Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
ElenaGiulia spune:
Laiana fimea i-a avut caprui pana la o luna dupaia albastrii pana la 9 luni si acum ii are caprui-verzui eu cred ca depinde de fiecare copil.
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Laina spune:
bun asa. antonia ii are albastri deocamdata, insa eu am ochi verzi, sotu caprui-verzi...hmm....
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
ElenaGiulia spune:
Arthur are ochii albastri ca mama sper sa-i ramana asa ca ai mei sant caprui-verzui si ai sotului caprui inchis,poate am noroc si ii raman asa ca e tare scump.
ElenaGiulia spune:
Cu sotul ce ai facut e bine pana la urma?
Laina spune:
ce-am facut, Elena... a fost la control si doctorita era de garda. a facut aia un scandal monstru, ca de ce vine cand e ea de garda, ca nu acorda consultatii cand e de garda, etc. pana la urma i-a spus george care-i problema, si aia o tinea pe a ei, ca nu si nu, nu acorda consultatii. i-a explicat george putin, aia nici nu s-a uitat in gatul lui, si i-a spus cica "ok, pai probabil o sa trebuiasca scoase". acu, sa ma uit si eu diseara, poate-mi dau seama... dar nu cred totusi, nu face febra, nu e durere la inghitit, e pur si simplu usturime la vorbit, respirat, inghitit, asta seamana mai mult a laringita, faringita etc.
eu am facut facultate de litere si acuma fac dreptul. insa aseara, de fapt si zilele trecute, am simtit mai acut ca niciodata ca mi-am irosit patru ani din viata cu literele, ca nu are nimeni nevoie de oameni care sa stie sa interpreteze cine stie ce opera. Am simtit un esec major la gandul asta, la gandul ca am pierdut atat timp facand ceva inutil, in loc sa fi facut medicina, ca sa stiu macar sa-i ajut pe astia de langa mine, daca altfel nu stiu cum.
cine ati facut amigdalectomie, e nasol? ce implica? cate zile de spitalizare? etc.
Varsta Antoniei
ElenaGiulia spune:
Vai Elena ce nesimtita medica asta a voastra pai cum adica daca e de garda nu face consultatii nu e meseria ei firar mama lor de doctori ca tare tampiti mai sunt si mai are si tupeu sa faca scandal,asta nu merita sa fie doctora se crede mare si tare deaia face asa.Si astia de aici sant tot asa de idiotii cand avea Arthur 3 saptamani a inceput sa vomite rau de tot in jet si lapticul ere galben m-am speriat rau de tot si am fugit cu el la spital l-au consultat si doctorul ma intreaba daca are diaree si eu l-am intrebat daca el e doctorsi eu nebuna pai cum da stiu dca are diaree daca la varsta respectiva facea numai moale.Dupa ce la dibuit pe toate partile mi-a zis ca are racela burti (asa se numeste la astia gripa dar la ei e cu febra si diaree)si sa plec cu el acasa ca e pre mic si nu poate sa-i dea nici un fel de medicamentatie daca nu se opreste din vomitata pana a doua zi sa-l duc sa mi-l puna la perfuzi ca exista riscul dezhidratarii,imi venea sa iau campii si sa sar la gatul doctorului.Pana la urma am gasit un doctor bun la o clinica particulara si i-a perparat puiutului meu un siropel special pentru el si si-a revenit copilul.
Cat despre facultatea de medicina o poti face si acum cine stie nu te acompaniez si eu cand vin in tara ca si mie mi sa luat de incompetenti.
ioanaradu spune:
laina daca te ajuta cu ceva eu am facut matematica. ii dorim multa sanatate sotului tau. nu puteti consulta si un alt medic? mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
ioanaradu: hm, o colega de suferinta eu am facut in plus si marketing, si de fapt lucrez in telecomunicatii, ca asta ma coafeaza cel mai bine
si mi-e ciuda ca fix in domeniul in care lucrez n-am nici un studiu de specialitate
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
Laina spune:
evident ca vom merge si la alt medic. acuma, eu banuiesc ca el mai si exagereaza un pic, adica...cand e numai cu mine vorbeste mai aiurea, iar cand e si cu altii (de ex ieri au venit niste prieteni la noi) vorbeste aproape bine. ce sa zic?.... dar...sa ma uit diseara, eu m-am mai uitat si acum vreo 2 zile si nu mi s-a parut ca ar fi inflamate...acu, nici eu nu stiu cum ar trebui sa arate, am sa fac comparatie cu ce e la mine. Iar in ceea ce priveste rosu in gat...habar n-am cum sa ma uit, cum sa vad eu IN gat??....
deci da, fetele, facem si medicina?
Varsta Antoniei
ioanaradu spune:
diana unde ai facut si cand ai terminat? mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei