hai la o cafea!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Ba cred ca ar trebui ioana.Fetita mea este nascuta in martie.
Am sa ma prezint la apel.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Concediu placut,Ioana si sa speram ca acolo n-o sa te ajunga canicula.Te asteptam la o cafea cand te intorci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

wonderful merci de urari, da' eu o sa vin oricum la cafea ... chiar si de-acolo.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Buna fetelor. Sunt terminata . M-am trezit de dimineata sa fac mancarica ca mai tarziu s-o tai la plaja sa ma racoresc .. AM facut baitza si acum am intrat sa va salut .. m-a obosit plaja intr-un hal , m-am batut cu al meu cu apa , ne am alergat , ne-am tavalit prin nisip .. vad ca si-a revenit . pupici

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by belutza

Buna fetelor. Sunt terminata . M-am trezit de dimineata sa fac mancarica ca mai tarziu s-o tai la plaja sa ma racoresc .. AM facut baitza si acum am intrat sa va salut .. m-a obosit plaja intr-un hal , m-am batut cu al meu cu apa , ne am alergat , ne-am tavalit prin nisip .. vad ca si-a revenit . pupici

belutza

esti o terorista, cand povestesti de plaja, ma doare inima
eu nu pot face plaja, nu ca nu am unde, n-am costum, sau cine stie ce alte motive, nu
ci pentru ca vremea anu asta aici e racoraoasa, nu urca peste 25 de grade, iar daca ma rog exista cate o zi de exceptie, e in cursul saptamanii. Pe week-end ori ploua ori e racoare, ori...
VREAU LA PLAJA!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

vai si io-s satula de plaja .. am facut vreo 40 d eplaji vara asta, am inceput din mai cand nu era nici naiba pe plaja ..
maru - hai in Ro daca vrei la plaja .

si nu fi suparata ca nu poti face plaja.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by belutza

vai si io-s satula de plaja .. am facut vreo 40 d eplaji vara asta, am inceput din mai cand nu era nici naiba pe plaja ..
maru - hai in Ro daca vrei la plaja .

si nu fi suparata ca nu poti face plaja.

belutza

atacul terorist continua...
as vrea sa vin in Ro pentru catvea zile, sa ii vad pe cei dragi, da anu asta nu am concediu
iar de plaja, mama ce m-as duce in Dominicana, daca ies toate asa cum imi doresc la anu vrem sa mergem acolo

nu sunt suparata, glumeam, da imi lipseste tare mult plaja, si nu ma impiedica decat vremea, nimic altceva

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ca si cum nu ne ajungea caldura asta dementa,acum mai stam cu sufletul la gura si din cauza fosforului din Ucraina.Cica se indreapta spre Polonia,dar acolo nu-s oameni?Sa nu se repete ce a fost la Cernobil.Unde mai pui ca porcii din Ucr. nu sufla o vorba.

Mergi la inceput

e bun si la 25 de grade sa stai la soare. crezi ca la noi au fost numai temperaturi de 30 de grade?
am facut la plaji la 25 de grade , heh , o gramada ...pana aveti voi vreme frumoasa si pana ajungi in Dominicana o sa fac eu aici si pt tine

belutza

Mergi la inceput

da wonderful , toata lumea vorbeste despre asta .. de rahat ce se intampla, sper sa n-ajunga la noi.

belutza

Mergi la inceput