PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

MAP La MULTI ANI!
si La Multi Ani tuturor piersicutelor ce implinesc azi un anisor sau 11 luni...pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Neata fetele! Multumesc tuturor celor care ne trmit sanatate si incurajari! Katik, te intreb pe tine, daca ati trecut prin asta, cat dureaza tratamentul nu am voie sa o spal pe cap? Saraca e transpirata rau de tot, aseara ne-am incumetat si am spalat-o pe corp dar pe cap sincer mi-e teama. O asistenta mi-a zis sa-i pun vata in urechi cand o spal pe cap, dar chiar si asa as astepta pana termina tratamentul. Plus ca noi intr-o saptamana trebuie sa plecam la soacra-mea in Germania si chiar trebuie sa se vindece complet pana atunci. Tu ce sfat imi dai? Ah si da, o sa incerc biotics baby chiar astazi. Sper sa nu mai faca diaree.
Bulinuto, ma bucur pentru progresele lui Rares!Bravo!
In alta oridine de idei ai vostri cum suporta caldura asta infernala? La noi e groaznic de cald si nu stiu unde sa ma mai ascund de caldura iar pitica mea transpira rau de tot la cap, e in permanenta uda pe par.
Nici piersicuta mea nu merge inca singurica, doar de mobila merge , daca ii intind mainile si o chem la mine nu are curaj. Dar ma gandesc ca toate la timpul lor, nu?

Va pup si la multi ani sarbatoritilor zilei de azi!
Monicutza bb, nastere usoara si un copil cuminte si sanatos!

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, , suntem bine, da calculatorul asta ma scoate din minti; am scris de nu stiu cate ori la multi ani pt fiecare piersicuta si mi-a aparut eroare si...s-a sters totul; ma chinui de vineri cu asta;
asa ca scriu pt toate piersicutele sarbatorite din week si nu numai

LA MULTI ANI PENTRU 1 ANISOR

exact ce spuneam, numai ce am scris mesajul si

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

bulinuta, bravo pt bulinel si pt progresele pe care le-a facut!
genie, multa sanatate Antoniei!sa stii ca si eu cand am avut otita mi-a spus dr sa-mi pun vata in urechi sa nu intre apa; suna dr si intreaba;
sephora , va asteptam! cum se simte Mateo?
LA MULTI ANI, MAP!!!

varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

hannen, stai aici, la piersicute;

varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

fetele, mersi mult de pareri!
am cantarit-o si a slabit 140 gr intr-o saptamana ea a pus luna trecuta 180 gr pe ea si acum a dat aproape tot jos
cred k cel mai bine ar fi sa-i fac coprocultura, dar am auzit k si asta nu iese din prima , tre s-o faci de mai multe ori
felicitari pt. bulinel
sanatate Antoniei
si LA MULTI ANIsarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Am dat si noi buzna-n livada sa vedem piersicutzele vesele si mumoase.

Cristina_Ioana,chiar daca esti departe acum,iti dorim o vacanta de vis si sa va simtiti ok.Cred ca o puteam inlocui io pe bona lui Luca,nu crezi ? ca asa bine mi-ar prinde si mie o iesire!

Monicutza_bb,m-au trecut niste fiori cand am citit ca se apropie momentu'! mi-am adus aminte de mine,cand ma aflam in aceeasi situatie.Nastere usoara si numai bine!

Consi,ai fost cu pociturile numelui tau.M-ai amuzat,zau!
Iar cu Dariuca mea m-am obisnuit ...si-acu o vaz mai mumoasa ca-nainte.Ce sa fac daca mi s-a rupt filmu'.Io obisnuita cu parul valvoi,s-o vad cu alta freaza...parca nu mai era Dariuca mea.

leistra,va pupam dulce si pe voi.

Sarrila,dar sa stii ca i-a crescut repede paru'lui Razvanel al tau...nu mai stiu cand l-ai tuns prima oara,dar mai avea putin si-o ajungea pe asta mica a mea. .pupam si noi barbatelu' si voua vacanta frumoasa va dorim !

Ramoon,Genie sanatate fetelor!Sa va insanatositi rapid si sa le faceti fericite pe mamicile voastre care-s tare necajite.Dar cine n-ar fi...

Si nu in ultimul rand,vreau sa felicit o piersicutza tare deosebita pt noi,bulinel... care a trecut ca un adevarat barbat peste toate hopurile ivite in primul anisor al lui...si care acum a reusit s-o faca happy pe-a lui mamica.Felicitari buli!

pupici... mamici si pitici!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

bulinuta, ma bucur mult pt bulinel, bravo voua!
SARILLA, o sa merg cu el la stomatolog, merci de sfat.
chiar asa, ca se apropie marele eveniment, ce cadouri le-ati facut voi piersicutzelor voastre la aniversarea de un anisor?
anasia, faza cu tricourile a picat pana la urma, noi nu mai facem nimic?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Uitai sa va dam si noi de stire ca ne-a aparut primul dintisor exact de ziua noastra.Al-2-lea e pe drum...Am fost si noi tare maraite,n-am papat 2 zile decat laptic si-atat! In loc sa ne sarbatorim cum se cuvine,am bocit si-am sters la balute,mama-mama.Dar,de-atunci,culmea ca n-am mai avut...ma gandeam cum s-o vad cu ele siroind pe-afara,prin parc...

Fugim sa ne trecem in listutza cu dintisorii si sa ne stergem de pe listutza cu mersul singurei,ca...de cand am patit-o cu cazatura nu mai vrem nici macar pe loc sa stam nesustinuta.Ne lasam in jos,in popou ...iar de manuta e ok,alergam ca si pan-acum.

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

La multi ani la piersicute si la mamicute! sanatate, bucurii si voia buna, multa multa

Multumim mult tuturor si multi multi pupicei pentru urarile de lunite si de pentru mine. Saru'mana ca nu ma uitati si asa rar cum trec eu pe aici. Azi am zis ca iua si eu zii libera si-mi fac de cap, ca stau si eu pe net cat poftesc sa mai vad si eu poze cu pitici frumusici dar tot suna telefonul, vin e-mail-uri si trebuie sa raspund la toate Va poftim la o prtie de praji si branza si fructe.

Multi, multi pupiceiiiii!

si de la noi multe, multe

Monica si Robertel cel istetel

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput