Un flirt nevinovat sau inselare
Raspunsuri - Pagina 2
Elise spune:
Dupa umila mea parere, flirt este stadiul de "tatonare" a terenului atunci cind iti place cineva: o fi loc pt. mai mult, n-o fi.
Si se presupune ca, daca tatonezi, te intereseaza.
Altfel, de ce sa iti pierzi timpul....
Acum, a nu se confunda flirtul cu misto-urile intre colegi sau prieteni, ca nu-s acelasi lucru.
Elise & BBLisa
marius spune:
Aici nu sunt de acord cu tine dar depinde de persoana si de ce anume intelege prin "a flirta" asa incat iti dau dreptate din punctul tau de vedere si nu sunt de acord din punctul meu de vedere.
Sa ma explic. Am obiceiul dar se intampla sa nu am chef asa incat nu este prestabilit, deci am obiceiul sa fiu jovial, sa glumesc, sa fliretz cum s-ar zice cu persoane de sex feminin dar asta nu presupune absolut deloc faptul ca tatonez, ca incerc terenul. Pur si simplu mai degraba inseamna cel putin pentru mine a face o relatie sa fie degajata, amicala. Imi plac relatiile deschise, joviale. Ceva imi spune ca cel putin principial orice om se simte bine daca are o relatie joviala, pozitiva cu cei din jur. Dar repet ceea ce am scris tine de felul meu de a fi mi se aplica mie si reprezinta implicit opinia mea.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
wonderful spune:
Absolut de acord.Si eu am la scoala colegi care obisnuiesc sa spuna lucruri dragute pe care le iau ca atare,fara sa ma simt in pericol sau sa simt ca trebuie sa devin rece ca sa-l pun la punct.Se simte imediat cand flirtul devine altceva si restul depinde de cel/cea carui/careia ii este adresat.ce,daca arati intr-o mai bine sau te-ai imbracat mai inspirat inseamna ca toti/toate au cazut pe spate?Eu,una,n-am privit asa lucrurile si nici n-am suspectat de intentii ascunse pe nimeni.Poate sunt eu naiva dar,oricum n-am avut si nici n-am provocat probleme.Sper.
nikolle_t spune:
Stii ce apreciaza barbatii in cazul unui flirt?
93% intorc capul dupa tipele vesele, naturale. Dimpotriva, un machiaj exagerat si un sex-appel scos in evidenta le lasa impresia de vulgaritate.
81% prefera ca ea sa faca primul pas, cu un zambet sagalnic si cu o intrebare de genul "Buna, ce mai faci?"
76% considera foarte seducatoare miscarile de felina, precum mersul usor leganat sau trecerea degetelor prin par cu un gest jucaus.
64% sunt atenti la felul in care o femeie vorbeste sau rade. Tipetele si tonul ridicat mai degraba ii indeparteaza decat ii cuceresc!
59% asteapta de la un flirt, in primul rand, o conversatie destinsa, fara obligatii.
Daca, totusi, te descurci bine, cine stie...
86% iau flirtul in serios si, dupa cel mult trei intalniri, ajung in pat cu noua lor cucerire.
Daca el te-ar insela pe motiv ca e la o varsta cand nu-si poate refuza o escapada sau un flirt ce ai face? Stii ca ce tie nu-ti place altuia nu-i face,deci sa inteleg ca pe tine nu te-ar deranja daca ti-ar plati cu aceeasi moneda...?Omul inseala atunci cand ascunde un adevar indiferent care e acela,il inseli si daca spui ca il mai iubesti ca la inceput,cu toate ca tu te-ai plictisit de el...caci daca l-ai iubi nu ai putea sa faci sex cu altul stiind ca el are incredere in tine si te respecta pt ca tu esti, chipurile,fidela...cred ca te minti singura daca zici ca nu-l inseli,cauti sa te debarasezi de vinovatie motivand ca nu exista.
Noua femeilor, ne convine sa flirtam pentru ca ne palce sa fim bagate in seama, sa ne simtim bine.
La o cafea cu un coleg de munca nu inseaman ca-ti inseli partenerul dar acuma depinde si ce fel de subiecte abordati.Daca intrdiscutati intimitati dupa parerea mea sigur vrei ceva mai mult de la persoana respectiva si te gandesti cum ar fi faca ai fi cu el.
Oricum fiecare intelege flirtul in felul lui, depinde de persoana.Tu poate te consideri vnovata si povestind la altii sa li se para ceva normal, firesc.
sia veti grija ce faceti fetelor!!!!!!
Nikolle de Alexandra
onyxg1998 spune:
Chiar nu ma simt vinovata pentru nimic, ma gandesc ca ceea ce mi se intampla nu este grav sau ceva iesit din comun. De mai bine de 1 an am probleme in casnicie (poate ati citit povestea mea) si incerc asa cum pot sa merg inainte. Doar ca pe drumul meu mai am nevoie si de sprijin moral, si cum sunt "singura printre straini" sa apelez la un prieten din cand in cand pentru a-mi ridica moralul, nu cred ca inseamna a insela. Doar ca uneori mi se pare ca depasesc limita, desi nu s-a intamplat nimic intre noi, doar ca ma intreaba de cate ori ma vede ce mai fac, cum ma mai simt, daca totul este bine la mine, si imi pov. de fam. lui, ca este bine si asa. Dar nu mai mult decat atat. Nu ne sunam, nu ne dam intalniri, nimic de genul asta, doar ca mi-a spus ca-i place felul meu de a fi si am lasat de la inceput clar ca nici unul din noi nu ar face ceva ce ar pune in pericol familiile sau casniciile noastre.
Vi s-a intamplat vreodata sa fiti in situatia mea??
Pupik de la Onyx si Vlad
vandal spune:
ok...benefit of the doubt....de ce nu cauti sprijin moral pe umarul unei femei/prietene?
onyxg1998 spune:
Pentru ca singurele mele prietene sunt in Romania, aici toti se barfesc intre ei si abia asteapta sa auda ca ai probleme ca sa poata spune la toata lumea!!!!
M-am saturat de fatarnici, si oameni care nu-ti sunt alaturi decat daca au ceva de castigat de pe urma ta!!!
Pupik de la Onyx si Vlad
wonderful spune:
Draga Onyxg,cu ceva ani in urma faceam naveta la un liceu din alt oras impreuna cu un coleg.Timp de 3 ani s-a creat o rel.frate-sora intre noi;am ajuns sa ne spunem problemele serioase care ne priveau pe noi sau familiile noastre.I-am facut cunost.sotului meu cu el,eu i-am cunoscut sotia.Absolut niciodata nu s-a simtit nimic altceva intre noi decat o prietenie adevarata si astfel viata m-a invatat ce,cum si ca poate exista o astfel de relatie intre o fem. si un barb.
Elise spune:
quote:
deci am obiceiul sa fiu jovial, sa glumesc, sa fliretz cum s-ar zice cu persoane de sex feminin dar asta nu presupune absolut deloc faptul ca tatonez, ca incerc terenul. Pur si simplu mai degraba inseamna cel putin pentru mine a face o relatie sa fie degajata, amicala. Imi plac relatiile deschise, joviale. Ceva imi spune ca cel putin principial orice om se simte bine daca are o relatie joviala, pozitiva cu cei din jur.
ups, pai asta inseamna ca as flirta cu 90% din oamenii pe care ii cunosc!
Bineinteles ca ridem, glumim... da'... vb. bancului... "in incinta".
Flirtul e ceva mai mult decit sa complimentezi pe cineva si sa zimbesti dragutz. Si sa-l perii si sa-l faci sa se simta apreciat.
Cel putin, eu consider ca e mai mult.
Si ca flirtul presupune si un anume interes real.
Asta e diferentza.
In lipsa unui interes real, sint pure relatii sociale, de afaceri etc.
Uneori e chiar obligatoriu sa creezi o atmosfera degajata.... si sa fii o persoana placuta si sa ai o relatie destinsa cu lumea. Da' nu-i nimic personal in asta.
Elise & BBLisa
wonderful spune:
Absolut de acord cu tine.Dar vezi si tu ca fiecare intelege diferit si-i confera uneori conotatii mai mari decat 'merita'.