Animale
Raspunsuri - Pagina 12
andriushca spune:
fetelor, am avut dreptate cu crisis ! va fi mamica si de bebel nu numai de catei !!!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
andreutza23 spune:
crisisis e insarcinta?felicitari din tot sufeltul.
am reusit si eu sa pun poze cu iris.
e din ce in ce mai obraznica dar s-a ingrasat si e ca un dopulet. are o fata de ma termina, sunt inebunita dupa ea. de joi am voie sa o scot afara. abia astept.
http://good-times.webshots.com/album/561341387MYeYBf
http://tt.lilypie.com/6baNp3.png- ianuarie 2006
andriushca spune:
andreutza, ce scumpete de catelusa, iris a ta. seamana cu paturica, aveti grija sa nu va asezati sau inveliti cu ea! aceeasi moaca o avea si zozo a mea cand era pui, bosummflata si umflatica!
o pup dulce pe boticul ala micut.
p.s. da, e insarcinata crisis,a reusit cu FIV la unguri!
v-am pupacit!
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by magduta-sv
Poate ma ajutati sa corectez.
Magduta
url="http://community.webshots.com/album/561332501UFlQsF"noi/url
Magduta, trebuie sa scrii formula asa, insa fara spatii:
[ url="http://community.webshots.com/album/561332501UFlQsF" ] noi [/url] eu am scris asa ca sa se vada formula
Am vazut pozele, animalutele sunt niste dulci!
Andreutza ce scumpete de catel ai!
Andreea si Zozo
Cris proaspata cred ca abia astepti sa ajungi acasa la animalutele tale! Cred ca si ele o sa simta ca ai bebe mic in burtik.
boticuri de animalute dragute!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
andriushca spune:
zozo nu se simte bine.... m-a sunat mama ca plange si abia se misca.(dar mama are si darul de a exagera de multe ori, asa ca nu stiu ce sa cred)
au plecat la dr.
are ceva proeminent la gat, au consultat-o dr. si au zis unii ca e grasime, altii ca nu stiu, nu se baga, nu e bine sa umblam la ea...
sa se fi agravat ?
sau o fi luat ceva de afara, de pe jos? aseara era bine!
sunt foarte ingrijorata....
nu stiu ce sa fac... am progtam pana la 16,30 si simt ca innebunesc!
p.s. a implinit pe 17 octombrie 12 ani si...am uitat toti de ziua ei, ne-am dus aminte dupa ce trecuse...
acum 2 seri i-am dat o palmuta la fund... si imi pare foarte rau...
----
am revenit:
au fost la dr, are probleme cu inima, are ciocuri pe coloana, in general probleme cu oasele, in special cu picioarele, iar chestia de la gat nu mai e mobila, se pare ca e de rau.
i-a dat dr. trimitere la fac de med. vet. sa vedem exact despre ce e vorba.
a primit 3 injectii: una pt oase, una pt inima si una nu mai stiu pt ce.
of, batranetea...
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
ioana_p76 spune:
Of, Andreea, imi pare asa de rau ca Zozo nu e bine, din pacate batranetea vine prea repede la catei...
Sper ca totusi sa-si faca efectul tratamentul pe care l-a primit si sa isi revina mai repede, chiar daca are multi ani, macar sa nu mai fie bolnavioara.
Ma gandesc la voi si sper din tot sufletul sa fie bine!
Ioana
magduta-sv spune:
Imi pare rau ca Zozo a fost bolnavioara.Sper sa se simta mai bine.
In fiecare zi, daca vreau sa ma destind, ma uit la pozele cu animalutele voastre. Sint super tari!.
Pup toate fetele si boticurile de blanosi! Tomi se odihneste acum, vineri i-am adus casuta noua si o ora n-a iesit de sub pat ...ii era frica de cuscuta lui cu terase.Dupa ce si-a invins teama, a pasit usor si cind si-a gasit jucariile in noua casuta, a sarit intr-una.Era asa dragut. Aseara a dormit in ea, iar acum doarme pe canapea, sa fie in apropierea mea. Are o jucarie pe care o iubeste mult de cind era mic, un urs linga care toarce seara si ii curata blanita.
[ url="http://community.webshots.com/album/561332501UFlQsF" ] noi [/url]
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Vad ca n-ati mai scris nici voi de mult. Sper ca sunteti bine si voi si animalutele voastre.
Noi am facut bradutul de Craciun, ca n-am mai avut rabdare. Am pus poze noi cu animalutele mele langa bradut. Erau tare curioase, mai ales Pussy, care s-a apucat sa dea jos globurile din pom , sa se poata juca mai bine.
Astept vesti si de la voi! Multi pentru voi si blanosi!
Ioana
Animalutele de Craciun
magduta-sv spune:
Buna Ioana!
Sint tare dragute noile poze. E interesant cu atmosfera sarbatorilor adusa mai devreme in casute. Cei mici s-au bucurat mult de bradut, se vede si in foto. Pupicei si din partea lui Tomi.
Tomi are mobila noua, e jucaus dimineata si seara, in rest doarme .Si viseaza un bradut cu multe cadouri sub el..
Ma bucura tare vestea ca Crisis e insarcinata.
Salutari si o luna minunata le urez tuturor iubitorilor de animalute!
http://news.webshots.com/album/561332501UFlQsF
ioana_p76 spune:
LA MULTI ANI! Bine v-am regasit in acest Nou An 2008!Va doresc sa fie un an bun pentru toata lumea!
Sper ca ati petrecut bine de sarbatori!
Noi acum stam cu toti in casa (inclusiv animalosii Cutzy si Pussi), de cand s-a facut asa frig afara au stat in casasi ele mereu, doar un pic le lasam afara. Si au fost foarte cuminti, nu au facut prostii, lui Pussy i-am adus cutia ei cu nisip si am lasat-o in baie, a folosit-o dar a scapat si la pamantul de la flori, dar nu conteaza. Iar pe Cutzy o maiscot afara si cum o scot , cum face! Ma bucur ca s-au invatat asa.
Ieri am scos-o pe Cutzy afara pe strada la zapada, ce i-a placut, a facut la ture pe strada! Nu mai era nici un alt catel pe strada si n-a avut cu cine sa se joace. Pe Gorgo nu l-am gasit, cred ca are el locurile lui unde se ascunde, vroiam sa-l bagam si pe el in garaj.
Azi n-am lasat-o pe Cutzy la zapada ca e circulatie pe strada si ea nu asculta deloc, sare pe oameni, unii se sperie de ea (de parca Cutzy e catel de speriat lumea..), nu e deloc cuminte si fuge de chiar mi-e frica sa nu se piarda. Intr-o zi plecase cu un maidanez si cat am strigat la ea nu vroia sa vina inapoi. Noroc cu Gorgo, ca era pe-acolo si a venit el si apoi a venit si dansa..
Am pus cateva poze de ieri, pe Cutzy n-o puteai lua de la zapada, iar pe Pussi n-o puteai trezi, unii se joaca, unii lenevesc..
Voi ce mai faceti, ce mai fac animalutele? Astept vesti si de la voi! Multi
Ioana
animalutele mele iubite