Animale
Raspunsuri - Pagina 11
magduta-sv spune:
Multumim de pupici!
Apare si chinchila in poze acum, dar toate in format mic si la intrare in album scrie tot no photos!
Astia sint blanosii mei!
Magduta
andreutza23 spune:
salutare!
sunt si eu o mare iubitaore de animale, posesoare a 2 perusi albastri CROCO si CROCOLINA si de aproape 2 saptamnai a unei minunatii de catelusa, IRIS. e ceva intre bishon si pechinez, o frumusete de catel de 1 luna jum.
eu nu am avut niciodata animale si sunt destul stresata cu catelul.e f obraznica, roade tot, e agitata.
ea sta singurica acasa toata ziua (vreo 9 ore) dar cand ajung acasa incerc sa am ocup numai de ea.voi credeti ca e f rau sa stea atata singura?nu am ce face ca suntem toata ziua plecati si am luat-o cadou pt bebele nostru pe care il asteptam de ceva timp si nu mai apare. si am zis ca poate daca vede minunatia asta de catel, se indupleca si vine.
v-am ciitit povestile superbe si v-am vazut animalutele superbe. sa va traiasca si sa va bucurati cat mai mult de ele.
P.S. vreau si eu concediu de crestere a catelului
http://tt.lilypie.com/6baNp3.png- ianuarie 2006
ioana_p76 spune:
Buna fetelor! Ce ma bucur ca ne-am adunat mai multe iubitoare de animalute!
Vad ca sunteti tot aspirante, ca si mine, care ne "antrenam" sa avem grija de copii avand grija de animalute, deocamdata, care sunt si ele ca niste copii. Si apropo, daca s-ar da concediu de cresterea catelului, eu numai acasa as sta!
Magduta eu n-am reusit sa vad pozele cu blanosii tai..mai incerc, ca vreau sa-i vad!
Andreutza catelusa tau de doar o luna asa va mai face inca cateva luni, pana mai creste, va roade tot ce apuca si va fi agitata, mai ales cand vii tu acasa, se bucura si vrea toata atentia ta.
Si catelusa noastra sta mult timp singura (de fapt sta cu pisicuta) si cand venim noi acasa nu are deloc stare, zici ca e nebuna, face ture, ne sare in cap, la propriu! Doar in we e mai potolita ca atunci stam mai mult cu ea.
Si catelusa ta se va mai obisnui sa stea singurica dar tot asa va face cand veniti acasa.
Am mai pus cateva poze mai noi cu Cuzty a mea, care a mai crescut, sunt la pag.3 si 4 din albumul cu poze noi si sunt si cateva poze cu Pussi, care doarme, cum ii place ei! pe Cutzy nu reusesc s-o pozeze cand doarme, ca sare imediat din patutul ei sa-mi vina in intampinare!
Va si abia astept sa mai citesc si povesti cu animalutele voastre!
EDIT: Magduta, gata am reusit sa vad pozele tale, dar nu se vad decat f mici. Oricum mi-am dat seama cat sunt de dragute animalutele tale si pisoiul e tare frumos asa alb si pufos! Dar cum se inteleg cei doi?
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
magduta-sv spune:
Ce de frumuseti am vazut! Pup boticuri de animalute frumoase!
Ioana, super tari pozele!
Chinchila Alfie s-a intors la familia lui mare si iubitoare, iar Tomi a ramas stapinul casei.Daca se intelegeau, ii tineam pe amindoi.Erau super dulci impreuna, dar Tomi se transformase in vinator si nu-l lasa deloc in pace , iar micutul Alfie era stresat.Asa ca i-am facut bagajele si l-am returnat familiei lui. Acum Alfie are vreo 3 neveste pe care le iubeste neconditionat si citiva puiuti.
Off topic: ma ajutati pe privat cu niste sfaturi sa am si eu poze frumoase ca a voastre?
Magduta
andriushca spune:
pup fetele cu animalutzele lor!
magduta, cel mai usor e sa-ti faci un cont pe webshots. o sa ai indrumari pas cu pas cum se face asta acolo.
odata ce ti-ai slavat in webshots pozele, copiezi linkul in profilul tau personal aici pe DC (vezi in partea stanga a ecranului, in coloana) si salvezi la semnatura. astfel o sa apara tot timpul acolo fara sa faci nimic in plus.
nu stiu daca te-am lamurit vreun pic, eu sper ca da, daca nu, ioana e foarte priceputa la indrumari, asa ca poate te ajuta ea mai bine ca mine!
pupici la toate viitoarele mamici de bebici, actuale mamici de blanici!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
ioana_p76 spune:
Magduta sper ca ai primit pm de la mine. Cine mai vrea sa puna poze si nu stie, da-ti-mi pm si va trimit fisierul cu "instructiuni" ca l-am salvat, cine stie cand mai trebuie.
Andreea mersi de aprecieri, cred ca mi se trage de la zodie - Fecioara, ca noi suntem tare meticulosi si organizati
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
magduta-sv spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru ajutor!
Acum sint la servici, dar acasa imi caut timp sa pun si eu poze frumoase cu blanosii...
Avem ceva in comun in afara de animalute: sint tot Andreea si Fecioara...Sper sa nu fac zodia de rusine.
Pupici celor mici!
Magduta
crisis81 spune:
toate fetele!
Am si eu 2 catei,o pisica, si pana nu demult aveam si trei chinchilla. Si stau la bloc. Dar fara ele nu stiu ce rost as avea.
Aveti poze sa le admirati
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?
andriushca spune:
ioana, crisis, magduta, andreutza s-a marit familia noastra!!!
magduta, tiza mea, am reusit sa vad toate pozele, niste dragute animalutele tale (si fostele...)
crisis, ce de poze aveti!!! catelul alb este golden retriever, nu? mor dupa ei. si cel negru e dragalas si pisa e o scumpa! cum se inteleg cateii cu ea?
p.s. la tine antrenamentul pe catei si pisica o sa se transforme in curand in practica pt bebe ce va veni in curand, sunt convinsa, Doamne ajuta!
aaa, ai fost nasica ?
andreutza si eu am avut papagali, muulti-multi !!!
iris (ce frumos o cheama!)o sa mai roada ceva timp, dupa care se va cuminti, promit eu! asa e cand sunt bebei cateii, nu prea te intelegi cu ei. e bine daca o inveti de mica sa stea singurica, a mea a stat cu mama (pensionara de mult timp) si uite a ajuns la varsta asta sa nu-i placa singura acasa. nu face nimic, nu plange, nu face prostii, dar ni se rupe sufletul cand plecam se uita cu niste ochisori tristi de-ti vine sa ramai cu ea acasa...
noi am crescut-o pe Zozo primele 3-4 luni in baie. acolo avea culcus, dormea, se juca si facea nevoile. din cand in cand ii dadeam drumul prin casa si se tzaraia peste tot, stateam numai cu carpa dupa ea. si alerga prin toata casa. dupa ce a terminat cu vaccinatul am iesit afara si a invat sa-si faca nevoile imediat si s-a si cumintit, de acum statea cu noi in casa.
cat a locuit in baie a ros un perete, se juca cu hartia igienica, iar cand iesea lucra de zor la papucii pe care-i intalnea in cale, avea mare pasiune pt ciorapi si in general pt toate lucrurile pe care le scapam pe jos. asa sunt cateii mici, nu stau locului o clipa. acum as vrea sa mai fie asa activa ca atunci...
dar si acum daca ne jucam de-a "har-mar" redevine puiut si sa vezi ce tumbe face!
v-am pupacit!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
magduta-sv spune:
Pup toate fetele
In graba si cu un ochi la televizor, cu unul la Tomi, am reusit sa pun pozele , dar undeva am gresit formula. Poate ma ajutati sa corectez.
Sper sa se vada acum.
Am vazut atitia blanosi!
url="http://community.webshots.com/album/561332501UFlQsF"noi/url