PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Genie abia acum vad ce ai scris, cred ca am postat in acelasi timp.

Multa sanatate bebitei tale, Doamne prin ce ai trecut. Trageti sufetul acum si cu medicatie totul va fi ok.
Vorba sotului meu: "Numai mama sa nu fi"!

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by Genie

Salutare!
Apar si eu dupa un wekend de cosmar...Sa va povestesc:A inceput sambata dimineata la 5...Antonia a facut febra 39, i-am dat repede nurofen pana la 8 a dormit si nu a mai facut dar pe la 10 iar ardea ca focul, i-am dat panadol si nimic...39 cu 5...am innebunit.Sun pediatra, zice fa-i impachetari...ok,ii fac urlete peste urlete, saraca mi-era o mila de ea!
In juma de ora i-a scazut la 38 si pana seara nu a mai facut febra. La 20 iar avea 38 cu 4, i-am mai dat panadol cu 5 pic de nevralgin si i-a scazut. Peste noapte iar a facut 39, a cedat cu nurofen dar dimineata a facut diect 40 asa ca am fugit la spital si se pare ca are urechile rosii pe dinauntru, deci are otita. De ieri a intrat pe antibiotic Augmentin plus 2 tipuri de picaturi de urechi si Nurofen ca antiinflamator. Ce sa va mai zic sunt prastie, nedormita dar mai ales suparata penru ca nu i s-a pus un dignostic corect dela bun inceput...Sper acuma sa nu mai faca febra si sa-i cedeze infectia...
A fost cumplit, chiar si azi noapte dupa 2 doze de antibiotic ca facut febra 39 cu 5!
De azi dimineata a facut diaree, probabil de la antibiotic, manaca destul de prost si lapte nu prea bea. OFFFFFF!
Nu vreau sa prost dispun pe nimeni dar simteam nevoia sa ma descarc.
Ramoon si voua mula sanatate!

Va pup

Genie si Antonia

offf, sanatate multa si voua! si sa treaca repede!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by norocuta

Ramoon multa sanatate micutei "umblatoare" .
Cat despre medicamente, nu stiu ce sa zic. De fapt nu stiu de ce nu ai tu incredere in Doctorita. Al meu Dr nu e vorbaret de loc, da deloc ...eu as asculta, dar tu faci cum crezi.

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

am incredere in ea, dar parca mi s-a parut k a facut reteta prea repede, adica nu prea m-a intrebat f multe...nush ce sa zic...si mie de biseptolul asta imi e...am o pritena care zicea k nu-l suporta, ii iese herpes de la el si k sunt persoane care nu-l tolereaza...mi-e sa nu dam in altceva Doamne Fereste!

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

katik eu zic ca Robi e inca micut pana sa fie primit in Club ...Al meu-Nour e lenes, dar in ultimele 2-3 saptamani a facut niste progrese uimitoare asa ca i se . Undeva am gresit si eu ca nu l-am lasat mai de demult pe jos, insa am si eu scuzele mele: noi toata casa o avem cu gresie, iar in lunile de primavara (de aici) este ingrozitor de rece (perioada s-a suprapus cand el a fost mai bolnavior). Asadar Nu_faceti_ca_mine!

Apoi am transformat livingul in "aria de joaca", caci tarcul e foarte mic si parca nu se poate el manifesta cum trebuie. Sub ochii mei evident, l-am lasat sa se in toate felurile, ca acum deja merge cu viteza de-a busilea (la inceput mergea pe fund si eu credeam ca asta e stilul lui), se ridica singur pe langa canapele si merge "asa" de colo pana colo unde vrea Domnia sa, iar in ultimul timp exerseaza (cu caderile de rigoare) ridicatul in picioruse care nu-i prea ies..dar insista. Daca sunt in preajma lui nici nu imi dau seama cand se agata de picioarele mele si se ridica...trebuie sa fiu ff atenta.

Am schimbat poza la semnatura, ca parca eram prea serioasa

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

haideti fetele, pe unde sunteti? k a iesit sotu' cu Timi afara si acum sunt libera dar parca ceva nu e in ordine cu mine k eu eram afara la ora asta...

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Salutam si noi fetele si baieteii!

sarilla, da' ce frumos va sta!

ramoon, va dorim multa sanatate!

buli, si micutului vostru multa sanatate!

norocuta, merci

vai ce mai furtuna a fost la noi, ce uragan, m-am saturat de ploaie, noi inca nu am avut vara si avem si plaja, dar nici nu am pus piciorul ca tare frig a mai fost si urat

noapte buna fetele!

POZELE NOASTRE

http://www.onetruemedia.com/my_shared?p=324a6994a21dda3112b295&skin_id=406&

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ramoon, biseptolul este bacteriostatic, adica impiedica inmultirea bacteriilor. eu zic sa mergi pe mina dr de data asta.e parerea mea...
genie, multa sanatate printesei tale! off, prin ce treceti si voi! si krisztina a mai facut febra 3 zile sub antibiotic, mie dr orl-ist mi-a zis sa insist cu antitermicele, impahetari etc ca trebuie sa scada febra si asa a fost.plus ca a trebuit sa continui 3 zile si dupa ce nu a mai facut febra (tot otita a avut, parca a treia oara).i-ai dat biotics baby sau enterol ca sa nu faca diaree de la antibiotic?
norocutza, parca robi ar fi stiut ceva de discutia noastra de aici cu lenea: azi s-a ridicat singurel in picioare pt. prima data.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

Ioana Teodora, fetita lui Medeea76

Radu Stefan, baietelul lui alex c

Iustin, baietelul lui Cristina Bauer

Carmen Maria, fetita Dandana

Iana Daria, fetita lui alina2006

11 lunisoare

Robert, baietelul lui map

Sebi, baietelul lui Amami

LA MULTI ANI! Map

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Multumim Dana!

Sanatate tuturor piersicutzelor bolnavioare!

Ramoon pentru piersicutza "mergareata"!

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
noi azi am fost la control la dr neurolog si ni l-a laudat pe bulinel ptr progresele facute...mergem deabusilea cat de cat, stam in genunchi, daca are de ce sa se tina merge in genunchi, se ridica singur in picioruse (si numai asta face de 3 zile de ne-a innebunit), a zis ca intelectul este perfect si chiar un pic superior varstei..deci suntem fericitiiii ...doar ca trebuie sa continuam cu gimnastica pana merge perfect singur in picioruse...m-a omorat pe mine chestia asta ca simt ca nu mai rezist: trezirea la 5 juma-6 in fiecare dimineata, gimnastica, servici, acasa, culcare la 11-12...ma mai plang si eu...nu ma bagati in seama ...ca sunt happyyyyy
monicuta nastere usoara iti urez din nou si bb sanatos si voiios
anasia unde esti? sunteti bine?
maryion
norocuta pupici multi de tot
katik sper sa nu fie otita totusi...offf micuytul de el...sanatate multa
sarilla dar e un baietel in toata regula
ramoon eu i-am dat bisebtol si nu a avut nici o problema...eu zic sa asculti sfatul dr....sanatate multa
genie sanatate multa, multa
leistra la noi e invers...calduri de 40 de grade...e sufocant

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput