PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Incerc sa pun www.flickr.com/photos/8471782@N02/837014861/" target="_blank">aici o poza cu Darius tunsulica.
Nu reusesc sa ii fac poze ca la noi in casa nu prea avem lumina naturala si nu ies bine. O sa ii fac afara cand mergem afara.

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Hello gagici si pitici,

Apar si io dupa vreo 6 luni sa va zic la multi ani si sa va pup.
Noi suntem bine, galusca mica merge cate un pas-doi, alearga prin toata casa cu o masinuta de impins, are vreo 5 dinti si e destul de cuminte. Si tati e cuminte si se joaca amandoi acasa cand e mami la munca.
Papam in continuare tzitzi si mai continuam pana spre 2 ani, daca om putea. Dariana, e mai bine sa pape bebe tzitzi decat mancare, eu nu-l las pe tati sa ii dea mult papa inainte de a veni eu de la munca, tocmai ca sa pape titi. Si papa si la pranz, ca vin in plimbare. La numar ar iesi cam 5 mese de lapte, nu am scazut aproape deloc fata de 6 luni, cand halea exclusiv. Mancarea vine ca supliment - mancam toti trei, dupa ce vin acasa si papa felu 1 :)
Ne ducem si noi la vaccin saptamana viitoare, nu stiu ce o sa-i faca pentru ca iar schimbam pediatrul.
Fratilor, copiii vostri musca? Ca domnisoara mea ma capseaza de degete si de nas intr-un mare fel. Bine ca nu si de altele.

Pupici la mamici si la puii scumpi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

anasia eu nu ma prea pot plange de Robert, a fost cumintel. Dar acum este foarte capos, ambitios peste masura Ma gandesc ca un fratior sau o surioara o sa-i prinda bine in viata Dar o sa fie al naiba de greu, ma gandesc ca trece repede Aseara imi spunea sotul meu ca ar fi cazul ca mai facem si-o fetita cat mai repede.

Monica si Robertel cel istetel
poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

maryion

quote:
Incerc sa pun aici o poza cu Darius tunsulica.

Ce schimbate sunt piersicutele noastre dupa ce le tundem parul, pardon "puful"!
Darius parca e un alt baietel, unul mai mare....scumpic

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

galushca

quote:
Fratilor, copiii vostri musca? Ca domnisoara mea ma capseaza de degete si de nas intr-un mare fel. Bine ca nu si de altele.

Da, daaaa, dar cica asta e dragoste ...Pe mine ma musca de fata, ca si cum ar vrea sa dea pupic insa cu gurita deschisa, ma umple de . Apoi ma si trage zdravan de par (zici ca am doua manere nevazute pe cap) de-mi vine sa , la propriu. M-am tuns eu mai scurt dar fara mari rezultate.

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

map

quote:
fetelor care mai aveti planuri sa proiectati un bb2? Eu ma tot laud ca mai fac un bb dar acum de cand l-au apucat pe Robert nabadaile si talentele stau si ma intreb ce fac cu doi, cum m-as descurca? trebuie sa-mi iau insa inima-n dinti si sa ma pun pe treaba, dar intai sa merg la mare sa savurez si eu concediul hai care se alatura sa prind curaj

eu? nooo , dar pot sa fac galerie , uite am facut deja echipa

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by maryion

Incerc sa pun www.flickr.com/photos/8471782@N02/837014861/" target="_blank">aici o poza cu Darius tunsulica.
Nu reusesc sa ii fac poze ca la noi in casa nu prea avem lumina naturala si nu ies bine. O sa ii fac afara cand mergem afara.VARSTA DARIUS-THEODOR www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
e un scump cu cheliutza lui...ce baiat mare!

andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Hello fetelor!
Am intrat sa va avertizez in legatura cu explozia din ucraina ca sa nu prea scoateti bebelusii afara zilele astea!

Ramoon ar fi fost mai indicat sa-i faci coprocultura inainte de instituirea unui trat cu antibiotic, si apoi sa-i fi dat ab. in ceea ce priveste Imodiumul=loperamida, noua la pediatrie ne-a spus ca nu se administreaza la sugari, dar acum ca sunt de aproape 1 an nu stiu ce sa zic.M-am uitat si intr-o carte de farmacologie si nu spun nimic de administrarea la sugari...

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

norocuta, azi a fost putin mai cald si la noi, dar am stat cu ochii pe rufe ca ma gandeam ca acu'acu' vine ploaia, asa e la noi, uneori te apuca depresia

va pupam si noi

Cum se deschide usa la holul din spate balenica mea e la naveta cu bere, ia doua stile in mana si le duce la gura, nu stiu ce va fi cand se va face mare, degustatoare?

Si pe mine ma innebuneste sotul cu bebe doi, parca as mai astepta...

fetelor, mai stiti ceva de mamanati?

larissa, scumpa draguta ta, o pupam dulce

POZELE NOASTRE

http://www.onetruemedia.com/my_shared?p=324a6994a21dda3112b295&skin_id=406&

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

of, ma chinui si eu sa fac un montaj cu cateva pozici, sper ca se vad acum

POZELE NOASTRE

http://www.onetruemedia.com/my_shared?p=324a6994a21dda3112b295&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput