PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor
Raspunsuri - Pagina 15
map spune:
monicuta nastere usoara si o fetita sanatoasa si cumintica.
fetelor care mai aveti planuri sa proiectati un bb2? Eu ma tot laud ca mai fac un bb dar acum de cand l-au apucat pe Robert nabadaile si talentele stau si ma intreb ce fac cu doi, cum m-as descurca? trebuie sa-mi iau insa inima-n dinti si sa ma pun pe treaba, dar intai sa merg la mare sa savurez si eu concediul
hai care se alatura sa prind curaj ![]()
Monica si
Robertel cel istetel
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
lucians spune:
Graba,bat-o vina! Uitai sa le multumim piersicutzelor pt urarile de 1 anisor! Si voua va dorim o viata linistita,cu multe bucurii si multa,multa sanatate!
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
map spune:
bulinuta pupicei pentru bulinel cel luptator si perseverent. Maine-poimaine nu te mai tii dupa el alergand.
Maine avem si noi al saselea control care se face intre 10-12 luni. Cred ca ne va si intepa de doua ori, of, of, om vedea
dar macar scapam de inca doua serii de vaccinuri.
Monica si
Robertel cel istetel
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
lucians spune:
adelapop,unde esti? n-ati mai scris de mult timp.sunteti bine?
doniro,the same...nici voi n-ati mai dat vreun semn de viata!
ne e dor de voi,toate!
pupici
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
Muuh spune:
www.flickr.com/photos/mirunajovin/sets/72157600869668573/" target="_blank">Poze. Aveam o gramada de lucruri sa raspund dar nu ma lasa Alexei. Revin cand am timp intre timp vizionare placuta.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
norocuta spune:
dariana
quote:
chiar asa, ca se apropie marele eveniment, ce cadouri le-ati facut voi piersicutzelor voastre la aniversarea de un anisor?
Noi suntem practici: la un an cumparam carut umbrela
pentru carat gogoasa, ca cel vechi e deja "prea mare" si l-am folosit oricum mai mult in casa
;-bunica i-a adus o masina
mare cat el. Nour nu stie decat sa o bata ca pe toba in momentul asta, dar eu tot sper ca o va folosi si iubi muuuul ca si fratele lui cand era mic;-unchiul, matusa i-au adus hainute si alte jucarii (ca mai toti invitatii dealtfel
).Mami cu doua sufletele

norocuta spune:
Ooo Muuh, faine poze (cred ca ai facut de o grupa mica)!
Bag seama ca a fost baby-party pe cinste
...pupam purtatorul de mot
cu funda rosie...serios domle' serios rau baiatul asta
.
Cu cine seamana pana la urma, ca tu zambesti in 99.99% din poze
?!
Mami cu doua sufletele
larissa_79 spune:
Poze cu Alexia de la 1 anisor si de la bunici:
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/?saved=1
Am fost plecati la Botosani 2 sapt. Revin ca Alexia nu ma lasa nicicum...merge de pe 5 iulie si ma tot tin dupa ea de frica sa nu cada!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
norocuta spune:
Noi tocmai ce ne-am intors de la Dr.
Ne-a vaccinat (acum asteptam febra, sper sa nu...), ne-a cantarit (9.200kg si a zis spre mirarea mea ca e foarte bine) si ne-a "invitat" peste 6 luni.
Despre lapte, curios, mi-a zis sa ii dau zilnic cate putina branzica sau iaurt, si putin cate putin totul va fi Ok. Nu stiu daca am scris aici, dar Domnul meu Bebe are un fel de alergie. II spun "un fel" pentru ca Dr. nu m-a lamurit daca e vb de proteina din lapte de vaca, iar orez/fideluta cu lapte mananca fara probleme. In schimb la iaurt ori branza se inroseste pe langa gurita, mai exact pe unde se atinge cu mancare.
Am avut diverse tentative [ex. de a-i imbogati cerealele cu lapte praf (o lingurita la 220ml)] si a vomitat tot in urmatoarele 5 minute.
Stie careva dintre voi mai mult? Niste linkuri m-ar ajuta enorm. Ma apuc de explorat
.
Slava Domnului ca am putut alapta pana acum, ca eu aveam in plan in jur de 6 luni, apoi mai vedem. Ei uite ca am trecut de 1 an si cel mai fericit moment dintr-o zi a lui Nour e cel in care sta lipit
de tzitzi.
Mami cu doua sufletele
larissa_79 spune:
Alexia a ales de pe tavita asa: banii, cartea si cardul. Rujul si fardul si peria a ramas pe tava neatinse!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)