Un flirt nevinovat sau inselare
Raspunsuri - Pagina 3
iuliana_2007 spune:
Sunt foarte multi barbati care nu accepta ideea ca o femeie(sotia,iubita lui) sa aiba un amic.Tot timpul au impresia ca sunt inselati daca ar fi invers(ei sa aiba amice) si noi sa nu accepta considera ca suntem paranoice.
Daca un coleg iti face un compliment frumos si incearca sa te mai inveseleasca putin ca sa mai treci peste situatie nu inseamna inselat.
Daca sotul tau spune ca il inseli pt ca porti o discuite cu un alt barbat(coleg) de ce nu incearca sa te inteleaga el,sa comunice cu tine si sa te inteleaga.
Deci eu nu cred ca in cazul tau este vorba despre inselat.
Eu consider ca flirtul este de doua feluri:
-intre prieteni
-si intre doua persoane care nu se cunosc,cu ideea de a cuceri,de a netezi terenul.
Asta este parerea mea.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
escu spune:
Eu zic ca flirtul este atunci cand in ipoteza apare atractia sexuala. Iti imaginezi o posibila relatie sexuala si nu-ti displace.
ina_nz spune:
Eu ma bazez de multe ori pe aspectul fizic, zambetul larg si clipitul din gene sa obtin ce vreau. Ba chiar barbatul ma trimite pe unde e nevoie si ma ia cu el la functionuri ca cica "ma descurc mai usor si dau bine". Se poate spune ca flirtez cu unele persoane sa-mi netezesc anumite cai......dar vorba lu Elise....in incinta. Niciodata nu am considerat ca e inselare. Dupa capu meu inselat inseamna daca o faci in scopul de a atrage persoana respectiva catre o activitate sexuala/relatie. Restul e "magulire de orgoliu masculin"
Ina
wonderful spune:
quote:
Originally posted by escu
Eu zic ca flirtul este atunci cand in ipoteza apare atractia sexuala. Iti imaginezi o posibila relatie sexuala si nu-ti displace.
Bine ai venit,tizo!