Rahova sau apropiere (29)
Raspunsuri - Pagina 27

monica-elizabet spune:
vio, fato nu zici nimik? imi zise mama ca v-ati intalnit
cristina, ei cer niste preturi astronomice, trebuie negociat
Dory si eu mi-am luat tzepe pe la aprozaruri si pe barca si la petre ispirescu...dar in lipsa de timp si fara chef sa trag carutul dupa mine cu ruxi pana la piata mai iau si de-acolo pana gasesc un barbat din fam sa mearga la piata
ref sporturi...da incerc sa fac dar pacat ca dupa aceea in loc sa beau apa, beau o si mananc o prajiturica
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Dory232002 spune:
Monica, la cate esti tu de slaba, si dupa atata sport, nu se cunoaste o bere si o prajiturica.

Dory232002 spune:
O fi venit andre_ea de la mare?, Andreea, daca ai venit da-mi un semn atunci cand poti si spune-ne cum a fost.
Chiar astazi am vorbit cu Adi si mi-a spus ca poate in septembrie reusim sa mergem si noi la mare cateva zile, poate chiar o sapt., depinde cat o sa poata el sa stea din cauza serviciului, luna asta nu e chip sa poata lipsi.

aissa spune:
Mai Monica negociere, negociere, dar ala a cerut de 3 ori mai mult...
Ieri asta la care am intrebat a zis initial 35000 dar pe urma cica (eu ma strambam) hai cu 30000 sa-mi faceti safteaua....
Ma rog, a trecut.
Si eu ma intrebam daca o fi venit Andre_ea de la mare, abia astept pozele!
Dory sper pt voi sa plecati la mare! Sor-mea a plecat joi si am fost la un moment dat tentata sa plec cu ea dar nu puteam decat eu si Ale si am renuntat...dar tot ma bate gandul sa urmaresc ofertele de septembrie poate-poate mai fac o tura... (Auzi, am o colega care ma invidaza pt bermude, daca poti sa crezi, cand mai plecati??? Imi dai si mie un semn?)

Dory232002 spune:
Neata!
Cristina, noi vrem sa plecam in septembrie pt. ca nu poate sotul acum in august.De "plecat" o sa mai plecam tot in septembrie si sigur ca te anunt, si sa stii ca ma bucur ca ai fost admirata cu pantalonii .Iti dau si un pm acum.
Va pup pe toate.

violeta69 spune:
fetelor va
monica,da m-am intalnit cu mama ta...am si pupat-o
n-am avut timp sa stam de vorba ca dansa tb sa urce in tramvai iar noi coboram....
revin cu completari....
azi am fost la noul carefour de la unirea...si in fata magazinului era o tanti cu 3 pisicute,pui...
si n-am avut de lucru si la insistentele lui mihnea am luat inca o pisica...asta e fetita!
acu' sa vedeti ce e la mine in casa cu doi pisici si un copil
astia(pisicii) se scuipa de numa..
si eu strig la Mihnea de zor ca sta numai cu pisica asta mica in maini....de parca vrea s-o invete sa mearga
na,cand nu are omu' de lucru isi face
a,si cand o veni ta-su acasa ...sa vedeti cum ma arunca cu pisici cu tot afara....aveti cumva vreun loc de dormit?! pt toate
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
vioooo ...moama daca aude alex de pisica cred ca ma zapaceste de cap...de cand isi doreste si el dar mi-e frica cu nebunii astia de caini sa nu o sfasie
(acum avem 5 patrupede in curte...aia mica cu care se tot juca ruxi a crescut si ea nu chiar asa de mult ca ceilalti, ca ea e boxeritza si nu creste chiar la fel ca ei... dar mintea tot de pui o are si vine si se joaca cu astia mici si ea e grea si nu-si da seama...si sare pe ei de-i darama pe jos apoi incepe sa-i linga si sa latre sa o alerge din nou)...ce sa mai e circoteca...numai pisica ne mai lipseste
cred ca mihnea este terminat dupa ea...
unde mai precis este cf de la unirii?
cristina , pai fugi macar 2-3 zile tu cu ale la mare cat e sora ta acolo...si daca puteti merge din nou toti 3 in sept...de ce nu
Dory, ar fi super sa mergeti la mare...Doamne ajuta! sa poate Adi sa-si ia libere.
eu am pregatit carnitza de gratar si in rest nu fac nimik azi e zi de relash
va pe toate
monica

aissa spune:
Monica usor de zis cu fugitul dar n-am cum. Saptamana viitoare e o colega in concediu si zicea si sefa ca intra dar s-a razgandit. Oricum nu am cum acum, daca plecam joi cu ea era ceva, dar asa, ei vin luni inapoi am inteles....
Sa vad, eu cam tanjesc sa mai plec undeva numai ca T nu are concediu, nici in septembrie daca am merge nu ar putea decat partial sa ne insoteasca... Vedem noi ce va fi, daca nu speram ca anul viitor sa fie mai "plimbaret".

monica-elizabet spune:
asa cris, in noaptea anului nou sa ne punem dorinte
sa fim sanatosi si noi si copilashii, sa avem bani si timp liber de plimbareala...
monica

violeta69 spune:
Monica,magazinul e deschis in spatele magazinului Unirea...fostul all nu stiu cum...
nu e cine stie ce,ca e f mic....mult mai mic decat celelalte ...
si a fost si multa lume acum la deschidere,te calci practic pe picioare....
cum noi acum nu avem masina,adica masina avem da' nu avem carnet ...mergem asa pe unde e mai aproape!
dar mai sunt cateva zile si se intoarce sotu' acasa si mergem unde e mai mult spatiu....eu ma duc de regula la cora aceea din militari(sper ca nu fac reclama)unde e mai mult spatiu....
acum cu pisica,ce sa mai zic...imi dau ca sunt asa de slaba si cedez la rugamintile copilului....
nu o sa ghiciti ce nume i-a dat pisicii,Mihnea!!!
TORTIC
monica o fi ramas cu gandul la torticul tau!!!
da'm-am gandit ca o sa duc ambele matze la soacara-mea, la casa si scap.....acu' abia voia sa ia o pisisca ,sa vad cum ma descurc cu doua!!!
Dory,multumesc pt link...nu am facut inca,dar am bagat la cap si zilele astea o s-o fac (reteta)!
voi ce mai faceti bun?!
ca eu m-am apucat de ciorba de perisoare si ardei umplut....
mai devreme am facut iar pizza cu blat luat de la carefour!
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!