Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)
Raspunsuri - Pagina 21
Laina spune:
tzuna, eu am toata increderea ca o sa fie super bine in concediul vostru. nu stiu cum sa-ti zic, dar..vazand pozele cu tine si cu maria, citind toate posturile tale, am ajuns sa te vad asa...undeva sus de tot..o mama ideala, blanda, rabdatoare si priceputa...te admir din toata inima si...
stai linistita, voi meritati sa va fie bine.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
ElenaGiulia spune:
quote:
Originally posted by Laina
tzuna, eu am toata increderea ca o sa fie super bine in concediul vostru. nu stiu cum sa-ti zic, dar..vazand pozele cu tine si cu maria, citind toate posturile tale, am ajuns sa te vad asa...undeva sus de tot..o mama ideala, blanda, rabdatoare si priceputa...te admir din toata inima si...stai linistita, voi meritati sa va fie bine.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
Subscriu si eu la cele spuse de Laiana o sa aveti un concediu super, meritati din plin
!Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
aiia spune:
Buna ziua stup
Am si eu o rugaminte dati-mi si mie parola sa trec si eu in tabel date despre albinuta mea.
Multumesc anticipat.
alexia3 spune:
elyanna ...hmmm..pai daca te dai cu crema si ...o ardecarnea depusa...inseamna ca ramai fara surplus...vreai si eu sa stiu despre ce crema este vorba...ca nu stiu unde ati vorbit despre ea si...am un surplus de marinea unei burti in 3 luni care sa streseazaaaaaaaaa rau de tot... saptamana asta merg sa ma inscriu la sala. oare nu este suficient doar sa ma inscriu???mai trebuie sa si frecventez sala
...am eu o ciudatenie de care ma mir si eu ..cumpar medicam , alimentele de regim, fructel sa am in casa...si ma simt bine..dar de folosit ioc. sper ca de sala sa ma tin . mai intai sa vad programul , oricum ma voi inscrie la 8 seara...ca atunci este sotul acasa, copii mancati, spalati si ...daca nu sunt prea obosita atunci am timp si de mine
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
anamana123 spune:
azi facem si noi 4 luni... multumim de urari si transmitem si noi toaaaate cele, bebeilor care mai implinesc azi o luna!
karra, io ii dau mariei in fiecare seara, dupa baitza, cu crema de galbenele, ca altfel si ea s-ar irita la gatutz. ii metrge f bine.
roxanici, si io am supt degetu' pana la....15 ani
; si aveam si un scutec de cand eram bb, pe care-l tineam la nas...era teroare dc voiau sa-mi ascunda nana ( ca asa-l chema e scutec). faceam crize de isterie... asa ca m-am lasat cand mi-am facut gagic! hahahahahahahaha!
glumesc!
m-am lasat dupa! hahahahaha!!!!
d-aia mi-e teama, ca o sa ma razboiesc cu fii-mea pana la adolescenta pe tema asta!
mariei nu i-am mai gasit nan fara bifidus, si drept urmare, iar papa f prost. azi nu ajung cu ea la cantarit dar voi merge maine ca-s curioasa sa vad dc are si ea vreo 5.400 kile....la 4 luni![]()
ma uit acum la marutza, si m-am gandit la stefania... n-a mai scris de multicel...
ana, io nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, in privinta faptului ca vreti sa divortati! si pe mine ma apuca nabadaile cateodata si-l amenint pe tatic ca-l parasesc...dar numai de nervi si ca sa-l incerc...oare sotul tau nu face la fel?!
imi maraie sarbatorita, asa ca ma duc sa ma joc cu ea
inca ceva! azi-noapte a dormit de la 9 la 5 dim si apoi iarasi pana la 9!!! sper s-o tina tot asa!
pupi
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
Mihael@ spune:
La multi ani Florin-a
, multa sanatate si fericire!
eliana, da, eu te intrebasem, ma rodea curiozitatea![]()
elenagiulia, spune-le japonezoaicelor sa-si tina ochisorii aia oblici departe de Arthur ca o pun pe Stefi la avion si le arata ea
. Da' voi cum va intelegeti cu ei, vorbiti japoneza?
Noi n-am mai facut radiografia azi, s-a amanat pt. vineri, noroc ca am sunat pediatrul inainte sa plecam de acasa ca faceam drumul degeaba... si isi mai luase si sotul liber pt. asta
Oricum sunt rupta de somn ca azi-noapte s-a trezit Stefi de 2 ori si printre timp am avut niste cosmaruri groaznice
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
ane2200 spune:
quote:
Originally posted by aiia
Buna ziua stup
Am si eu o rugaminte dati-mi si mie parola sa trec si eu in tabel date despre albinuta mea.
Multumesc anticipat.
Buna, am incercat si eu sa completez tabelul urmand pasii descrisi pe prima pagina, dar nu apare nicio lista de documente. Ajutor.
Ane & Raul - 17 martie 2007
elpower spune:

4 lunisoare implinesc azi, nimeni altii decat: DAVID-GABRIEL
de LILIDANA si MARIA
de ANAMANA123!
3 lunisoare implinesc azi, nimeni altii decat: BOGDAN EUGEN
de PHILLI, TEODOR PATRICK
de TANYA si ALEXIA SARRA
de SORI1980!
De la noi multi-multi
si
! Sa fiti sanatosi si cuminti, ca de iubit va iubim si noi, nu doar mami si tati!

Si 

Florin-a! Sa fii fericita si sanatoasa si cu putere de crescut pui mic!
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
aiia spune:
Am revenit si noi dupa ce am reusit sa completam tabelul. Fetelor eu sunt in dilema; voi de la ditamai distanta mergeti la mare si eu la doi pasi nu indraznesc (a se citi sotul meu care a vazut la tv un medic ce recomanda mersul la mare dupa 2 anisori) si nu vrea nici in ruptul capului sa ducem copilul la mare si eu nu vreau la munte. Spuneti-mi s-au comportat bine bebeii vostri la mare? Daca da imi iau albinuta si pana vine tati de la serviciu adica ora 16 noi ne si intoarcem.
Mai am si eu o intrebare voua v-a venit menstruatie ?
In rest fabi e bine mai nou se trezeste noaptea pe la 2 inainte se trezea la 4.30, vrea sa stea numai in fundulet,si noi mancam foarte bine supita de zarzavat. Azi i-am pus piept de pui si nu prea i-a placut. In rest vorbim intr-una radem si mai ales STAM CU MANUTELE IN GURA pana nu varsam nu ne lasam si mami o mai infasa drept pedeapsa.
Aaaaaaa eram sa uit imi pare rau si mi se face pielea gaina atunci cand aud despre divort fi tare si discuta mai mult cu sotul, si mai ales incearca sa nu-l neglijezi chiar daca iti este greu. Si eu am o soacra nesuferita dar incerc sa o ignor si oricum ne vedem o data pe luna chiar daca sta la 15 min mers pe jos.
Va pup pe toate si mai ales bebeii vostri frumosi.
aiia
de fabiana mihaela
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
Am pus si o pozici http://good-times.webshots.com/photo/2595965400096653195jICKDT
sper sa va placa de noi....ca ne-am mai schimbat in ultima vreme!
Bebelina e bine, bunicile fac cu schimbul la ea, o zi una, o zi alta...sper sa ne descurcam asa si pe viitor...dar mama mea va pleca vreo doua luni din Bucuresti...asa ca o sa-si mai ia si sotu concediu sa stea pe acasa, ca io inca nu am dreptul la concediu de odihna....asa ca bintui pe la serviciu
Apropo de facultati...mai ales de medicina...departe de mine subiectu`, sor mea e asistenta medicala, ea i-ar ingriji pe toti, io doar ducindu-i la spital![]()
Spre norocul meu, eu lucrez in domeniul in care am studiat - jurnalistica....de fapt lucram in timp ce studiam
ca am mers propriu zis la facultate doar in primul an, in rest meteoric, de alta nici prin cap nu-mi trece sa ma apuc, in schimb ma inscriu la un masterat din toamna.
Laina Multa sanatate sotului si multa rabdare tie
pot sa-ti spun ca io m-am luptat cu rosu in git de cind ma stiu, inclusiv aku vreo luna am avut tratament, ca facusem iarasi faringo-traheita...de scos amigdalele mie mi-au spus doctorii ca nu se pune problema ca mai bine sa am rosu in git, decit sa ma imbolnavesc la plamini...asa ca aveti grija.
Tzuna Sunt convinsa ca veti avea un concediu minunat
si noi ne gindim sa mergem citeva zile la munte, dar inca nu ne-am decis daca o luam si pe bebelina, io asa as vrea da` cica doar vreo 4 zile nu-i sunt de mare folos, din contra cica i-as da bioritmul peste cap
...asa ca mai vedem
Ane Care mai e situatia? Ziceai ca la luat pe nu in brate...nici macar sa locuiti impreuna nu mai vrea? sa stea aproape de bebe? Sper din tot sufletu sa se rezolve
Pupici

Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007