Copilasi din 2002 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
gabrielaghe spune:
Buna, revin si eu, chiar daca am avut o sapt. libera, repede a mai trecut, am fost putin prin parc, librarie, dar am avut multe d efacut pe linga casa, am pus ceva flori, am mai curatat d eburuieni, treaba tot timpul.
NIcole merci multca mi-ai mutat pozele, eu nu am reusit , dar sincer nu am stat prea mult , am incercat d eciteva ori si am renuntat, merci mult inca o data.Nicoleta, ne-ai dat o veste buna, asta e bine ca nu are nevoie de operatie, iar antib. este bun sper sa fie ultimul iar Stefan sa se simta bine.
Tamyra, ce pacat cu apart. acum trebuie sa asteptati asat este viata in tara, vine toamna si iarna poate o vor reolva pina atunci.Sinzi-ana, am vazut pozele, ce frumos sa vizitati atitealocuri, mi-au placut florile , peisajele, dar cel mai mult m-a impresionat cind am vazut cele 3 steaguri inaltaste.In rest noi de miine la gradinita, am inceput cump. ptr. scoala, ceva haine, curind mergem s aluam rechizitele, noi incepem scoala pe 20 aug., mai este putin.Sa aveti o zi buna
gabriela
Gabbriela spune:
am reusit sa iti recuperezi toate pozele de pe yahoo... iti sc pe ym cum sa le iei de pe ftp
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabi_K spune:
Gabb, felicitari!!! Tu esti prima mamica din acest topic cu copil scolar:)
Noi suntem in plina vacanta, parca-s mai cuminti cu caldurica asta... inca e 20,30 si deja sunt spalati in pat.... altadata ii fugaream in casa pana la orele 23...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Gabbriela spune:
sinzi superbe pozele... dar cum de lai tuns pe David?
gabi cand ne mai areti poze cu lili si robert.. mie dor de ei.
nu vrei si tu album pe webshots acolo la copii din 2002. sa pui poze cu lili si robert?
Gabi decizia am luat-o dupa ce m-am enervat rau pe noua invatatoare de la scoala lui Julian. Dupa ce ca e scoala privata si platesc lunar are tupeul nesimntita sa nu se ocupe de el, sa il ignore in clasa, sa il faca mincinos fara sa verifice ce spune el. Oricum copilul e ff dezgetzat pt ani lui are doar 4 ani si 8 luni dar ii merge mintea bine, citeste cuvinte simple din 3 - 4- 5 litere, sc cuvinte din 3 - 4 -5 , orice combinatie de nr citeste de la mii in jos, tot alfabetul litere si sunete... culori, forme geometrice.. nu vad de ce l-as tine in urma dupa cum a recomandat tipa.. tot ce stie el deja cei de cls I fac la scoala... lasa sa mearga sa isi miste creieru iar daca nu se descurca il tin un an in urma.. nu e mare scofala.
va povestesc maine care e faza cu invatatoarea... acuma nu mai am timp.. pup si mai vb
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabi_K spune:
Gabb, vreau sa pun si eu poze:)
poze
Totul despre alaptat!
HelleneC spune:
Gata, l-am dus pe George la tara, era bucuros doar ca si acolo e f cald si va trebui sa stea la umbra.
Gabi_K, ce ma bucur ca ai mai scris! Mi-era dor de tine si am zis zilele astea ca te "vanez" pe forum, sa vad pe unde esti si sa te mai chem pe aici. Ce mai fac copiii? Sper ca ai mai trecut de perioada cu probleme si sunteti bine toti! Ti-am vazut pozicile, au crescut maaaaari!
Gabb, multumesc mult!
Sanzi, am vazut o parte din poze, cand ma mai linistesc ma uit si la restul, sunt amatoare de "excursii", macar vizuale!
Si mi-e dor si de alte mamici care nu au mai scris si de picii lor!
Fug la baita lui Gabi, va pup, sa aveti o saptamana frumoasa, usoara, racoroasa!
Elena
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Gabbriela spune:
gata ai album facut, urmeaza doar sa mergi sa pui pozele.. am sc pm cu parola si ID-ul...
elena cu placere
quote:
Originally posted by Gabi_K
Gabb, vreau sa pun si eu poze:)
poze
Totul despre alaptat!
Sanatate si numai bine
nadina spune:
Buna dimineata mamici frumoase!
Cum mai suportati caldura? Ziceau distinsii meteorologi ca duminica de a trecut va fi pragul cel mai greu. Acum aud ca o sa o tina inca trei zile asa.Iubesc caldura dar deja parca e prea mult. Noi nu avem aer conditionat si e tare greu noaptea, nu prea ne odihnim.
Carina e in continuare la Petrosani unde e macar suportabil. Ne intreaba zilnic cat mai are pana merge la mare. Dupa indelungi cautari si comparatii de preturi am ajuns la concluzia ca vom merge 1 saptamana la Balcik.Multumesc lui Dumnezeu ca vom reusi sa mergem toti trei.Ma speria varianta de a merge doar eu cu mandarina.
Abia astept sa am putin timp liber sa dau o raita prin albumele voastre sa vad printi si zane.
Eu chiar daca nu ma adresez fiecareia va urmaresc cu drag.
Va doresc o zi ceva mai racoroasa.
Nadina
Gabbriela spune:
nadina, nu vrei si tu un album cu cateva poze cu mandaria scumpa?
Sanatate si numai bine
Caprioara spune:
Gabb, albumul lui Matei de pe yahoo mai exista? L-ai transferat si pe el cumva cu celelalte?
Daca nu, te rog frumos daca ai timp sa-l transferi si sa-mi mai spui odata parola si cum sa fac sa ajung la el, ca am uitat.
Noi plecam vineri in concediu o saptamana, la turci, cu avionul. E prima oara cand zboara piticul si abia astept sa vad ce reactie o sa aiba. Sper sa-i placa .
Matei merge deja de o saptamana la inot la Dinamo si ii place, dar nu cred ca a invatat mare lucru, doar se balaceste (asa zice soacra mea, ca ea il duce). O sa vad ce pot sa fac eu cu el in saptamana de concediu, la piscina.
In rest, sunt cu multe pe cap la job, si sunt stresata sa le termin pana joi seara.
pup you,
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud