Clubul moldovencelor de peste Prut (47)
Raspunsuri - Pagina 20

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Diana, Alinka nu are net unde sta acum, intra cite putin de la cineva, cind merge in vizita. Asa ca de messenger nici nu poate fi vorba. Dar daca ai o treaba urgenta cu ea, zi-mi si o caut eu pe mobil.
Shake mai poti face din inghetata amestecata in blender cu suc de fructe. Dar inghetata are si ea lapte. Sau tu te referi anume la laptele simplu, si nu la produsele lactate?
------------------
Numai bine,
Natalia si VladSa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2
Eu am ce am cu laptele, celelalte lactate nu se pun.
doroti_5

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Diana, referitor la imbracat: eu umblu in chiloti, ati priceput voi, si ieri trebuia sa vina lumina( vine la usa si o achiti), si eu mi-am pregatit un halat pentru cand o sa bata la usa. M-am amuzat, ca atunci cand am deschis usa, mai erau doua vecine cu halate, clar puse la toate in graba
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Miam dat eu seama in ce imbli tu prin casa, si de asta am zis ca vreau si eu tot asa, dar nu pot.
Acasa am o pijamuta(se zice cai pijamuta ca nam imbracato niciodata noaptea) de asta cu chilotei si maiculita e racoroasa, si imblu in ea.
doroti_5

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
Asa de mari suntem

lia_c spune:
salutare
la noi azi e mai racoare, bate si vintishorul asa ca stam cu usa deschisa, eu am iesit si afara sa scot cartofi si morcovei p/u pitica... Am foto si niste gladiole...
Lilia, toti mi-au dat bani, cu exceptia parintilor care in loc de buchet mi-au dat o floare mare mare - palmier si rochia in care am fost la cumatrie... Iar sotul inca n-a gasit ceea ce cauta... A zis sa mai am rabdare un pik... De fapt, nici ceasul care mi l-a promis la 8 martie tot nu l-am primit inca, deoarece nu gasesc ceva sa-mi placa... Dar nu ma grabesc ca am 2 care trebuie schimbate bateriile, unul e CK daruit de patronul de la firma unde am lucrat... + ca ii iert intirzierea ca la cite cadouri mi-a adus din Anglia, n-as avea nerusinarea sa-i mai cer ceva...
Diana, eu am scris mai sus cum fac shake-ul, doar cu inghetata - incearca, dar pune neaparat menta ca iese mai super si mai racoritor... Las ca esti si tu sexy!
Alinka, sa continuati in ritmul asta si mesterii sa fie cei mai buni! Sa faci poze cind terminati!
Cristina, ca sa te simti mai bine iti zic ca si Mirelus de vreo citeva zile a facut bubite de la caldura, iar de ieri am inceput sa-i dau medicamente pregatitoare p/u vaccin (miine trebuie sa-l facem) si aseara i-a iesit niste bubite de tipul alergiei in jurul gitului/umerilor asa ca nu stiu ce sa mai fac, miine de dimineata vom merge la medic, sper sa-i treaca sau nu vom face vaccinul... ce mai faceti?
fug sa mai fac cite ceva ...
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

CristinaGoji spune:
Cornelia - ce fel de pregatire inainte de vaccin? Ce fel de medicamente? Eu nu am mai auzit de asa ceva - pregatire medicamentoasa pentru vaccin. De ce sa bagi medicamente in copil daca nu e nevoie? Aici unii mai pun preventiv cate un supozitor de efferalgan dupa vaccin, sa nu creasca febra, dar eu nu -i pun, si nici dr. de familie nu m-a sfatuit sa-i dau, ca a zis ca orice medicament se da doar in caz de nevoie, pentru ca orice ar contine, tot dauneaza la ceva, asa ca trebuie evaluat raportul dauna-beneficiu. Eu sincer ma cam feresc sa-i dau medicatie lui Vladut doar asa, preventiv. Si Panadol sau Efferalgan ii dau doar cand febra depaseste 38,5. Pana atunci incerc sa scad febra fara medicamente.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

CristinaGoji spune:
Am uitat - multumesc mult fetelor pentru urari de sanantate - Lilia, Natalia, Diana!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

alincic spune:
Salutare lumeeeee!!!!!! si un pic de racoare virtuala la toti!!!!!
Multa sanatate la puisorii bolnavioriVladut si Mirelus,sa va treaca bubitele mai repede.
Of ce as bea si eu un shake,de fapt e preferatul meu,doar ca aici nu am un blender.Si eu il faceam cu inghetata+suc de fructe+lapte. As incerca si frunze de menta,doar sa ma fac si eu cu blender
Daca tot vorbiti despre costume sexi,sa va spun un banc:
Umbla baba yaga prin padure in pielea goala si il intreaba pe zmeu:
- iti place noul meu costum?
zmeul ii zice:
- da,dar nu ti se pare ca e cam botit?poate il calci un pic.
Cornelia,Evelina nu a plins la frizerie,doar ca era "foarte serioasa".
Davina,la noi si acuma seara tot ploua,e bine caci a fost si aici o seceta.......
Nati,30 saptamini zici? ce repede a trecut timpul,Sarcina usoara si mai departe.
Alinkav,spor la terminarea reparatiei si nu uita sa ne anunti cind vei naste.la fetita din burtica.
Oxi,ce nasol cu spatele ars,uf.Sanatate si sa nu te mai usture.
Eu inca nu am reusit sa-mi fac un bronz uniform,acus trece vara si eu tot alba la picioare voi ramine.
Diana,stii eu de cind mecitaiu sa umblu prin casa "cum vreau"(cu exceptia celor 2 ani cit am trait separat),si uite ca cind voi avea si eu "casa mea" vor fi copiii mai mari(deja Sami e mare),asa ca voi astepta sa se casatoreasca toti (sper sa nu trebuiasca sa-mi calc si eu "costumul"
)
Silvia,te-a prins lucrul rau de tot,ia spune ce ai mai gatit ? Katiusei,ii place noua bona?
Julia,voi inca nu ati plecat in calatorie?poate ca asa va veti incalzi si voi un pic.Cum se mai simte burtica? dar flacul?
Rodica,draga de tine,ce mai fac fetele frumoase?te descurci cu bb?

alincic spune:
mama draga,am scris aproape o pagina intreaga doar eu
sorry ca m-am intins la vorba,dar imi era dor de voi
Cristina,si eu dadeam pt febra cind vedeam ca junge la 38,5.Dar aici iti spune sa dai la fiecare 4 ore si chiar cind e 37,5 ,sa nu se chinuie copilul.Si dupa vaccin tot iti zice sa dai taylenol,chiar daca nu este febra. Of,teoriile astea sunt asa de "controversate". cel mai bine e atunci cind puiii sunt sanatosi.

doroti_5 spune:
Buna dimineata, la noi sa mai racorit, URRAAA!!!
Conelia nici mie nu mia dat nimic niciodata sa pregatim de vaccin.
Alincic, eu sper ca atunci cind trec la casa mea se nu fie copilu pea mare .Ca mie numi place deloc sa calc
.
O sa incec sa fac shake in we, mersi foaret mult de retete.
Va si va zic o zi buna.
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem

Davina spune:
Neata moldovencelor!
Eu mi-am culcat copulu si ma hodinesc un pic in fata calculatorului
Cornelia si Vladut al Cristinei va doresc multa sanatate .Tinem pumnii si pentru Mirelush sa treaca de vaccin.
Diana cite grade sunt acum ?am facut azi milk shake cu inghetata si mango ,tare bun a iesit ,am sa incerc maine si cu cafea.
Alina ce bine ca ploua la voi ,aici promit de citeva zile si nika.Ce mai fac puiutii tai?Sami cind incepe scoala ?
pupici si sanatate.

Balbina spune:
Si la noi, si la noi s-a racorit, uraaa! Nu-mi vine sa cred ca acum 1-2 zile era prapad deja de dimineata (la 8 ies sa-l duc pe Vlad la cresa), iar azi la umbra era chiar racoros. Super vreme, de-ar tine toata vara asa! Dar am inteles ca vor mai fi calduri..
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2