Copilasi din 2002 (35)
Raspunsuri - Pagina 27
Nicoleta spune:
Salut, mamici.
Am reusit si eu pe fuga sa va citesc. Ati scris ceva de cand nu am mai intrat...
Noi ne-am intors ieri din concediu, inca sunt obosita de pe drum... Un concediu foarte reusit si odihnitor, numai ca la intoarcere ne-a lovit unul masina in Varna, a intrat pur si simplu in spatele nostru cu busul de persoane pe care il conducea... nu a fost grav, masina va sta in service doar cateva zile... E primul accident la care particip, a trecut insa cu bine, cu totii eram in centuri...
Poze din concediu voi pune cand voi avea timp... eu sunt deja la serviciu... acasa e o harababura de nedescris... eu am fost ieri obosita rau de tot...
Si acum VESTEA CEA MARE: sunt INSARCINATA in 5 saptamani, in aprilie vom mai avea un copil :). Sunt fericita si ingrijorata in acelasi timp (stiti, intrebari de gravida :D)... tati e in al noualea cer... Stefan vrea un bebelus, osciland intre fetita si baietel... Speram sa fim cu totii sanatosi pana in primavara si mai departe. Lunea viitoare mergem la echo sa vedem daca sade bine unde sade :)).
Mai scriu, imediat ce am timp.
Nicoleta
Gabbriela spune:
Nicoleta felicitari, sarcina usoara, si un bb sanaros si frumos si papacios...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
aidaciolac spune:
Nicoleta supeeeeer!
Sa fiti sanatosi si sa-ti fie bine pana la capat!
Nu ai spus cum se simte Stefan.
Aida - mama de pisica mica.
HelleneC spune:
Felicitari Nico, se pare ca am dat stafeta! Ieri s-a implinit un an de cand am facut testul si eram tot in 5 saptamani! Ma bucur pentru voi, sa fii sanatoasa sa ajungi cu bine la final!
Sanzi, super masina, ti-a admirat-o George si a intrebat: "e americana?" (ma "tem" ca la cat de mult ii place deja tot ce tine de state, va iesi un pui de emigrant)
O saptamana buna, eu plec joi la mare pana duminica, si martea viitoare tot la mare cu totii, adica si cu Gabi (daca avem verde de la medic)!
Sanatate maxima, Elena
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
cristina22 spune:
NICOLETAAA!!!!! CE VESTI BUNE!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!SANATATE MAXIMAAA!!!
Ne-am intros si noi din concediu si pot sa zic ca a fost superb la marea noastra!
Aici e Andrei la marehttp://family.webshots.com/photo/2596156180081429888wpXwWW .
La intoarcere, am vizitat castelul Bran.
O SAPTAMANA FAINA!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
mari_paun spune:
cristina biene ai venit din co
hellene va doresc zile palcute la mare
Nicoleta...sa ai o sarcina usoara , ma bucur pt voi
eu am fost la Bucuresti la cumparaturi, am cumparat colenti dedomnizoara pt Ema...
ieri a plouat si Ema a zis POUA
va pupacesc
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
CORNELIAP33 spune:
Nicoleta Felicitari! sarcina usoara si un bb sanatos.
Elena Concediu placut!
Mari Felicitari pentru acel Poua S-o tina tot asa!
Rares joi s-a inteopat intr-un cui. A sangerat mult, ne-am speriat. Am facut antitetanos. Dar rana se vindeca bine. deja nu mai schiopateaza. Joi plecam si noi doua zile la Busteni, iar duminica la Costinesti. Desi santierul meu nu este tocmai inchis, am avansat mult si ne permitem o mica vacanta, caci suntem la pamant, cu nervii si avem nevoie de o pauza ca sa putem continua.
Va pup si va doresc o saptamana buna,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Nicoleta spune:
Multumesc pentru felicitari, ma uit pe langa mine si deja ma ingras... oricum eram eu plinuta... insa sper sa fie ok, sa nu iau prea mult in greutate...
Ma incearca tot felul de ganduri (daca va fi totul ok, daca ne vom descurca avand 2 copii), de dorinte (sa fie fetita si cu cu ochii verzi, ca mine...), dar sunt si fericita, perioada asta este una in care iti poti pipai emotiile... si ma uit la mine si ma minunez cat de repede pot sa plang si cat de repede ma emotionez... Este unica.
Nicoleta
crig72 spune:
servus mamici de 2002!
Nicoleta ma bucur muuult pentru voi!si sarcina usoara!
ce harnicute ati fost azi!!poate cu asa vesti bune mai prinde si subiectul nostru viata.
Elena sa dai un semn cand vii daca ai timp.Ce e cu Gabi?
Cristina foarte frumoase pozele!Mai ales cea facuta de Andrei in care sunteti voi doi.
revin...Mariuca strange hainele de pe balcon
Mariuca
HelleneC spune:
Crig, sigur ne vedem, macar cand merg singura ca voi sta in Mamaia! Mai are Mariuca spectacole? Gabi trebuie sa faca vaccinul de 4 luni saptamana asta si sper sa fie ok, la fel ca la 2 luni. Insa are aparute ceva bubite pe fata si manute, destul de ciudate, nu au trecut cu nimic din ce am dat si functiona de obicei. Unii spun sa numergem cu ea mica la mare, insa eu nu pot sa stau mult la soare si asa ca vom sta tolanite la umbra. Plus ca acum inca sta unde o pun si papa doar lapte si sucuri de fructe si morcov (pe care le pot face ca si acasa in 3 minute)!
Nico, va fi bine, insa gandurile dubioase oricum nu te lasa, am experienta a 9+9 luni
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!