PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by norocuta

Salutare mamicute de piersicute,

Sarilla cred ca razvanel va fi Presedinte de club sau de federatie...cine stie la orice sport cu "minge". Din auzite se zice ca bebelusii stiu ce aleg de pa tava, adica intr-un procent destul de mare se adeveresc.

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

Tare faza...Sa speram...orice scoate bani...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

felicitam si noi piersicutzele care au facut un anisor dar si pe cele care au implinite 11 lunisoare.
monicutza, nastere usoara si bebitza sanatoasa si mincacioasa!
bulinutza, pt. bulinel dragutzel.

ne inscriem si noi in clubul celor lenesi, robi nici macar nu vrea in picioare. acum cred ca a facut otita (sper sa gresesc). de doua zile n-a dormit aproape nimik in timpul zilei, a urlat mult, aproape non-stop. aseara i-am dat o portie de nurofen si a dormit ca un mielusel, azi la prinz la fel. nu stiu, or fi totusi dintii?!
ramoon, enterol(asta este pt. refacerea florei intestinale) am papat si noi (si robi, si krisztina) de restul nu stiu. multa sanatate printesei, sa-i treaca repede-repede.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Bulinuta hai ca pun de dinainte si dupa.....
Si Razvan a fost agitat la tuns...l-a tuns si cu vreo 5-6 masini diferite tanti aia...de nu mai avea rabdare si a trebuit sa il iau in brate de pe masinuta aia si m-a umplut de par...Bine ca s-a terminat episodul tuns...
Asa...cam asa arata www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070714&ctime=124440" target="_blank">inainte si dupa tuns ...
...si astea sunt cateva poze de la www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070715&ctime=163429" target="_blank">petrecere ...une ..recunosc..au fost mai mult oameni mari.....dar cadourile au fost pentru el...

www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramoon

Timeea a inceput sa mearga singurica, merge cam toata sufrageria dintr-o parte in alta...si sambata eu bucuroasa sa-i arat lu' tasu' "uite ce bine merge" si ii dau drumul, ia ghiciti...a dat un cap de gresie in hol in hol pe gresie m-am gasit si io sa-i arat lu' tasu' asa k are o vanataie in frunte mama-mama...mi-a fost frica sa nu se sperie si sa nu mai paseasca dar nu are treaba...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Felicitari ca merge si bine ca nu s-a speriat..si eu am auzit ca daca se sperie se pot opri o luna, doua..mai apoi...Si bine ca a fost doar o vanataie..Razvan a cazut EXACT de ziua lui..pe parchet..in bot...si i s-a umflat buza si a inceput sa planga tare de nu mai putea respira..ne-am speriat....dar i s-a dezumflat in aceeasi zi...si chiar daca ziua aia a fost cam plangacios..a doua zi a fost ok..ca ma asteptam sa il vad vanat...

Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by SARILLA

Bulinuta hai ca pun de dinainte si dupa.....
Si Razvan a fost agitat la tuns...l-a tuns si cu vreo 5-6 masini diferite tanti aia...de nu mai avea rabdare si a trebuit sa il iau in brate de pe masinuta aia si m-a umplut de par...Bine ca s-a terminat episodul tuns...
Asa...cam asa arata www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070714&ctime=124440" target="_blank">inainte si dupa tuns ...
...si astea sunt cateva poze de la www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070715&ctime=163429" target="_blank">petrecere ...une ..recunosc..au fost mai mult oameni mari.....dar cadourile au fost pentru el...

Cum a inceput totul

moaaaaa da' ce de par! Timeea are doar suvite. pe la 5-6 luni incepuse sa-i cresca si ziceam k vai sa vezi ce de par o sa-i creasca pana in august dar a stagnat...
oricum super fain arata tuns, gagic ce mai

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katik

felicitam si noi piersicutzele care au facut un anisor dar si pe cele care au implinite 11 lunisoare.
monicutza, nastere usoara si bebitza sanatoasa si mincacioasa!
bulinutza, pt. bulinel dragutzel.

ne inscriem si noi in clubul celor lenesi, robi nici macar nu vrea in picioare. acum cred ca a facut otita (sper sa gresesc). de doua zile n-a dormit aproape nimik in timpul zilei, a urlat mult, aproape non-stop. aseara i-am dat o portie de nurofen si a dormit ca un mielusel, azi la prinz la fel. nu stiu, or fi totusi dintii?!
ramoon, enterol(asta este pt. refacerea florei intestinale) am papat si noi (si robi, si krisztina) de restul nu stiu. multa sanatate printesei, sa-i treaca repede-repede.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

mersi mult
nush ce sa fac k stiu k biseptolul e cu doua taisuri
ma gandesc sa-l scot si sa facem tratament doar cu restu' doua...oare o fac bine?

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

am vrut sa zic: oare fac bine?
scuzati k-s de la caldura asta....

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Salutare!
Apar si eu dupa un wekend de cosmar...Sa va povestesc:A inceput sambata dimineata la 5...Antonia a facut febra 39, i-am dat repede nurofen pana la 8 a dormit si nu a mai facut dar pe la 10 iar ardea ca focul, i-am dat panadol si nimic...39 cu 5...am innebunit.Sun pediatra, zice fa-i impachetari...ok,ii fac urlete peste urlete, saraca mi-era o mila de ea!
In juma de ora i-a scazut la 38 si pana seara nu a mai facut febra. La 20 iar avea 38 cu 4, i-am mai dat panadol cu 5 pic de nevralgin si i-a scazut. Peste noapte iar a facut 39, a cedat cu nurofen dar dimineata a facut diect 40 asa ca am fugit la spital si se pare ca are urechile rosii pe dinauntru, deci are otita. De ieri a intrat pe antibiotic Augmentin plus 2 tipuri de picaturi de urechi si Nurofen ca antiinflamator. Ce sa va mai zic sunt prastie, nedormita dar mai ales suparata penru ca nu i s-a pus un dignostic corect dela bun inceput...Sper acuma sa nu mai faca febra si sa-i cedeze infectia...
A fost cumplit, chiar si azi noapte dupa 2 doze de antibiotic ca facut febra 39 cu 5!
De azi dimineata a facut diaree, probabil de la antibiotic, manaca destul de prost si lapte nu prea bea. OFFFFFF!
Nu vreau sa prost dispun pe nimeni dar simteam nevoia sa ma descarc.
Ramoon si voua mula sanatate!

Va pup

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Sarilla vad ca a fost fain la petrecere . Ce pofta mi-ai facut cu tortul de frisca...

Si parul... o la, la....Ramoon are dreptate e super!!!
Nici noi nu avem cu ce ne lauda. Avem patru carlionti blonzi si aia rari, pe care mami vrea sa ii tunda ca toate vanzatoarele ne ofera hainute ROZ. Uite dovada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Ramoon multa sanatate micutei "umblatoare" .
Cat despre medicamente, nu stiu ce sa zic. De fapt nu stiu de ce nu ai tu incredere in Doctorita. Al meu Dr nu e vorbaret de loc, da deloc ...eu as asculta, dar tu faci cum crezi.

Mergi la inceput