Bucurii de sept - oct 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna ziua si de la noi!!!!!
Am revenit si noi acasa dupa un scurt mic circuit pe la munte de vreo 10 zile. A fost tare frumos, grasanu' s-a comportat exemplar, a mancat aproape dublu la fiecare masa,mi-am confirmat inca o data ca ii place sa manance disociat in sensul ca daca ii fac mamaliguta cu branzica si putina smantana si galbenus de ou - le mananca cu placere pe fiecare in parte dar nu si amestecate a invatat sa mearga putin cate putin tinut de maunte, stie sa faca pa-pa, bravo, i-au placut la nebunie vacile care se intorceau d ela pascut si sunetele talangelor, a dormit destul d ebine, dar contrar asteptarilor s-a trezit in vreo 2 nopti pt ca avea chef de vorbaaaa....
In rest am facut atatea plimbari incat am mai slabt 3 kg, e ff greu pe carari de munte cu carutu incarcat cu toale de schimb din cauza vremii destul de imprevizibile si cu un grasan care a depasit 11 kg

Ne laudam si noi cu al 4 lea dintisor care a spart gingia de 2 zile cu care ne-am chinuit vreo sapt cu maraieli si isterii, dar fara febra...sa speram ca va fi mai bine de acum

Am reusit asa mai mult pe diagonala aseara sa mai citesc ce ati scris, multumesc ca ati intrebat si d emine un mare Cristina, Xandrutza si Ramomar!!!!

Mexxa - imi pare tare rau pt situatia creata si cred totusi ca DD va avea grija ca toate sa se aranjeze!!!!

MamiLili, Sephora - felicitari pt dintisorii aparuti!!!
Cata14 - spor la cel de-al 2lea bebe...Doamne ajua sa fii deja insarcinata, poate repeti testul peste vreo sapt!!!!

Am vazut ca vorbeati de somnul bebeilor - si la noi s-a mai modificat, mai ales ca am schmbat mediul, dar vad ca azi-noapte a dormit 13 ore neintors
Cat despre mancare mai putin maruntita - grasanu' meu mananca deja de vreo 2 luni pisat cu furculita si nu s-a innecat niciodata, i-am dat piscot (biscuite de la Nestle), covrigei, putini pufuleti, coaja de paine...si nu am avut probleme ca el mai intai le inmoaie cu saliva!!!!

Sper sa nu fi uitat ceva din ce aveam sa va zic....oricum de-acum inainte sunt prin zona!!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna ziua!
Ne mai tineti minte? Ne-am intors din concediu de o saptamana dar am avut asa de mult de lucru incat nu am avut timp de forum.
In concediu a fost ff frumos, copii s-ai simtit bine, au mancat si dormit bine, Petru a stat numai in apa, si Toma a stat destul de mult in piscina de la hotel sau in piscinuta lui la mare. In prima zi cand am ajuns la bulgari, Toma a inceput sa mearga de-a busilea, acum e expert, patruleaza prin toata casa, cu viteza maxima. In prima zi cand ne-am intors acasa s-a ridicat si el in picioare si azi s-a prins si el cum tb sa faca pasi. Asa ca a inceput sa ma solicite la maxim. In rest, de cand Petru nu mai merge la gradi, la pranz e distractie maxima: ii pun pe amandoi la culcare, pe Toma la el in patut, pe Petru in patul lui si eu ies. Evident ca Toma se ridica in patut si se uita la frate-sau care se stramba in fel si chip si rad amandoi de se prapadesc. Ii mai zic cateodata lui Petru sa faca liniste dar il cam las in pace pt ca e singurul moment al zilei cand il baga in seama la greu pe Toma iar cel mic e tare fericit. Cand incepe sa oboseasca de stat, Toma se lasa prima data in fund si asa se uita la Petru, apoi in 4 labe, apoi se burta. Si apoi se face liniste in camera. II gasesc dormind in diverse pozitii.
Insa de cand ne-am intors nu m-a mai lasat deloc sa dorm piticania, vrea sa stea numai cu tzatza in gura si e si tare marait, cred ca ii mai ies dintzi. Problema mea este ca a inceput sa muste, azi m-a muscat de 2 ori de mi-au dat lacrimile. Nu stiu ce sa fac, nu as vrea sa il intarc, dar nu stiu daca o sa pot suporta daca ma mai musca mult.

Am apucat sa si citesc cate ceva asa ca:
Alexandrina, felicitari pentru progresele Narcisei!
Marina, spor la mutat! In ce consta regimul pe care l-ai tinut tu? Ca am cam mancat in concediu...
Mexa, tare rau imi pare..imi dau seama ca la tot stresul nuntii e greu sa se mai adauge si asta..Si inca ceva, cu nunta..oricat te-ai stradui tot o sa se gaseasca carcotasi asa ca mai bine nu te mai stresa din punctul asta de vedere. cel mai important este sa va simtiti voi bine ca e nnta voastra!! Noi din pacate neavand ajutor ne-am organizat singuri nunta si tin minte ca eram asa de obositi ca in ultima saptamana ziceam: mai sunt x zile si am scapat... Pe copii mei o sa ii trimit in vacantza inantea nuntii lor, sa gaseasca totul gata.
Cata14, spor la lucru!
Ramomar, nu e obligatoriu ca bb 2 sa fie tot asa ca vijelia de bb1. La mine Toma e mai linistit. Si e bine ca diferenta sa fie mai mica.
MamiLili, ..barbati! cu asta am zis totul.
Lakioana, sa-ti traiasca fetita!
Pufymic, Gety, Cristina, va salut si pe voi. Scuze daca am omis pe cineva.
Sper sa mai apuc la intru zilele astea. Sambata plec la mam si de acolo plecam la Sovata pentru 4 zile. Ma mai intorc in Bucuresti la sfarsitul lui august ca din septembrier incep munca.
Daca am timp o sa revin si cu poze.
La multi ani! bucuriilor din aceasta perioada!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor
Acum incarc din poze si le pun.
Nu m-am intors din concediu inca sunt in Italia,dar sunt la sora mea si asa pot avea acces la calculator,mai stau la ea pana lunea viitoare,apoi iar la soacramea si m-a intorc in Romania abia pe 29.
Azi a fost ziua sotului meu,a implinit 42 de ani,l-am sunat de dimineata primul lucru asta am facut,am vb cu el si m-a pregateam sa inchid la care el mi-a spus 'multumesc ptr la multi ani!' sa inebunesc,dar habar n-aveam in ce zi suntem cu toate ca m-a tineam sa nu trec peste si sa nu-i zic,binenteles ca a fost suparat pe mine toata ziua,dar n-am facut-o constient,numai ca am facut-o.Sper sa-i treaca repede si sa ma ierte.
Noi am stat azi in piscinuta,in gradina,am fost foarte fericiti,iar ieri am fost la Venezia.
Astept sa se incarce pozele si revin.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!
Poftiti la , mamici!

Alexutza, Vauva, Eunice - bine ati revenit din concediu!
Vauva - asteptam mai multe despre voi, ca ati lipsit atata vreme!

Eunice - si noi ne-am organizat singuri nunta, si tot ca si voi ne gandeam sa treaca mai repede si sa ne vedem mai repede in ziua de luni (nunta fiind duminica). Tot asa am zis si eu, ca n-o sa permit niciodata sa se intample asa la copiii mei.

Sephora - cam asa a patit si o prietena de-a mea cu ziua prietenului ei. Mai mult, ea si-a dat seama prin telefon ca e dupa o noapte de betie si incepuse sa-l certe ca de ce a baut, la care el ii zice ca a fost la o zi de nastere si la intrebarea ei cine si-a sarbatorit ziua, el raspunse ca era ziua lui trebuie sa te revansezi in mod special fata de Ste, ca intradevar cred ca e neplacut pentru el sa stie ca ai uitat de ziua lui.

Eunice - felicitari pentru mersul de-a busilea! Ce fain adorm fratiorii! Oare asta e solutia pt Vladic al meu sa adoarma singur?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!
Noi avem trebusoara multa azi. De spalat, de facut curat in camere. De gatit nu, ca suntem la cura de slabire, mai putin Maria care are 9,5 kg. la 9 luni.
In schimb s-a foit toata noaptea. Iar a tusit, mucisori nu mai produce, dar dupa ce-i dau lapticul nopatea, "haraie" ceva in gat. Nu stiu cum sa ma exprim. Asa ca, azi mergem si la dr.
Mamicile care ati venit din concediu, bine ati revenit.
Va asteptam cu poze, si poate puneti cate o poza semnificativa in albumul "Bucuriile calatoare".

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!

Fetele pe unde sunteti???

Vauva - bine ai revenit si asteptam mai multe detalii despre sederea in Romania... pt Bianca!!!!

Sephora - nasoala faza..dar o sa-i treaca...e oarecum normal cu Matti care te tine in priza toata ziua, mai uiti si tu....

Cristina - oare aia sa fie metoda pt Vladic sa adoarma???????

LA MULTI ANI!!!! sarbatoritilor zilei de 16, multa sanatate si sa creasca mari frumosi!!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Sephora, te-ai luat si tu cu altele. Chiar ca trebuie sa te revansezi tu cu ceva, asa, o surpriza uriasa, nici el sa nu se astepte.

Mergi la inceput

Alexutza, uite-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Alexutza, Eunice, bine ati revenit din concediu!

Mexxa, ce ghinion cu mutatul. Lasa ca treceti voi si peste faza asta!

Felicitari tuturor pt progresele facute de copilasi!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Gety- chiar ma gandeam pe unde esti, ca tu erai matinala!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput