Rahova sau apropiere (29)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
De unde ieri o laudam pe fii-mea...azi noapte iar n-am dormit prea bine. Dar nu-i nimic, ca de obosita nu ma simt obosita. Cred ca avem al 6-lea dintisor dar nu sunt sigura...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, am cumparat 7 kg. de vinete si acum le coc, mor de cald in bucatarie.Am vrut sa mai cumpar si niste ardei capia dar nu le puteam duce pe toate, si bine am facut ca nu am mai cumparat , ca vroiam sa-l coc si pe-ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
Dory, harnicutza spor la treburi
vio, miam fasolea pastai
eu azi amv arza calita sa vedem o manca alex desi as putea sa pariez ca nu
cristina, hai ca mai e o luna si vine toamna
pls dati-mi si mie o idee de un tortuletz bun, bunutz si usor de facut sa i-l fac peste cateva zile prietenei meie
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Da, am fost ft. harnicuta in ultimele zile, din cele 7 kg. de vinete mi-au iesit 3 pachete.
Voi ce mai spuneti?, cu ce va mai laudati?, ce va mai fac copilasii?

Mergi la inceput

eu ma laud cu alex care a papat snitele cu varza calita de-a spart
ruxi a papat doar snitel si varza a zis ca e bleah
am facut o prajiturica cu crema de iaurt si piersici din compot si abia astept sa se raceasca, va arunc si voua o feliutza...ca suntem aproape

azi mi l-a laudat d-na pe alex la gradi, mi-a aratat toate desenele lui si ca scrie pe fiecare dintre ele cate ceva semnificativ...chiar nu-mi venea sa cred(asta fiindca-l "laudasem" si eu ca mi-a scris pe o felicitare si ea nu era delok mirata) ca cica scrie de mult
in rest...nimik nou fug sa-i adorm sa am si eu putina liniste
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Wow, Dory, chiar ca ai fost harnicuta! Bravo tie!
Felicitari si tie Monica, pentru Alex!
Noi nu avem dintisorul nr. 6, doar mi s-a parut. Uff...
Oricum vad ca mai nou Maria doarme o noapte bine, una prost...si tot asa. Tot e bine.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

buna fetelor!
eu am mai copt o sarja de vinete azi intrucat nu spalasem aragazul de ieri ca sa fac o salata sa mancam azi, am facut maioneza, si am avut niste bucati de boboc de gasca de la tara , am fiert copanele de la el si urmeza sa mai fac un pilaf. In rest nimic nou, doar ca avem mari probleme la culcare , Alexa nu mai vrea sa se culce nici ziua , nici seara, aseara sa culcat la 11.30 , odata cu noi, si a dormit toata noaptea in pat cu noi, ma-m trezit pe la 4 dimineata si am pus-o la ea in patut si a incept sa planga ca vrea in pat , iar la ora 8 cand eu inca nu ma trezisem, ea bantuia prin casa, cred ca il cauta pe taicaso , mi-a cerut la olita, si a atipit iar langa mine, cum ma simtit ca ma-m dat jos din pat, hop si ea

Mergi la inceput

buna fetelor,
cam liniste pe-aici ce-i cu voi pe unde sunteti? ati inceput deja we-ul?
Dory, o sa se regleze ea cu somnicul cred ca de la lipsa suzetei i se trage si ruxi se intarziase cu ora de somn dar si-a revenit repejor....moama iar ai copt? bravo tie
lexi, lasa ca ies toti dintisorii, incet, incet...bine macar ca te lasa sa te odihnesti si tu cate o noapte...dar nu are cine sa stea cu ea noaptea ca sa te lase si pe tine sa te odihnesti klumea...mama, soacra(parca stati in aceeasi curte, nu?)
cris, vio...voi ce faceti, ce fac prichindeii?
mirela, raluca,andre-ea, andreap, anculina, viovio,vicky, mamaluialin...mai dati si voi un semn de viatza
noi suntem bine, am papat si mai stam nitelush si o tulim la tenis alex joaca din ce in ce mai bine, ma bucur tare mult, cred ca il dau acolo in vicina(parca apartine de clubul steaua) daca vad ca-i place in continuare.
ruxi incearca si ea sa joace trebuie sa-i luam o paleta de jucarie ca nici nu le poate ridica pe-astea
de papa nu am facut nimik azi ca am mai avut de ieri si desert(prajitura cu piersici) si diseara fac un repetir la orez thailandez cu fructe de mare
va pup pe toate
sa aveti un we fain

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Io mi-s suparata cu redutu si nu imi mai arde de nimik decat de razboi cu aia.
De copt ma apuc si eu maine ca tocmai am terminat o sarja de salata. Nici nu v-am zis ce teapa am tras gospodina de mine!!!
Eu nu fac piata recunosc, si de fapt de multe ori nici nu ma uit la preturi, recunosc. Nu ca-s cine stie ce avuta, din contra, dar m-am invatat sa cumpar din supermarket unde oricum luam la greu asa ca diferentele de preturi sunt nesesizabile la ditai bonul.
In fine, ma duc eu la inceputul saptamanii in piata dimineata inainte de serviciu (adica la 6 si 20, cam asa) la piata la Domenii. Imi iau rosii-galbene ca mi-era pofta, mi-a zis aia ca e 5 lei kg si nu m-a mirat ca asa auzisem si la TV. Vad la unul niste vinete frumoaseeee, ma duc intreb cat sunt a zis 7 lei, ca-s soi fara seminte bla-bla. Mie nu mi s-au parut scumpe, ce sa zic, nu eram treaza pesemne, iau 2 kg, platesc 150 mii deci pe 7 vinete si ma duc la servici unde rad alea de mine ca e 25 mii kg, nicidecum 70000. Am inghitit in sec si l-am injurat pe ala, nici macar nu am gasit inelul Arabelei in vinetele alea, nu au avut nimic special.
Ca sa ma conving, azi m-am dus iar, la alt taran, am luat cu 3 lei vinete si mai frumoase ca ale aluia. Erau si cu 2,5 dar mai micute. Imi venea sa ma duc la nesimtitul ala sa ma iau de el dar ce sa fac...eu am fost proasta ca am dat nu el ca a cerut....asa mi-a zis Tony.

Mergi la inceput

Monica, bravo voua ca va tineti de sport, noi suntem tare sedentari...
Cristina, ceva de genul la ceea ce ai patit tu , am patit si eu anul trecut, la aprozarul ala de la Petre Ispirescu, este cam vis a vis de Pro Net.Eu vinetele le-am luat de aici de pe Margeanului de la un aprozar, au fost ft., ft. frumoase si eu fost 2 lei Kg.

Mergi la inceput