hai la o cafea!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Fetelor cucuietelor, despre ce vorbiti voi aici?

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Adina, batem campii din cauza caldurii.Am mai luat o gura de aer la parinti,ca stau la casa si am stat in curte dar cum am intrat in casa m-a izbit o zapuseala de-mi vine sa-mi iau perna si sa ma culc pe iarba,in fata blocului.

Mergi la inceput

Fetele,maine plec la Tulcea,la sora mea si, din pacate,la casa lor de vacanta n-am calc. sa mai pot vorbi cu voi.Dar nu sta fata mult.Cred ca dum.ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Drum bun wonderful - o sa ai de citit cand te intorci, nu gluma

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mi-au inghetat picioarele, nu mai pot, imi vine sa plang
mama lui de aer conditionat.........

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

ia-ti vreo 2-3 perechi de sosete

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

La mine este asa de bine in casa,racoare.Si eu stau la 1 si daca nu as avea aerul conditionat in casa as lesina,as sta in sauna.Este dat la 22 de grade si este foarte bine.Eu nu am nici o problema cu aerul conditionat,nu am racit niciodata.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Belutza cand stateam si eu in Constanta(ca de acolo sunt eu si m-am casatorit aici in Bucuresti) ma racoream in fiecare zi in mare,acum imi este dor si tanjesc dupa baile alea.Dar ce sa fac,as putea sa merg dar bebitza mea are 3 luni si 3 saptamani si parca imi este teama sa merg cu ea,poate reusesc mai pe la toamna.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Am uitat sa iti zic drum bun Wonderful.Sa ne povestesti cum te-ai simtit acolo.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maru

mi-au inghetat picioarele, nu mai pot, imi vine sa plang
mama lui de aer conditionat.........

Doamne'ajuta!

Maru,fetita draga,da o fuguta in tare ca ai sa te coci sa-ti ajunga si pt. toata iarna canadiana.

Mergi la inceput