Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

laina eu ma inscriu in club!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ioanaradu: Babes-Bolyai Cluj, 2004

Eu nu ma bag la medicina, cred ca e singurul domeniu in care n-as putea face nimic... nu am probleme in a vedea sange sau rani, dar ma panichez rau psihic cand vad oameni suferind

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

aha ... credeam ca te-ai tocit si tu pe la unibuc intre '98 si 2002.

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

ioana, sincer as face-o, dar ma gandesc ca si costa al naibii de mult si...medicina la fara frecventa din punctul meu de vedere nu are nici o valoare. si chiar nu stiu cum am face acuma fata la o facultate. Ma gandeam pe bune la un colegiu de asistente medicale facut, vad eu cum, si examene luate la fel, vad eu cum. dar la fel, ramane problema costului mare pe care nu stiu daca mi-l pot permite, si timpului pe care nu stiu de unde sa-l iau.

nu as practica medicina intr-un spital, asta e clar, nu-s eu cine stie ce kkcioasa, dar ma gandesc ca NU AI CUM sa-i salvezi pe TOTI care vin, si asta te cam darama.

am o prietena asistenta, poate-i cer ei cursurile... dar din nou ma gandesc: doar teorie fara sa vad practic cum arata una si alta, nu stiu cat mi-ar folosi...

Habar n-am.

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Ioanaradu te-am intrebat si ieri dar cred ca nu ai vazut Matei si-a ascuns singur comoara sau i-ai ascuns-o tu sub manuta ca tare scump e in pozicile alea zici ca e baiat mare.

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

ElenaGiulia ma scuzi, vazusem si ieri si chiar am vrut sa-ti raspund, dar ... neuronul obosit. deci asa statea el, nu l-am asezat noi, dar ma mir ca a avut asa un acces de pudoare, ca de altminteri e f fericit in fundul gol.

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

ioanaradu: eu m-am facut "mitica" acum un an si jumatate... amandoi suntem ardeleni get-beget

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Florina-a!!!

si la multe luni ptr bebelanii care azi is si mai mari ca ieri

mai, mie tare rau imi pare ca nu mai stim nimic de gemenii lu Monica_b care uite, maine fac 5 luuuuuuuuni

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!

Sunt mai obosita ca aseara cand m-am culcat dar am inceput sa ma obisnuiesc de acum. Ce n-as da sa pot bea o cafeluta cu lapte.....

Mariuca e bine. Nu stiu ce a avut dar s-a foit toata noaptea.Rezultat: sotul a plecat intr-un final in sufragerie. De cateva zile e fascinata de picioare. le-ar baga in gura dar nu prea ajunge. Si ce-i mai place in ultima vreme: sa-l cerceteze pe tati adica sa-l traga de nas, de obraji, sa-i bage mainile in gura daca se poate....

Ieri am avut o discuite cu sotul despre neglijat, probleme etc. Si i-am spus ca si mie mi-e greu, ca uneori sunt f obosita, ca as vrea sa am timp si numai pentru mine, ca il inteleg si pe el ca se duce obosit la serviciu.... si ca nu mai avem timp pentru noi ca inainte. I-am spus ca nu vreau sa se simta neglijat dar ca in acelasi timp are si el gura si daca apare vreo problema trebuie sa o discutam.
Asa ca draga Ana- nu te mai simti vinovata ca ai plecat la Brasov la parintii tai. Poate nu a fost bine ca ai plecat dar si sotul are partea lui de vina. Daca se simtea singur trebuia sa-ti spuna. Ca banuiesc ca si el a fost de acord sa pleci. Deci problemele voastre nu sunt numai din cauza distantei. oricum eu va doresc mult succes si sper sa reusiti sa discutati si sa va impacati. esti intr-o situatie f dificila dar ai adoptat pozitia potrivita: faci tot ce se poate sa va impacati, daca nu tu vei merge mai departe cu bebe si tot sotul va avea de pierdut pe termen lung. Dumnezeu sa va ajute sa va fie bine.

CONCEDIU: se apropie cu pasi repezi. Pe 10 august plecam la Piatra-Neamt . Sotul are numai 1 sapt concediu dar eu mai raman la parintii mei inca o saptamana cu Mariuca. Sincer mi-e cam groaza cu plecatul dar mai ales din cauza povestii cu scos laptele si cu felul de a manca al Mariei. Trebuie sa ne organizam f bine.

Bagaj (pe lista cel putin):

Patut
Lenjerie pat (de fapt numai cearsaful)
jucarii
Suzete, biberoane, pompa de san, geanta frigorifica + rezervoarele
Hainute:7 body-uri, 2-3 rochite, hainute mai groase, paturica, scutecel finet, pampers (cateva bucati, restul cumparam acolo), 1 aleza, prosop baie (cadita are mama), prosopele pt hranit, prosopele san,
Carutul
Scaunul de masina
medicamente; vigantol....
termometru digital
cerealele, ceai
Crema, ulei baie, sampon si gel de dus, servetelele umede

Si cam atat. Plus hainele mele pentru 2 saptamani si ale sotului... Sper sa ne incapa in masina.

Maria 28.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

5 luni...wow...pare asa mult.. abia astept sa ajungem si noi acolo..

ma uit in jur si-mi dau seama ca de multa lume nu mai stim nimic... or fi prea ocuate, prea prinse de probleme si de schimbari...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput