Animale
Raspunsuri - Pagina 13
magduta-sv spune:
LA MULTI ANI CU MULTE IMPLINIRI SA VA ADUCA TUTUROR 2008!
Ioana, ce au crescut micutii si ce dulcei sint!
Tomita a fost si el f incintat de bradut, a stat mereu sub el ca un paznicindragostit.Din pacate, bradutul se cam scutura si de ieri am renuntat la el. Incercam sa-i alungam tristetea micutului Tomi cu noile jucarii primite de Craciun. L-am imbracat si in Craciunita, ca tare dragut era. Nu prea i-a convenit costumatia, dar nu l-am stresat prea mult. Am pus 2 foto cu el
In rest, a ramas de Revelion cu ai mei si a fost super rasfatat. E grasut, jucaus si asteapta mereu musafiri. Doar de preot s-a speriat azi cind a venit si a stat sub pat in timpul sfintirii.
Va doresc tuturor sa va impliniti toate visele si sa ne mai povestiti despre micutii vostri.
http://news.webshots.com/album/561332501UFlQsF
ioana_p76 spune:
Magduta, vad ca doar noi am ramas pe-aici la subiectul asta..
Ce dragut e Tomita imbracat in Craciunita!
Te si mustati de blanos frumos!
Fetelor, ati vazut stirea de la tv cu cateii aruncati in fantana? Doamne, ce bestii pot fi unii oameni..
Ioana
animalutele mele iubite
andriushca spune:
pup fetele si numai bine va doresc pt. 2008!!!
ba nu ati ramas singurele, iaca si eu pe aici, dar mai rar oricum pe forum.
superbe animalute, cat de Tomi, imbracat in Mos Craciun, ce sa mai zic. o frumusete, pacata ca nu a stat mai mult imbracat asa!
o sa pun si eu cand voi avea timp (sper curand) niste poze noi cu a mea saltand ca o capra prin zapada! tare s-a mai bucurat cand a nins! dar a fost si dezamagita cand a vazut ca zapada ii depaseste capsorul si ii era greu sa stea prea mult cu el pe afara...
va las acum ca sunt la serv.
pupici!
andreea
ZOZOLINA
nu mai numar nimic!
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
ioana_p76 spune:
Andreea, ma bucur ca ai mai intrat aici si abia astept sa pui poze noi cu Zozo pentru amandoua
Cat despre zapada, cel mai mult i-a placut lui Cutzy, cred ca ar fi stat toata ziua afara, facea ture prin nameti, unde era zapada mai mare, hop si ea, pe cand Pusi nici n-a vrut sa iasa, cum sa-si ude ea labutele
Va pe voi si pe animalute
Ioana
animalutele mele iubite
luci.eilm spune:
Daaaaaaa, si noi iubim zapada. Dar sufar foarte tare ca acest nenorocit de sector 6 nu are parcuri pentru zbenguiala catelusilor. Ori, nu ma incumet sa-i dau drumul liber caci este usor impresionabil/ excitabil si se duce dupa copii, cateluse in calduri..
Pup fetele si animalutele.
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
andriushca spune:
la multi ani fetelor!!! sa fiti iubite si sa iubiti!!
n-am mai intrat de mult pe aici, ma laudasem cu niste poze dar n-am avut timp de asa ceva...
duminica am fost cu mandra mea la doctor, la vaccinul anual, toaletare, alea-alea. a fost o mica fiara, 3 oameni abia am tinut-o, l-a muscat tare pe sotul, ce mai, circ in toata regula. ai vostri catei tot asa fac? eu nu mai stiu ce sa ma mai fac cu ea, cand vine timpul de mers la veterinar...
va pupicesc!
andreea
ZOZOLINA
http://tt.lilypie.com/Xc90m8.png" [/url]
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
ioana_p76 spune:
Andreea ma bucur ca sunteti bine si ca Zozo e sanatoasa! Si ceea ce a facut la doctor arata ca e bine, ca daca era bolnavioara statea ca bleguta la vaccin.
Asa a stat Cutzy a mea la primul vaccin la dr., era si bolnavioara la stomac si era si prima oara la doctor. Nici nu mai respira de frica.
Noi de atunci n-am mai fost cu ea, ca fiind maidanez nu i-am mai facut nici un vaccin, au ei anticorpii lor. Nici n-a mai fost bolnavioara, din fericire!
Si poate iti faci timp sa pui si pozele!
Luci.elm din pacate parcurile sunt din ce in ce mai putine, si in Constanta au inceput sa intre in parcuri cu constructii, mall-uri, sper ca totusi se vor opri sa ne mai raman si noua spatiu verde de plimbat catei, copii.
Eu pe Cutzy nu pot s-o plimb departe cu masina ca are rau de masina si vomita. N-as fi crezut ca raul de masina poate aparea si la catei.
Noi o ducem cu masina cam 10 minute pana in Eforie, pe plaja si trage acolo niste ture, ce mai, bucuria ei! Dar cand o sa vina sezonul estival, n-o s-o mai putem duce, ca sare pe oameni, e cam nebunica.
toate fetele si toti blanosii dragalasi!
Si LA MULTI ANI tuturor de Ziua Indragostitilor!
O seara minunata alaturi de perechea voastra!
Ioana
animalutele mele iubite
magduta-sv spune:
Ce mai fac fetele, cochetele? Asteptati ca noi, primavara?
Tomi e vesel si sta mai toata ziua vorbeste cu pasarelele. Asteapta si el primavara cu toate musculitele ei pe care le adora.
Mai nou, a facut o pasiune pentru elasticele de par care au o parte metalica...Le adora...Daca stau pe canapea la Tv sau noaptea cind dorm, vine si da cu gheruta pina cind mi-l scoate si apoi alearga cu el in gurita bezmetic prin casa...Cred ca vecinii fac niste scenarii.
La veterinar e super cuminte, cu blana si coada lipite de masa, ma priveste supus si miauna daca ma dezlipesc de el.Ultima data , la vaccin si deparazitare, nu voia sa iasa din cuscuta lui, a trebuit sa-l rastorn cu totul...
Ce voiam sa va intreb, pe fetele cu pisici cu parul mai lung, la cit timp le imbaiati? Veterinarul nu ma sfatuieste sa-l spal decit rar 2 ori/an, dar eu n-am liniste. Se scarpina mereu si ma streseaza ca se mai zgirie la ochisori ca are niste gheare....Nu are purici, dar se tavaleste toata ziua pe jos si mai ales la intrare in casa unde mereu apare cineva si pina se descalta, Tomi e la picioarele lui. Acum iarna, nu i-am prea facut baita ca mi-era teama sa nu raceasca, dar cred ca e timpul. Samponele am luat si din Metro si de la veterinar, dar si dupa baita se cam scarpina...Veterinarul zice ca poate nu-l clatesc prea bine....ca nu prea ii place lui in cadita. Imi recomandti vreun samponel mai bun?
Si cum sa-l conving sa-i tai gherutele? Nu sta si pace. Am luat o unghiera si si-a tras un degetel asa brusc, ca i-a dat singele si l-am lasat balta. La cabinet cu ghearele nu sta si mi s-a propus anestezie usoara. Dar ce fac cu ea? Lunar daca repet procedura il omor cu zile...
M-am intins cam mult, asta e, pupicei ...
Pt Ioana-in week-end sint la mare!!!!!!!!!!Am o nunta in Mamaia!
[url"=http://community.webshots.com/user/magduta1"]TOMI[/url]
violeta11 spune:
Buna fetelor,scriu ptr prima oara aici,am acasa in RO doi catei,doi boxeri tigrati,mama si fiu,abia astept sa/i aduc aici in toaman ca nu mai pot de dorul lor,cand vad catei pe strada ma uita DD uitandu/ma la ei,ba chiar ma duc uneori special intr/un parc cu catei sa ma uit la ei cum alearga si se bucura in aer liber...
Cand mergeam la veterinar si ai mei sunt foarte speriati de bombe chiar,cred ca de la acel miros....cand am sterizat cateaua nu a reusit dr s/a ridice pe masa s/o adoarma,de agiatat ce era... si i/a facut injectia in strada,si acolo a zacut pana i/a facut efectul,apoi a luat/o in brate....masculuilui ii pun botnita la veterinar ca el o suporta dar ea nici vorba se zbate ca nu resusesc niciodata....odata m/a si muscat,dar nu foarte tare.....cand termina dr de facut vaccinul,nici nu ma lasa sa mai scot banii din geanta ca trage ca nebuna....si mai intai o duceam in masina,apoi veneam sa platesc....e totul un circ cand mergeam la veterinar...
32 saptamani
DPN 6 Mai ...
Baietel canadian 100%
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Violeta, bine ai venit! Si asteptam sa ne spui mai multe despre catelusii tai si poate poti sa pui si poze!
Magduta in primul rand, scuze, dar am citit ca ai fost in Constanta destul de tarziu..
M-ai inveselit cu povestile despre Tomita! Si ai mei fac cam la fel, cand li se pune pata pe vreo jucarie, o plimba peste tot.
La un moment dat Pussi a reusit sa fure un mutunache mic si i l-am lasat ei sa se joace, dar Cutzy nu s-a lasat pana nu i l-a furat si ea. Acum saracul mutunache e impartit in cateva bucati, dar nu le iau, ca se joaca cu ele, pe rand, dar Cutzy e culmea, desi are bucatica ei de plus, cum o vede pe Pussi ca se joaca cu alta, fuge sa i-o ia. Sunt foarte haioase!
Intre timp, de cand n-am mai scris, au fost amandoua in calduri, dar mi s-a parut ca le-a trecut relativ repede, cam o sapt jumatate-doua.
Si m-asteptam sa faca mai urat, dar doar Pussi se alinta non stop si se tavalea cand ne vedea, iar Cutzy latra noaptea si cateodata facea ca lupul si asta pe la 2-3 dimineata
Andreea sper ca esti bine si tu si Zozo! Ne-ai promis ca pui poze noi, cand poti, le asteptam!
toate fetele si toti blanosii!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite