Rahova sau apropiere (29)
Raspunsuri - Pagina 25

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
Dory, pofta buna, ma bucur ca ai facut reteta...si eu am vrut sa cumpar ieri dovlecei si nu am gasit...ma duc azi sigur
ieri mi-am luat niste scoici si srimsi, vreau sa fac un orez cu fructe de mare din care bineinteles o sa mancam doar noi adultii, pentru astia mici trebuie sa fac altceva.
lexi ma bucur ca te-ai odihnit.
ieri mi-a facut ruxi "bucata" intr-un magazin s-a imbracat cu un sarafan ce-i drept f dragutz din material de camuflaj asa dar putintel cam mare pentru varsta ei(era pentru 4 ani cea mai mica masura) si i-a rupt eticheta asa ca a trebuit sa-l iau
va pup pe toate revin in fortza mai tarziu
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Dory232002 spune:
Eu sunt putin cam suparata pt. ca duminica am fost cu un prieten de-al sotului la o terasa, sa bem o cafea, si cand ma-m urcat in masina lui,(un WW Golf in 2 usi, care e mai joasa ca masina decat a noastra), ma-m lovit la ureche si de atunci pana azi mi-a scapat cercelul din ureche de doua ori , si azi ia-m dat jos , de-abia mi-i luasem de max. o luna, acum, alti bani, alta distractie

monica-elizabet spune:
Dory, poate reusesti sa-i schimbi
sau daca nu..macar sa ti-i repare sa nu mai fi suparata
vio, cris...abs de zi
monica

Dory232002 spune:
Rezolvam noi cumva, numai ca acum stau fara cercei, ca ceilalti sunt prea mari ca sa-i por purta zi de zi.
Va pup si noapte buna tuturor.

monica-elizabet spune:
noapte buna Dory
vioooo...ma auzi?pe unde umblii?
cris, cum e acum...ca-i mai racoare,
monica

violeta69 spune:
'neata!
sunt pe aici n-am plecat
dar am o lene ......
am citit...am vazut ca Dory s-a largit cercelul....lasa,Dory...o perioada merge si fara cercei...eu zic sa-l repari daca-ti plac asa tare astia!
monica ce sunt aia dovlecei submarine?!
eu am facut snitele si fasole pastai ieri....cand a auzit Mihnea de fasole...a facut un blehhhhhhh
si i-am zis ca daca nu mananca azi,nu mai primeste nimic dulce
sa aveti o zi perfecta
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Dory232002 spune:
Neata!
Vio, o sa vad eu ce fac cu ei, poate ii iau inapoi ssa mi-i repare sau sa mi-i schimbe, si uite iti raspund eu inaintea Monicai :
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15379
eu am facut reteta ieri asi astazi mai am o portie , si am facut din vreo 4 dovlecei

aissa spune:
Salut. Ieri a fost bine, azi iar mi se pare cald. Dimineata era super, rece, acum ma bate un soare aici de nu mai pot. Asta e, sper ca macar noptile sa nu mai fie asa turbate.