PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor
Raspunsuri - Pagina 16
lucians spune:
In sf,lume noua! Bine ati venit,Larisa! Ti-am vazut si splendoarea de fata,mama-mama ce-a crescut! iar pozele cu puiutii mici de pisicuta sunt dementiale.Sa nu mai spun si de cele-n gradina cu floricele-n juru'ei...Bravo!
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
anasia spune:
muuh, larissa, super pozele! sa va traiasca piersicutele!larissa, ai slabit f mult, arati 
dariana,
, cand am propus actiunea , eram sigura ca la plaza mai este standul cu imprimari pe tricouri, cand am mers sa intreb de preturi...s-a desfiintat;chestia e ca aici puteam merge singura cu Alessia, e aproape de mine, pe cand la carrefour sau unirea, nu pot ajunge;chiar imi doresc sa fac ceva;
monicuta, facem galerie 

sa ai o nastere usoara si bb sanatos!
map, asa vrea bb2, dar daca o sa fie ca Alessia 

, grea decizie;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
Ramoon spune:
da si eu eram f viteaza in ceea ce priveste bb2, k eu am avut o sarcina usoara si nastere la fel, dupa 1 ora am zic k mai fac unul...dar cu cat trece timpul parca imi trece...eu am fost sg la parinti si nu a fost prea interesant, mai mult de aia as vrea, pt Timi, dar...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
andreea25 spune:
la multi ani sarbatoritzilor! la multi ani map!
muuh ce petrecere frumoasa si multe fetze cunoscuteee.
larissa ai o don'soara...jos palaria!
am vazut si tunsulici( daria si razvanel) si una bucata baiat cu 3 carliontzi ( nour)...astept sa vad pozici de la maryion
sunt multe fete care nu au mai dat nici un semn...
fetelor sanatate la puiutzii bolnavior .
buli felicitari ptr progresele lui bulinel
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
norocuta spune:
larissa din poze eu am inteles asa: fata e mare, merge singurica deci e independenta, face curat ca o
, iese cu baietii la iarba verde (cred ca tati era cu ochii
asa pe ei), sper ca esti gata cu zestrea
, da?!
Dea' serioaselea
: e o dulceata
, sa va bucurati de ea si ea de voi!
Mami cu doua sufletele
dariana spune:
norocuta, interesante cadouri, ma gandeam si eu la o masinutza.....
muuh, tare petrecerea!
lucians, felicitari pt dintishor!
Dariana si Darius (30.07.2006)
norocuta spune:
leistra
quote:
vai ce mai furtuna a fost la noi, ce uragan, m-am saturat de ploaie, noi inca nu am avut vara si avem si plaja, dar nici nu am pus piciorul ca tare frig a mai fost si urat
Cum sa fac ca am aici o gramada de vara (mama cum suna asta), cum sa iti trimit macar o bucatica mica din soarele asta fain ca sa va dispara
? Din pacate "sosul" meu nu-si poate lua concediu acum (finantistii stiu de ce?!) si suntem "imobilizati" in Cairo. Abia astept sa incepem si noi sa mergem in Sinai, la Marea Rosie.
Uite aici un
de la mine si Nour care-mi topaie in brate, firbinte, fierbinte.Mami cu doua sufletele

maryion spune:
Larissa frumoasa bombonica ai. Am avut si noi la fel ca voi tortuletz de ciocolata. L-am facut sub forma de inima cu trandafiri de martipan rosii si frunzulite verzi. Lumanarica era la fel ca a voastra. 
Andreea ma chinui si eu sa pun poze, dar de cand cu transferul pozelor de pe yahoo photos m-am blocat.
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
... si apropo de poze. Iubitul meu sot a facut film (video), in loc sa faca poze. Ce ma enerveaza ...
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
dariana spune:
norocuta, si eu inca mai alaptez, daR ma tot gandesc ca ar fi momentul sa-l intarc pt ca el nu mai papa mancarica cum trebuie ca se ghiftuieste cu tzitzi, plus ca el cere mai mult pe post de suzeta si sincer m-am cam saturat, nici nu stiu cum o sa reusesc sa-l desvat.
Dariana si Darius (30.07.2006)