PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor
Raspunsuri - Pagina 19
anasia spune:
LA MULTI ANI , PIERSICUTELOR SARBATORITE!
iar mi-a sters calculatorul mesajele;
noi nu suntem bine, am scapat de una si am dat de alta; de azi noapte vomita tot ce a manancat sau a baut; nu vrea sa bea hidrasec sau sarurile pt rehidratare; chiar noaptea am avut prezenta de spirit sa vad ca se inneca cu voma; si de atunci am stat de "veghe"; mergem seara la dr sa vedem ce ne spune;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
millikiki spune:
BUNA FETELOT AJUTATIMA SI PE MINE PLIZZ PLIZZ

SAMBATA NE RUPE NASA TURTA SI EU INCA NU STIU CUM SA COMAND TORTUL
FETELOR CARE A-TI FACUT CUM A-TI FACUT TORTUL
EU AM ASA O VAGA IDEE SA IL FAC PERSONALIZAT DAR NU STIU SA FAC UN COLAJ DE POZE AJUTATIMA SI PE MINE CARE A-TI FACUT PLIZZ PLIZZ
anasia spune:
muuh, sarilla, de unde ati luat piscinutele cu mingi? as vrea sa-i iau si Alessiei;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
bulinuta27 spune:
anasia aveau la carrefour dar nu mai au
...si nici nu mai aduc ...si eu sunt tare suparata ca si eu vroiam sa ii iau ca a fost distractie mare la alexei in piscina cu mingiute
...cora e aproape de tine? poate au acolo ...sa imi zici si mie daca gasesti...te pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anasia spune:
bulinuta,
, da e aproape cora, dar n-am vazut niciodata acolo; incercam la carrefour din militari;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
katik spune:
genie, cum va simtiti? n-am reusit sa intru pina acum dar sper ca nu e prea tirziu sa-ti raspund. noua dr orl ne-a spus sa incercam sa nu-i intre apa in urechi citeva zile. eu i-am pus un pic de vata si pansament mi-a pus dr inainte.grija am si acum dar nu tot timpul se poate, asta este. otita nu se face de la apa in urechi, asa mi-a zis dr orl.acum trebuie avut grija sa nu intre ca sa nu intretina inflamatia.
anasia, multa sanatate printesei! oare ce-o fi, ceva de la papa oare? sau o fi ceva de sezon
.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
anasia spune:
katik, multumesc, nu stiu de la ce exact; ieri i-am dat iaurt, dar acelasi pe care il dadeam si zilele trecute;in rest, laptic; era o fetita in parc care vomita , a spus mama ei mai apoi, dr a diagnosticat-o cu enterocolita, poate de acolo;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
katik spune:
anasia, se poate si asta! vedeti voi deseara. pina atunci ai grija sa o hidratezi bine de tot. va tinem pumnii sa fie bine!
poze krisztina
poze robi
anasia spune:
katik, si eu sper, numai ca nu mai stiu cum s-o hidratez, pt ca orice bea, vomita, ori imediat, ori peste putin timp;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
katik spune:
eu la fii-mea i-am dat picaturi de metoclopramid si apa cu seringa de nurofen, cu picatura. ceai de menta indulcit cu glucoza, cu linguritza, tot cu picatura, la citeva minute interval, ea statea rezemata de perna, si pe cit posibila linistita (stiu ca la bb e mai greu asta).
poze krisztina
poze robi