PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor
Raspunsuri - Pagina 18
25miky spune:
buna fetele ,revin dupa 3 zile , sorry- sunt asa de aglomerata... sa va spun ... merg cu sotul la un meci de basketball ,totul super , au castigat echipa noastra ,soacra a avut grija de bebe intre timp ,ajung acasa la 10 noaptea ,copilul tot treaz ,am fugit pana la vecina sa ii dau cheia de la garaj(am avut grija de poataia ei in weeckend), cand ma intorc imi sare soacra in fata ca sa nu vin in bucattarie ,sa ies afara putin ,aud plansete , si vad o pata de sange pe gatul ei , o ignor si fug sa vad ce e , Steve si el plin de sange pe tricou ,Michael cazuse si si-a spart buza cu dintisorii de jos- mi-am pierdut calmul , plangea sarcutul si ei ii puneau sevetele in gura sa nu se inece cu sange ,imi venea sa ii omor pe amandoi . Soacra a fost responsabila ,asa ca am certat-o bine ,ea tot o tragea ca asa sunt copii , well dobitoaca tasta pe telefon mesaje la cumnata si nu a fost atenta ,asa ca am suparat-o si si-a facut bagajele acasa la 12 noaptea ,ufff care vrea sa imi bata soacra??? acum bebe e bine sanatos ,slava Domnului cat despre ea... sa nu ii mai prind picioarele aici.Acum sunt in stres ,astept raspuns de la banca pentru o slujba , mi-a ajuns cat am stat acasa , vreau sa ies in lume putin .
miky
Consi spune:
Leistra, Cristina Ioana multumesc pentru raspunsul cu vaccinul.
Lucians
fetele si felicitari pentru mult-asteptatul dintisor!
Sarilla, Mary, Muuh sa va traiasca flacaii tunsi. In sfarsit nu mai e Luca singurul chelios. ![]()
Bulinuta Bulinel e un adevarat luptator. Felicitaripentru progrese.
Norocuta ce blondut e Nour. E tare simpatic pustiul.
Larissa ce domnisorica s-a facut Alexia.
Dariana de ziua lui a primit in avans de la mama si tata o tricicleta si o piscinutza cu 100 de bile (am vazut ca si Alexei are una).
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Consi spune:
quote:
Originally posted by 25miky
buna fetele ,revin dupa 3 zile , sorry- sunt asa de aglomerata... sa va spun ... merg cu sotul la un meci de basketball ,totul super , au castigat echipa noastra ,soacra a avut grija de bebe intre timp ,ajung acasa la 10 noaptea ,copilul tot treaz ,am fugit pana la vecina sa ii dau cheia de la garaj(am avut grija de poataia ei in weeckend), cand ma intorc imi sare soacra in fata ca sa nu vin in bucattarie ,sa ies afara putin ,aud plansete , si vad o pata de sange pe gatul ei , o ignor si fug sa vad ce e , Steve si el plin de sange pe tricou ,Michael cazuse si si-a spart buza cu dintisorii de jos- mi-am pierdut calmul , plangea sarcutul si ei ii puneau sevetele in gura sa nu se inece cu sange ,imi venea sa ii omor pe amandoi . Soacra a fost responsabila ,asa ca am certat-o bine ,ea tot o tragea ca asa sunt copii , well dobitoaca tasta pe telefon mesaje la cumnata si nu a fost atenta ,asa ca am suparat-o si si-a facut bagajele acasa la 12 noaptea ,ufff care vrea sa imi bata soacra??? acum bebe e bine sanatos ,slava Domnului cat despre ea... sa nu ii mai prind picioarele aici.Acum sunt in stres ,astept raspuns de la banca pentru o slujba , mi-a ajuns cat am stat acasa , vreau sa ies in lume putin .
miky
Si eu am patit ceva asemanator, dar era mama cu el, nu soacra. Desi in prima faza mi-a venit sa-i zic vreo doua, am incercat sa ma linistesc, pentru ca mi-am dat seama ca si mie mi se putea intampla la fel. Luca si-a dat cu buza de coltul de la dulap si mama era langa el. A avut saraca mustrari de constiinta, noi eram nervosi si suparati, dar nu mai aveam ce sa facem, decat sa fim mult mult mai atenti pe viitor. In ceea ce priveste jobul iti tin pumnii sa-l primesti.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Babee spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele 10 zile 
Ne cerem scuze ca nu spunem la timp fiecaruia, dar am citit toate paginile , am mai aruncat cate un ochi la poze, am admirat torturi si baietei, unii copii mi se par cu mult mai mari de un an, ceea ce e bine, s-au dezvoltat ca la carte-dupa cum se spune.
Noi am fost la mare, au fost cuminti , le-a fost frica de mare dar nu si de piscina-ca erau obisnuiti-, s-au bronzat putin-Rebecca doar pe manute si pe picioruse ca am ascuns-o de soare-, iar eu asa si asa ca n-am avut dispozitie de facut neagra taciune, si nici n-ar fi fost bine pentru bebe.
Multumim de felicitari, chiar si capitolul acesta mi s-a mai urat
, suntem bine si sper sa fim bine pana la capat.
Map dupa cate vezi eu am curaj destul, sunt la al treilea
.Astazi ma uitam la ei cum se jucau si cum Phillip o mangaia.Oricat i-as mangaia eu, parca nu e acelasi lucru ca atunci cand iti vezi copii cum se alinta, se joaca, se pupa.As vrea sa fie mereu asa, sa se inteleaga, sa se sustina si sa se iubeasca.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori, la multi ani si mamicilor sarbatorite, felicitari tuturor pentru progrese
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
maryion spune:

1 anisor
Eileen Nicole, fetita lui Alexia27
Sofia, fetita lui Zuzunaki
Nicolae, baietelul lui eugcem

11 lunisoare
Clara Ileana, fetita lui tweety

LA MULTI ANI! Michella78

Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
hannen spune:
Salutare mamici de piersicute.
norocuta,la noi s-a zgaltait putin doar dimineata la primul cutremur.Apoi au mai fost vreo 3 mari.9 morti peste 1000 de raniti,case darimate,poduri
anasia,multumesc 

Azi mi-am trimis fetele la gradi ca eram super obosita,le-am tinut acasa vreo 6-7 zile,am pierdut numarul.
M-au facut cu capul.
Piersicuta mea lenesa cred ca isi da drumul la mers,sa te tii,peste vreo 2 sapt. o sa fiu cocosata de alergat dupa ea.![]()
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
Muuh spune:
hannen tot mai vreau trei dar nu am curaj nici de al doilea. Am tot zis sa mai creasca putin si inca putin Alexei. In plus ma tot gandesc ce sa fac cu serviciul sa ma intorc sau nu si daca da sa il schimb sau nu, e mai complicat ce sa zic. Cand te aud pe tine si pe
Babee povestind imi vine curajul dar dupa aia iar dispare.
Bine ca sunteti ok cu cutremurul asta, am vazut ceva la stiri si chiar la tine ma gandeam si la mamaluidavid.
miky sunt convinsa ca esti furioasa pe soacra dar sa stii ca accidente din astea se intampla si cu noi de fata si imi pare rau sa ii dau dreptate soacrei dar da asa sunt copii.
larissa frumusica tare Alexia.
Legat de accidentul din Ucraina am inteles ca deocamdata nu este nici un pericol asa mare intrucat nu bate vantul si norul nu vine asa rapid spre Romania. La fel am auzit ca era un tip de fosfor mai putin toxic - daca exista asa ceva - intrucat era destinat unei fabrici de detergenti deci tot pe noi ajungea.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
bulinuta27 spune:
multumesc mult de urari sunteti niste dragute: ramoon, lucians, dariana, map, andreea, consi...si noi suntem foarte fericiti de progresele lui bulinel ![]()
hannen, mamluidavid ma gandeam la voi cu cutremurele astea...offf cred ca va e tare greu in fiecare zi te poti astepta la ceva 
noi ne pregatim de ziua puiului si de taierea motului pana la urma il tundem si noi acum ca e prea cald si are mult par
va pup si revin
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
norocuta spune:
leistra nu stiu care sa fie cauza, dar eu nici acum nu pot vedea montajul. E posibil sa fie de la mine, ca am mai avut zile cand nu puteam vedea poze despre care voi "povesteati".
consi multumim de aprecieri
, dar camparand cu multe din piersicutele de pe aici, noi inca avem trasaturi de bebe. Ne facem noi mari, nu-i bai...
hannen bine ca auzim de bine din tastatura ta, ca la Tv se vede rau de tot dupa cutremurele de acolo.
25miky eu n-as bate-o din aceleasi motive ca si Muuh.
Plus "de Doamne fereste" (zici ca astepti sa te intorci la job) mai indraznesti sa ii ceri ajutorul sa stea cu bebele cateva ore?!
Mami cu doua sufletele
hannen spune:
Muuh,bulinuta,norocuta suntem bine ,slava Domnului.La noi s-a simtit dar mai putin,doar vreo 3-4 grade.Al meu tocmai plecase de acasa,fetele se uitau la tv si au intrerupt programul brusc,au inceput sa zica despre cutremur.Imediat suna al meu sa vada daca suntem bine,eu cazuta din copac,nu stiam de ce intreaba.Cica pe el l-a zgiltait bine cu masina,eu nu am simtit nimic dar pina seara am stat cu inima putin strinsa pt. ca tot ziceau de replici mai mici si mai mari.Pe la 10:13 a fost primul mare,apoi pe la 15:.. unul,pe la 17:.. altul si seara la 11:08 altul maricel.
Eu am un sifonier mare,un dulap in bucatarie si "sufrageria" cu tv-ul incorporat si nu sunt fixate in perete special ca sa nu cada.Si am si niste geamuri sus la usi,alea crapa imediat la cutremur

Oricind se poate intimpla,sper sa ma invete copiii ce sa fac ca ei practica lunar la gradinita,ca eu mor de inima![]()
Chiar zicea al meu ca e ingrijorat de mine,eu intepenesc intr-un loc de spaima,sunt de mare nadejde.![]()
Pupici la pitici,ma duc sa-mi pun piersicuta la nani ca a adormit si sa o scot pe cea mare de la baie.![]()
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici