Copilasi din 2002 (35)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

mai am de asteptat pana in 10 septembrie, a plecat in vacanta cine trebuie sa anunte rezultatul.. si dupa ce revine din vacanta mai amre 10 persoane de luat la interviu, dupaia alegerea.
Au fost 40 de persoane pe lista pt inerviu, pt o singura pozitie.. sincer deja incep sa ma desunflu ca am vreo sansa...
Am inceput insa sa invat ceva programe noi sa imi fie cu los la alte interviuri.

La Multi Ani David, pui mic de miraklucker

quote:
Originally posted by aidaciolac

Nicole, imediat se fac 2 saptamani de la interviul din 4 , iar eu astept vesti bune sa stii!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Va multumesc mult de urari!!!
E o surpriza placuta, ca nu m-ati uitat!!.....eu intru mai rar pe aici, nu-mi permite timpul, de citit mai citesc cate un rand doua mai mult la servici, dar de scris e mai greu!!
Nu ne-am prea sarbatorit ieri, eu am lucrat, aic ideja s-a incepit scoala, gradinita, mai toti prietenii lui David sunt la gradi sau scoala, prietena mea lucreaza si ea. I-am facut un tort...de capsuni asa cum a dat el comanda, a venit vecunul, pretenul lui cel mai bun, tocmai au picat la petrecere si cumnatul meu cu parintii veniti din Ro, asa in trecere.
A primit muulte cadouri, a fost f fericit. Tot intreba cate nopti mai trebuie sa doarma pana e ziua lui.

Altfel luni a inceput si el, in sfasit gradinita. Am fost foarte suparati ca l-au repartizat la o gadinita mai departe cand cea mai apropiata, unde merg si gemenii care stau cu noi in casa, e la 3 min. Asa trebuie sa mergem de fiecare data fetele dupa noi 15-20 min. Are un program foarte scurt, de la 8.30-11-30 3 zile si de la 8.30-10.45 alte doua. Nici nu ajungi acasa pana trebuie iar sa pleci. Cumva ne vom descurca noi, asta e.

Acum ne pregatim pentru vacanta la mare, mergem din 1 septambrie o saptamana in SArdinia, la munte am fost in iulie, tot o saptamana.

Mi s-au trezit prichindeii!!

v-am pupat, va doresc multa sanatete ...si o zi minunata.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

drum bun Sinzi... David incepe pre-kinder... sau tot in preschool e si anul asta?

vacanta placuta mira si pupici sarbatoritului

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Noi ne pregatim de plecare...s-a terminat vacanta mai repede decat ne asteptam...
Luni incepem si noi gradinita si David de abia asteapta!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Julian e pe lista de asteptare pt scoala aceea buna.. uff, sper sa intre anul asta in acea scoala... oricum luni ma duc si il inscriu la cea de langa noi, care nu imi place din cauza vacinilor, si scoala destul de slabuta.

si mai vorbim

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am ajuns si noi in sfarsit acasa...
Dupa un drum tare lung si inca ne trezim la ore imposibile, incercam sa ne intram in ritm...
David a fost tare nerabdator ca il vede pe tati (cand inca asteptam bagajele si ele au intarziat foarte mult imi spune "hai sa lasam bagajele aici sa nu plece tati!!!") ...

Tati ne-a luat un cadou (o masina) care are o gramada de indicatii: nu cu mancare in ea, doar cu apa, jucariile de plaja spalate foarte bine, trebuie spalata o data pe sapt...(haha...ma intreb cine o sa respecte toate astea!!!!)

Am pus pozele din Germania...
http://good-times.webshots.com/album/560340159zmXYee
si ultimile din Ro
http://good-times.webshots.com/album/560337447miyzQb

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Gabb, David e inca in preschool...are multe de invatat inca!!!

:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Sinzi ce de reguli ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca surpriza a fost pe placul vostru.
gabb succes la gradi!!

Mariuca

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2211387850087737923RBNmII
sa ma laud si eu cu cadoul de la tati

:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

WOW! sinzi_ana asta da masina. Americanii asti chiar stiu sa faca masini!!!

Super masina si sa o stapaniti sanatoasi!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

sinzi e lexus? - ce an e?
bine ai venti acasa

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput