Bucurii de sept - oct 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
MamiLili spune:
Xandrutza,da, acolo la bebelusi. Probabil s-au terminat. Mai gasesti in SensiBlu dar cu 3 lei mai scumpi.
Lakioana, am vazut filmuletul, ce frumos merge Reby si cum urmareste ea camera video!
Cata14, spor la bb2! E posibil sa fii insarcinata si sa nu iasa inca pozitiv testul, repeta-l peste cateva zile sau fa o analiza de sange.
Ma bucur mult c-au revenit multe mamici!
Felicitari puilor care au facut primii pasi singurei. Trebuie trecuti pe pagina 1!
Felicitari si celor ce au dintisori!
Abia astept sa vad pozele de pe Rarau ale Andrei!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
Se vede ca-i uichend ...
MamiLili spune:
Helloooooooooooooooooooooooooooo!!!
Nobody????????
ramomar spune:
seara buna si de la noi
iote ce fac eu la ora asta in loc sa dorm
pufymic mercic mult de raspuns , felicitari piticului pentru primii pasi si pentru "bavo". Dupa asemenea realizari nici nu mai conteaza capacul spart al aragazului. Oricum nasoala faza, bine ca nu ati fost pe langa el sa patiti ceva
lakioana, am admirat-o pe Reby. E o dulce (dar asta stii deja). Bravo pentru pasii facuti!
Marina spor la mutat, sa aveti un concediu minunat si odihnitor si tare dor o sa ne fie de tine pana pe 1 august
cata14, mult noroc la bb 2 si sa vina cat de repede. Inseamna ca puiul tau e cuminte daca te gandesti la bb 2, caci eu in momentul de fata il vad tare departe pe al 2-lea si asta datorita "vijeliei" Patricia
mexxa, imi pare tare rau pentru toate problemelecare vin exact acum. Multa rabdare si noroc sa treceti peste toate. Las ca poate o sa gasiti un apartament mai frumos si poate si mai ieftin
eloise sa aveti in continuare parte de mult aer curat pe Rarau si abia astept pozele. Multi pupici lui Vladut
Sephora, bine ai revenit. Ma bucur ca ati avut parte de un concediu asa frumos si ca Matty e bine.
Cristina multa sanatate lui Vladut si sa scapti cat mai repede de infectia aceea pacatoasa.
microbu, multi pupici gargaritei plimbarete! Bravo Ruxy
alexutza, tu pe unde esti de nu ne mai spui nimic?
xandrutza, uite si de la mine o
si acum sa ma laud si eu: si Patricia merge singurica tinundu-se de patul nostru, a facut-o prima data zilele trecute. Se da jos din pat pe burta, iar cand ajunge jos tot face cate un pas pana ajunge la capatul lui, iar acolo incepe sa maraie si sa intinda manutele dupa mine sau taica-sau. DE asemenea dupa ce facem ture prin casa cand ajunge la patutul ei se prinde de el si merge singurica pana la capat. Cand se dezechilibreaza si ea crede ca o sa cada (dar mama e acolo si o prinde) strange din ochisori si apteapta s afaca bum, stie cum fac jucariile cand le lasa ea din manuta
na, ca m-am intins cat o zi de vara
pupici
sa aveti o duminica minunata
noi vom merge la cris (iarba verde)
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
MamiLili spune:
Marina, "hi" sau "bye"? (vorba cantecului celor de la Simplu)
Sa va povestesc: azi la farmacie, vine unu':
- As vrea niste contraceptive
- De care?
- De oricare
- Nu pot sa va dau fara indicatia medicului
- A mai luat si n-a mers la medic
- Cum se numeau, mai stiti?
- Nu stiu, dar din alea de care iei in fiecare zi. Aratati-mi ce aveti
- Pai am zece feluri, nu stiti cum se numeau cele pe care le lua partenera?
- Nu, da-ti-mi de oricare
- Pai nu pot sa va dau de oricare fiindca au concentratii diferite, trebuie sa ia tot ce-a mai folosit si inainte.
Dupa mai multe insistente sa-i dau "de oricare", total bulversat si nelamurit, a plecat.
CristinaGoji spune:
Neatza!
Poftiti la o !
Pufy - FELICITARI pt primii pasi!
Ramomar - FELICITARI si voua pt initiativa de a merge singurica!
MamiLili - gandire tipic masculina
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
GETY spune:
Mexxa, dar ce s-a intamplat, mamico? N-ati mai putut sta, macar 1 saptamana pana dupa nunta. Si de ce-ti trebuie atatia bani sa te muti? Ti-a cerut avans pe 3 luni? Of, am atatea intrebari, dar nu te alina cu nimic, asta-i mai rau. Mai tine-ne la curent cu ce ti se mai intampla.
Xandrutza, sunt biscuiti si asa cum a zis MamiLili eu cred ca li s-a epuizat stocul. Eu n-am gasit ieri Axion pasta la ei, de exemplu, nu mai aveau, pur si simplu. Ai rabdare, ca vor aduce.
Sephora, bine ai venit cu vesti. Ei, cum sa inoate el bine, daca are atata antrenament. A mea de exemplu, da cu palmutza in apa cand o asez in caditza, dar asa de tare, ca uda tot pe langa.
Sandra, pupici Gargaritzei harnicutze. Maria mea inca se mai bucura de perioada asta.
Pufy, asa da surprize din partea lui Nicolas.
Ramomar, multi pupici si Patriciei.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Helloooooooooooooooooooooooooooo!!!
Nobody????????
MamiLili, uite au trecut mai mult de 5 ore si n-a mai postat nimeni. Toata lumea la iarba verde si plecata de acasa.
La multi ani, bucurele si bucurii de 14 si 15! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
Vauva spune:
Fetelor va salut din nou din Finlanda!
Ce bine este ca ne-am intors!!!
Cand o sa am timp o sa scriu mai mult! Deocamdata suntem inca cu despachetatul!
VA PUPICESC!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE