Un flirt nevinovat sau inselare
De multe ori m-am intrebat: oare un flirt nevinovat este o inselare a partenerului/ partenerei??
Ce inseamna un simplu flirt cu un coleg de munca, sau pur si simplu pe strada?!
Pupik de la Onyx si Vlad
Raspunsuri
nikole spune:
Ce inseamna flirt pentru tine?
te referi la acea conexiune intre doua persoane , ca nu-si mai dezlipesc ochii una de alta?ca se privesc ca si cum numai ei ar exista in univers?Asta e mai mult decat un flirt, si DA e categoric INSELAT!
Sau se mai intampla sa iesi undeva, intr-un club, o disco si sa vezi ca se perinda pe langa voi decolteuri apetisante, forme care pana si tie iti starnesc admiratia...ei intr-o situatie de asta nu-s ce as putea spune, ma gandesc ca de privit...tot omul mai trage cu ochiul, pana si eu ca femeie mai raman perplexa de cat de generoasa a fost natura cu unele dintr noi si nu-i pot pune mana la ochi consortului...INSA!!!!totul are o limita si daca nu se stabileste un schimb de priviri, zamberte si tot arsenalul nu as considera ca e vb de un flirt si implicit inselat!
Nah, si eu m-am surprins cu retina lipita de posteriorul unui tia acu ceva timp in urma, ba i-am mai aratat si lui al meu...mai frate tre sa mergem pe la sala...insa astea sunt priviri nevinovate d.p.meu de vedere si chiar nu cred ca pun relatia in pericol.
37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
Ramonika spune:
nikole - sa te uiti la un decolteu sau la un posterior nu inseamna inselat, hai sa fim seriosi.
se stie ce inseamna flirtul, mai ales intre colegii de servici. mi se pare inofensiv atata timp cat ramane la seadiul de flirt. adica mai un compliment, mai o ocheada, mai o gluma... atata timp cat ramane la stadiul de cuvinte. o data ce se stabileste atingerea mi se pare ca deja e depasita putin denumirea de flirt. mai departe, e clar ca e inselat, sau urmeaza sa devina inselat.
totul e sa stii sa iti stabilesti limitele.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
onyxg1998 spune:
Ma refer la priviri si la complimente de felul: ce bine arati azi, sau de genul asta, fara atingeri si fara alte complicatii.
Mie spre exemplu mi se mai intampla sa surprind cate un coleg privindu-ma cu admiratie, si uneori ma simt stanjenita de privire ca si cand as face ceva rau.
Uneori cand sunt trista sau in momente nu tocmai bune pe plan personal, profesional sau de sanatate, un cuvant bun spus de la altcineva care nu este partenerul/ partenera ta, iti aduce o raza de lumina printre atatia nori pe care tu ii ai in jurul tau. Oare asta inseamna un pas gresit, sau o inselare? Chiar daca nu se intampla nimic mai mult??
Pupik de la Onyx si Vlad
Bluel spune:
Acum depinde de sistemul de referinta si valori al fiecareia/ fiecaruia. Daca totul ramane la nivel conversational nu gasesc ca e tocmai o infidelitate/inselaciune, dar cu conditia sa nu aud eu . Daca se trece la o relatie, chiar daca e numai o aventura superficiala, atunci se cheama clar inselat.
XIO spune:
Heh , nu stiu de ce intra in discutie admiratl fizicului unei pers. , ca nu e nici flirt , nici inselat , nici nimic.
Flirt inseamna mai pe romaneste , de pe strada , sa "te dai la cineva". A face avansuri. Flirtul este pur si simplu de distractie, il vezi , zambetsi , bati din gene si zici "mama ce l-as..." .
Daca treci de "mama ce l-as"-ul ala damirativ si incepi sa te gandesti dincolo de fizic deja apare un semn de intrebare.
Ca ma uit la fundul cuiva e apa de ploaie, daca obesrva ca ma uit la fundul lui si incepem sa batem din gene e flirt.
Si nu consider flirtul inselat.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
vandal spune:
quote:
Originally posted by XIO
Heh , nu stiu de ce intra in discutie admiratl fizicului unei pers. , ca nu e nici flirt , nici inselat , nici nimic.
Flirt inseamna mai pe romaneste , de pe strada , sa "te dai la cineva". A face avansuri. Flirtul este pur si simplu de distractie, il vezi , zambetsi , bati din gene si zici "mama ce l-as..." .
Daca treci de "mama ce l-as"-ul ala damirativ si incepi sa te gandesti dincolo de fizic deja apare un semn de intrebare.
Ca ma uit la fundul cuiva e apa de ploaie, daca obesrva ca ma uit la fundul lui si incepem sa batem din gene e flirt.
Si nu consider flirtul inselat.
Scuza-ma dar opinia ta e plina de contradictii....daca te dai la cineva nu inseamna ca intentia de a insela e acolo? Sau ai facut din 'a te da la cineva' un sport Olimpic si atunci nu conteaza?
Si daca te bati cu cineva din gene intentia nu e tot acolo?
Flirtul e o comunicare bazata pe atractie reciproca....ergo inselare.
Ca sa revin la intrebarea original: daca in cazul unor presiuni, stari de spirit dificile, etc incepi sa gasesti sprijin in acceeasi persoana, care nu este partenerul tau actual, ar trebui sa te intrebi de ce nu le discuti cu partenerul. Pt ca din vorba in vorba si suspin in suspin sansele cresc sa va treziti pe un teren alunecos....
wonderful spune:
De multe ori ne trezim pasind pe nisipuri miscatoare cu/fara voia noastra.Flirtul social,conventional nu implica nimic periculos dar exista si riscul ca el sa alunece intr-o zona periculoasa;nu ramane decat ca unul din cei2,cel mai lucid,mai cerebral sa dea inapoi punand acel zid invizibil intre ei si,daca nu merge,o discutie clara care sa elucideze tot.O sa spuneti ca simplific ;ei bine,nu-s toate lucrurile atat de dificile pe cat ni le facem noi.Iubesc pe cineva,atunci nu voi accepta avansuri din alta parte,chiar daca asta ma flateaza ca femeie.Pai altfel ce-am face?Sa ne ducem cu altcineva pt. ca:m-am certat cu iubitul/iubita,ca parca ma neglijeaza,ca ce bine-i sa ti se dea iar atentie.Toate astea le face cineva egoist,iresponsabil,imatur langa care nu merita sa-ti pierzi timpul.
ileanna spune:
Nu este inselat.
Dar atentie ca daca in acel moment relatia ta nu merge ok si esti vulnerabila ... nici nu stii cand ai picat dincolo.
Never say NEVER.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by ileanna
Nu este inselat.
Dar atentie ca daca in acel moment relatia ta nu merge ok si esti vulnerabila ... nici nu stii cand ai picat dincolo.
Never say NEVER.
Cand o relatie nu mai merge in mod constant, multe lucruri urate se pot intampla.
XIO spune:
Vandal , contradictie din pctul tau de vedere probabil.
Daca bat frumos din gene sau fixez cu prvirea nu inseamna ca sar in pat.
Uite ca pana acum am practicat "sportul" asta si culmea culmilor , nu am alunecat niciodata.
ca de-aia ai minte