hai la o cafea!
Raspunsuri - Pagina 10
wonderful spune:
Maru sa facem schimb ca eu nu suport caldura si cand spui d 25 gr. tare te mai invidiez.Aici au spus ca la nivelul solului,in orase vor fi in jur de 60 gr.Ne mai invidiezi?E o cloceala peste tot ca te ia cu greata.
wonderful spune:
Oameni buni,care aveti aer cond.?Vreau sa stiu daca merita investitia,daca nu raciti,unde l- ati instalat,etc.Pana acum eram contra dar vad ca se ingroasa gluma si nu cred ca in ceilalti ani vremea va reveni la normal.
belutza spune:
wonderful - muta-te in cta si n-o sa ai nevoie de aer conditionat , doar daca stai la etajul 4
belutza
cmirela35 spune:
Eu nu suport aerul conditionat,dar am compensat printr-un ap.la parter...Nu e zapuseala,e beciul dedesubt,dar,evident,iarna microcentrala consuma mai mult gaz decat la etaj...Dar daca ar fi sa ma mut din nou intr-un apartament,tot la parter l-as lua....
Repet,nu suport aerul conditionat(am stat 6ani in Israel,numai cu ac,si nu am scapat de dureri de cap)...,dar eu suport mai degraba caldura decat frigul...Toti ai mei dorm dezveliti,eu am ditamai paturoiul pe mine
Si poate de aceea nici gatitul nu ma deranjeaza prea tare(evident ca incerc sa fac mai mult mancaruri care racoresc,dar nu ma dau la o parte nici cand e vorba de un grill...
Deci,verifica intai in alte case cum te simti dupa cateva ore de ac....
cmirela35 spune:
Ah,la ora asta,numai la cafea nu stam...Poate la un ceai sau un pahar de vin cele care au cinat?
wonderful spune:
Nici mie nu-mi place a.cond. in masina dar in casa stau de multi ani cu toate geamurile deschise si pana acum,slava Domnului, nu m-am trezit cu fata stramba.
belutza spune:
wonderful - nu rad. nici eu nu-s de acord cu aerul conditionat , nu este recomandat . Eu nu mi-am pus pt ca in primul rand nu am nevoie , stau la etajul 3 si deasupra mea mai am vreo 5 etaje si-n al doilea rand am fost in case cu aer conditionat si nu mi-a fost tocmai bine.
belutza
wonderful spune:
Care cina Cmirela?!Ca ma fac ca mananc.Bag in mine sana cu 1-2 covrigi,apa si cam atat.Cred c-o sa ma p... alb de atata sana.
belutza spune:
ah, si daca chiar nu mai pot de caldura dau fuga repede la mare sa ma racoresc . deci chiar n-am nevoie de aer cond.
belutza