Copilasi din 2002 (35)
Raspunsuri - Pagina 25
Gabbriela spune:
si julian incepe in 5 septembrie.. si mie mi se pare repede, ca e inca cald si frumos afara si putem sa mergem la lecti de inot.. dar ce sa ii facem... daca avem pitici maricei care trebuie educati, of of... ce trece timpul, nu pot sa cred
quote:
Originally posted by ruxij
Gabi, Bogdan merge lunea asta, pe 13 August, la kindergarten. Mie mi se pare absurd sa incepi scoala asa de devreme, in August, cand e vara si vrem sa ne mai jucam, dar asa incep scolile aici :(
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
fetelor astazi am reusit sa mut si ultimile poze de pe yahoo pe webshots.
Cine doreste album si nu are album creat pe webshots, la copii din 2002, sa imi sc un PM sa ii dau ID-ul si parola sa poate sa isi creeze album si sa incarce pzoele.. va rog sa respectati inca limita de poze de 50 de persoana.
Puteti pune si fiecare cate 10 video, pe albumele voastre daca doriti.
albumele copiilor din 2002
umtimile albume: Anina_n, Francisca, Kristin
pupici si fug si eu la somn ca e 2 AM...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
crig72 spune:
ruxij pupici si de la noi!!
Succes pentru Bogdanel si Julian!!Si Mariuca va merge tot la grupa pregatitoare dar mai avem o luna pana incepe gradi....si scoala.Am si eu emotii mari pentru ca am schimbat gradinita.
Ochelari poarta si Mariuca chiar si atunci cand nu e soare dar bate vantul.Bineinteles ca nu pentru imagine ci pentru binele ei.
pup si seara buna!!
Mariuca
sinzi_ana spune:
Noi ne pregatim de plecare...s-a terminat vacanta mai repede decat ne asteptam...
Luni incepem si noi gradinita si David de abia asteapta!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
CORNELIAP33 spune:
Mai fetelor la voi se termina vacanta , iar eu ma gandesc ca pentru noi abea incepe. Noi pe 26 august o sa plecam cateva zile la Costinesti. Asta e tot ce putem face anul asta in materie de vacanta pentru ca avem santier, am ridicat etajul la casa si inca n-am terminat, desi am inceput din mai... deh constructorii astia!!!
Rares este in vacanta de la inceputul lui august dar n-a prea mers nicaieri, nici in parc decat arareori in week end pentru ca avem casa plina de meseriasi si trebuie sa fie tot timpul cineva acasa, iar eu lucrez pana la 18,00 si sotul abea se descurca si cu santierul si cu Rares. Si-a facut niste prieteni pe strada si e foarte incantat sa iasa seara si sa faca curse de biciclete cu vecinii. Eu sunt cam stresata cu iesitul asta pe strada, mai ales ca nu pot sta tot timpul pe strada cu el, dar facem cu schimbul astfel incat sa fie tot timpul cel putin si un adult cu ei.
L-am masurat si cantarit de curand si are 116 si 24 kg. A crescut tare mult in ultimele doua luni, chiar daca nu arata gras e foarte greu.
Va pup pe toate fetele si urez vacante placute celor ce sunt plecate deja .
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
mari_paun spune:
cornelia33, baiatul tau este destul de inalt si de durdului, Ema are 25 kg si 120cm, si crede-ma ca e bucalata...
la cat alearga si la cat "baga" la bicicleta e destul de ...durdulie si lumea o deoache mereu
noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram de bombonicile noastre
va pupam pe toate
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
CORNELIAP33 spune:
Mari, draga durduliu nu este, uita-te in poze, dar este intr-adevar mare, foarte indesat probabil cu osatura mai mare decat a Emmei, deh baiat. Mie mi se pare ca nu e cantarul bun cand ma uit la Rares si la kg de le arata cantarul. De altfel si cand ma cantaresc eu, mi se pare ca nu e bun, dar aici propabil sunt subiectiva.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
aidaciolac spune:
Nicole, imediat se fac 2 saptamani de la interviul din 4 , iar eu astept vesti bune sa stii!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
crig72 spune:
La multi ani David!miraklucker sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos!!
La multi ani si celor care-si serbeaza ziua onomastica azi!
Mariuca
mari_paun spune:
LA MULTI ANI! David --- miraklucker
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema