hai la o cafea!
Raspunsuri - Pagina 11
belutza spune:
quote:. eu am dat-o pe iaurt , deci tot cam pe-acolo
Originally posted by wonderful
Care cina Cmirela?!Ca ma fac ca mananc.Bag in mine sana cu 1-2 covrigi,apa si cam atat.Cred c-o sa ma p... alb de atata sana.
Cmirela parca ar merge un pahar de bere receeeeee
belutza
wonderful spune:
Eu stau la et.1 si mare branza!Ma gandeam daca n-ar fi bine sa-l pun pe hol ca sa vina macar la cele 2 dorm.
cmirela35 spune:
Vai,fetelor,dar cafeaua asta se bea repede...
Pai ziceam vin,ca dupa bere riscam sa facem burta,si daca mai avem si 1-2 sarcini la activ...
Ei,un pahar de vin rece si cu cola(1/4vin,restul cola,diet sau nu)....
Si pe urma apa cu gheata toata noaptea!
Sa traiasca"cafeaua"...
Dar referitor la ac,a fost doar parerea mea...
cmirela35 spune:
Cand ziceam
quote:,
cmirela35 Posted - 17/07/2007 : 20:02:52
--------------------------------------------------------------------------------
Sa traiasca"cafeaua"...
Ma referam la subiect...
Relaxant,asa cum ar trebui sa fie discutiile la o cafea...
,super subiectul...
wonderful spune:
Adica decat cafea sa nu mai dormim,mai bine vin sa ne matolim?Ce inseamna caldura!Am dat-o pe rime!De la sana mi se trage,mi s-a suit la cap.
cmirela35 spune:
pai,draga,oricum nu dormi din cauza caldurii...Ia sa vezi ce efect are un pahar de vin...Vorba vine,eu nu beau alcool,dar acu chiar as bea un pahar...De suflet...
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Maru sa facem schimb ca eu nu suport caldura si cand spui d 25 gr. tare te mai invidiez.Aici au spus ca la nivelul solului,in orase vor fi in jur de 60 gr.Ne mai invidiezi?E o cloceala peste tot ca te ia cu greata.
a/c?
pai asta e durerea mea, am tot strigat-o pe aici
deci se face acu vreo doua saptamani 30 de grade afara, radio vuieste, cu factor umiditate o sa ajunga la 38 de grade, so...bineinteles ca in mijlocul saptamanii, deci nici o sansa de plaja, zic gata, apuca si picioarele mele sa se dezghete, ca din iarna nu le-am mai avut calde
revin, afara cald, prea cald pentru gusturile canadienilor, eu ca pestele in apa, si ma sui in autobuz, si imi ingheata sufletul: astia au a/c pus pe 18 grade
deci am carat plovar dupa mine ca sa ma imbrac in autobuz
aici a/c e normalitate, e bun, daca stii cum sa il instalezi, astia au aici pus central deci toata casa a junge la temp dorita prin niste mici nise in parchet, sau in perete,
astept sa vina iarna sa mi se incalzeasca si mie picioarele
Doamne'ajuta!