de la nasii mei si a fost dragoste la prima vedere.In noiembrie cind l-am primit avea deja 8 luni, era salbatic( "parintii" lui au emigrat si era abandonat pe la o batrina la tara, de unde a fost recuperat de nasii mei. Il chema Rasputin). In decembrie 2004 l-am castrat, ca era o fiara , dar l-am iubit mult si cu multa rabdare a devenit un adevarat membru al familiei. Dar mai are instincte fioroase la periat si gherute.Mai discut eu cu el...
La baita miauna disperat, cauta un loc pe unde sa sara din cada, dar ma asculta. Apoi il perii( nu mult) si citeodata il usuc un pic cu foehn-ul( nu ii place).
Si il pup mult de tot...
Ioana, de nervi ca habar n-am sa pun semnatura ca lumea la foto, le-am sters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Magduta, pune pozele la loc, sunt asa frumoase! Uite iti mai zic o data cum sa scrii sa iasa cum vrei:
[ url="link-ul cu pozele tale" ]nume[ /url ] si scrii totul fara spatii, trebuie sa iasa asa nume , ii dai vizualizare la semnatura pana iese, daca nu reusesti da-mi pm si mai vb

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Ioana,.
Cred ca sint cam stresata de la viroza asta.
Azi il iau pe Tomi in cuscuta lui si mergem in vizita la bunici.
Si acolo e iubit tare.

scumpii mei

Mergi la inceput