PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by anasia

muuh, sarilla, de unde ati luat piscinutele cu mingi? as vrea sa-i iau si Alessiei;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni

Eu am piscinuta, dar fara mingiute...dar cred ca poti incerca asa cum a zis Buli in Cora, in Carrefour, sau in astea mai mari...daca nu pe la alea gen ...nu stiu acum cum le zice...la marginea Bucurestiului..unde sunt chinezi multi...cred...acolo sunt si la preturi rezonabile

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

katik, i-am dat metoclopramid picaturi, da uite apa cu seringa nu mi-a dat prin cap; mi-a zis lucians cu lingurita, da nu am incercat pt ca n-avea rabdare si incepea;
sarilla, , la niro-europa nu stiu daca mai ajung, acum ca soseaua este in reparatii;

varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

mai fetelor, eu ma tot gandesc ca sunt vinovata pt strambatul dintilor lui dari pt ca i-am dat sa suga asa de mult, cred ca de la supt stau cei de jos peste cei de sus. fug sa caut sfaturi pt intarcat, ca nu mai tzine, deja in loc sa-i fac bine ii fac rau cu asta.

anasia, daca mai alaptezi poti sa iei tu cate o pastiluta de metoclopramid, ca ajunge si la pice si nu mai vomita; alte simptome nu are? ma gandesc sa nu fie de la caldura. hidrateaz-o cu apa, ceai, orice accepta ea.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anasia apa cu linguritza. O linguritza la zece minute. Asta la o ora dupa ce a varsat ultima data. lasa saruri, lasa hidrasec e important sa ii dai sa bea. Ii poti da si cu biberonul dar sa nu o lasi sa suga mult. Nu o forta prea rau pentru ca sa nu se sperie si este important sa ii dai metoclopramid si fugi cu ea la doctor. Tine exact minte ultima data cand a varsat si de cand nu a mai baut apa. La varsta lor deshidratarea apare la opt ore din cate stiu eu mai ales cu caldurile astea groaznice. Deci apa, apa dar foarte putin deodata important este sa bea si sa tina macar o linguritza. Si da din pacate sunt simptome de enterocolita.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dariana, nu mai alaptez de aproape jumatate de an;ieri a avut un scaun diareic, dar de atunci n-a mai facut kk, din ce? este mai somnoroasa, dar cred ca de la nesomn, cum atipea ,la mine in brate, cum ii venea;

varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic mamici si pitici,

La multi ani si multe lunite piersicutelor dragute. Multa sanatate si bucurii!

Azi am fost si noi la dr. Am facut si vaccinuri de varicela, rujeola, rubeola si oreion. Am plans un pic dar in mare am fost cumintel si am lasat-o pe dr. sa ne consulte. Noi nu am prea mai scris de mult despre noi. Bilantul nostru pana acum ar suna cam asa:

La 11 luni si o zi avem 79.5 cm si 10600 de g. Circumferinta capului 45.5.

Avem 7 dintisori (cam rari cu o pastrunga mareee), mergem in 4 labe de la 7 luni si de atunci ne asezam si sg in fundulet, ne ridicam in picioare de la 8 luni, tinut facem cativa pasi de pe la 9 luni. Tot de pe la 9 luni am devenit mai vorbaret si povestim ma-ma, ta-ta, pa, ba-ba, pa, da-da, uneori apa si ceva care suna ca bau si multe pe limba noastra. Tot la 9 luni am invatat sa facem bravo si pa-pa, dar numai cand avem chef si cu cine avem chef.

De la 10 luni am inceput sa invatam sa ne dam jos din pat singurel si acum la 11 luni am devenit deja experti Singurel nu mergem inca dar pe pat, pe mobila, pe ziduri reusim sa strabatem mai toata casa. Daca ne tine cineva alergam de zor prin casa. Incercam sa stam copacel asa ca inca ceva saptamani si o sa plecam si singurei la plimbarica.

Hobiurile noastre sunt rosul meselor (au deja gauri), mancatul cat se poate al hartiilor si cartoanelor, muscatul, trasul de par, rosul incaltarilor. Scaleme si pamantul de la flori is mai gustoase pentru noi decat papa.

Suntem foarte veseli dar cand ni se pune ne suparam si ne punem pe-un plans....Mai ales in ultima vreme suntem plini de toane si fite. In patut nu ne jucam deloc, acolo-o loc de urlat nu de jucat De facut nani noaptea facem in patut dar dupa ce adormim in pat la mami si tati. Mersul la nani este din ce in ce mai greu, ne invartim si o ora pana adormim. Ziua dormim in patul mare dupa minute in sir de invartire, dupa ce coboram din pat de 10 ori: baitul se da jos, mami il ia sus si tot asa pana ametim. In miez de noapte ne trezim uneori urland si atunci ne iau tati sau mami in pat, cand baiatul doarme iar bine este dus iar la el in patut.

Ne plac foarte tare cateii si toate pasarelele, am invatta sa ne jucam un pic cu mingea si cu masinutele (au devenit jucarii acum nu mai sunt bune numai de mancat). Ascundem suzeta si apoi plecam in cautarea ei.

Bem singuri cu bibe si dupa ce ne-am sarurat umplem gura de apa si apoi dam drumul apei pe piept pana ne facem ca un purcelus.

Nu suntem asa mancaciosi, preferam un covrig un pic sarat unui biscuite dulce, cerealele nu ne sunt deloc pe plac. Sucul de portocale si ciocolata amaruie is foarte pe gustul nostru.

Ar mai fii poate cate ceva de spus dar in mare acesta este bilantul nostru azi.

Ar mai fi ceva: uneori ne dam cu capul de podea, zid sau dulap can ne este somn

norocuta pai tu ai deja doi asa ca te cred. Multumim pentru galerie, asta-i ceva important

Babee tu esti o curajoasa , dupa ce am scris ieri chiar ma gandeam la tine. Eu cred ca dupa doi ma voi opri (adica cu siguranta)

Monica si Robertel cel istetel
poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Katik, multumesc de raspuns! Antonia e bine, nu a mai facut febra de peste 48 de ore, ma gandesc ca tratamentul e cel corect, Doamne-ajuta! Pana la urma aseara m-am incumetat si am spalat-o pe cap cu vata in urechi pentru ca era toata transpirata si nu mai puteam sa o tin. Dar e un mare mister pentru mine cum a facut ea otita asta.
Anasia, imi pare rau, pentru voi! Sanatate multa Alessiei!
Hannen, ma bucur ca sunteti bine si nu v-a afectat cutremurul!
Mamaluidavid, voi ce faceti?
Millikiki, noi inca nu am serbat un anisor, dar iti raspund din ce ma pricep: nu cred ca e o regula cu tortul peronalizat la varsta de 1 an, fiecare face dupa cum ii place si dupa cum e inspirat, zic eu. Asa ca daca vrei cu poza, fa-i asa daca nu si un tort clasic se potriveste. Colaj de poze cred ca se poate face in quarkXpress daca te pricepi (e program folosit in redactiile ziarelor) sau in photoshop, daca te pricepi. Bafta multa si la multi ani!

Sanatate tuturor!

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

ansia sanatate multa Alessiei.

Genie ne bucuram ca v-ati facut bine. Eu cred ca pe vremea asta cand este asa cald ii foarte usor sa racesti: caldura mare, lasi usile deschise si te prinde curentul cand nu gandesti. Antonia fiind micuta ste poate si ceva mai sensibila. Plus transpiratie, se aduna. Eu am la activ multe experiente de genul asta, nu febra 39 in mijlocul verilor.

Monica si Robertel cel istetel
poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Millikiki daca te referi la colajele pe care le-am facut la piersicute, e simplu. Trimite repede 3 poze la mamiciiulaug2006@yahoo.com, cele mai reusite ale bebelui tau si iti fac, apoi le voi pune tot in adresa comuna.

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

dariana

quote:
mai fetelor, eu ma tot gandesc ca sunt vinovata pt strambatul dintilor lui dari pt ca i-am dat sa suga asa de mult, cred ca de la supt stau cei de jos peste cei de sus. fug sa caut sfaturi pt intarcat, ca nu mai tzine, deja in loc sa-i fac bine ii fac rau cu asta.

Parerea mea este ca nu din cauza asta (stiu ca de la suzeta se poate ajunge de deformari), insa citeam undeva ca alaptatul se opreste cand unul din cei doi "nu mai e dispus sa o faca" .

Eu il astept pe Domnul meu sa zica "gata, mami i-a mai lasa-ma cu tzitzi asta", dar max.2 ani, asta pentru ca nu am nici un motiv intemeiat sa ii tai fericirea, ca daca as avea as face ca tine.

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput