Clubul moldovencelor de peste Prut (47)
Raspunsuri - Pagina 19

alinkav spune:
Salut!
Ce mai faceti?
Noi abia respiram....reparatiile merg foarte bine, am cumparat faianta si gresia ptr baie, maine luam ptr bucatarie/hall. Sunt destul de incantata!
Cam atat de la noi.....fugim acasa....
Alina34+ si Alex

lia_c spune:
si eu vreau...
eu puneam inghetata, cafea sau apa - un pik deoarece inghetata era prea grasa si iesea dens, capsuni si menta...
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

CristinaGoji spune:
Neatza fetelor!
Si pe noi ne chinuie caldura, dormim rau de tot, toti 3 si se pare ca am racit, eu cu Vladut, de la ventilator. Nu prea iesim pe afara din cauza caldurii, ca Vladut a facut feba de la caldura. Abia astept sa vina toamna...
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Balbina spune:
quote:
Originally posted by Davina
Milk shake cu capsune :2 cani lapte ,1 cana capsune,1 lingura miere ,si o lingurita de vanilie .Se da tot prin blender si se serveste.
Cred ca se poate pune si alte fructe de sezon.am sa incerc si eu cu banane.
Lilia mersi ,am sa caut albumul Karinei
poze
Alina, multumesc de reteta, chiar e simpla. Poate fac si eu, dar cu alte fructe, ca s-au trecut capsunele aici.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Balbina spune:
Cristina, imi pare rau ca ati racit. Chiar ca e o belea caldura asta, nu stii cum sa te racoresti mai eficient, si dai peste alt necaz. Multa sanatate! Sper si eu sa treaca arsita asta cit mai curind!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by oxy
Salutare moldovence
off fetelor eu cu caldurile stau f.prost,nici nu se poate mai prost, abia astept sa se mai raceasca nitel ca simt ca o iau razna, tare ne-ar mai prinde bine un aer conditionat acum,am fi boieri
,dar totul la timpul lor,la casuta noastra adica.
Cateva zile in urma am fost la strand la Vacaresti sa ma bronzez si sa ma fac frumoasa,dar problema e ca eu am vrut sa iau tot soarele in o singura zi,parca m-am scapat la "pe degeaba" si m-am ars,doua zile nu puteam sa simt nimic pe mine,de noapte ce sa mai zic..mai mult chin decat somn, mi-am mai revenit si nu ma mai ustura pielea,dar incepe sa mi se cojeascaaaa
..sper cel putin sa-mi fie invatatura de minte pe viitor
v-aam pupat si aveti grija de voi
poze
Si la noi e cald, dimineata parca o mai aburit o leaca vintul, dar parca aparea soarele, acum e iar inorat.Aseara am lasat usa deschisa afara si o venit mamica si o inchiso, mam trezit la miez de noapte uda leoarca.
Da cu arsu am patito si eu, da eu nu ma bronzam, eu scoteam cartofi, si imi era cald, si era dimineata, am crezut ca nu moi arde, de fapt nici nu mio trecut prin cap ca o sa ma ard, acum sta sotul si cojeste pele de pe spate.
Asa ca sa treaca mai repede ca tarei aiurea, mai ales ca atunci cind te cojesti te maninca asa de tare ca iti vine sa te sui pe pereti.
doroti_5

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

LiliaToma spune:
neata
Cristina, multa putere va doresc. Si noi dormim cam rau. Noi nu prea tinem ventilatorul deschis direct spre noi, iar noaptea tinem geamul de la dormitor deschis. Chiar si asa transpiram si dormim cam rau, dar inca e cat de cat suportabil.
Sanatate multa tie si lui Vladut.
Alina, o sa incerc si eu shake, dar ma bate gandul mie sa imi fac cu niste cioco topita si cu inghetata.. oare ce o sa iasa?
alinkav, ce repede se face la altii treaba ( asta pentru ca atunci cand e reparatia in casa omului, lui nu i se pare asa repede). Asteptam sa ne chemi la un ceai in "casa noua"
Cornelia, nu ne-ai zis ce cadouri ai primit de ziua ta.( curioasa mai sunt)
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

doroti_5 spune:
Cornelia sper ca tia mai trecut din stres.
Lilia eu daca as avea posibilitate as imraca si eu in ce porti tu prin casa, dar...
Alinca cind mai ai posibilitatea sa intri strigama pe mess, am o treaba cu tine, un consult.
Cristina ce au ca ati racit, sa va insanatositi cit mai repede.
Eu nu iubesc laptele, daca stiti shake fara lapte va rog sami ziceti.
Va doresc o zi buna.
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Balbina spune:
Diana, Alinka nu are net unde sta acum, intra cite putin de la cineva, cind merge in vizita. Asa ca de messenger nici nu poate fi vorba. Dar daca ai o treaba urgenta cu ea, zi-mi si o caut eu pe mobil.
Shake mai poti face din inghetata amestecata in blender cu suc de fructe. Dar inghetata are si ea lapte. Sau tu te referi anume la laptele simplu, si nu la produsele lactate?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

LiliaToma spune:
Diana, referitor la imbracat: eu umblu in chiloti, ati priceput voi, si ieri trebuia sa vina lumina( vine la usa si o achiti), si eu mi-am pregatit un halat pentru cand o sa bata la usa. M-am amuzat, ca atunci cand am deschis usa, mai erau doua vecine cu halate, clar puse la toate in graba
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)