Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Laina spune:
roxaniciu... nu te gandi, pui, ca esti o mama rea! si eu imi fac exact aceleasi mustrari de constiinta cand mai iese sotu' cu Antonia la plimbare si ma surprnd gandind "ce bine-i sa fii singura acasa!!" asta e, cred ca e normal sa ne mai ajunga din urma oboseala, grijile etc. n-am fi oameni daca n-ar fi asa, cu toate ca mai aud si eu de mame care nu se plang niciodata ca le e greu, ca ar vrea sa mai aiba timp si de ele...dar cred ca ele pur si simplu nu spun, sau nu se gandesc la asta.
cat as vrea sa ne intalnim...sunt parcuri si prin galati, dar eu stau departe de ele, si nu prea pot sa ajung cu carutul pe acolo...eh, las'ca merge si asa, o am pe asta mica si poate in curand n-o sa mai am nevoie de asa-zisa socializare.
pupam toti bebeii si toate mamicile, sa aveti o zi cat mai buna. imi aduc si eu o cana maare de cafea, ca altfel ma scurg pe aici. is ca drogata, aseara dupa ce a venit sotu de la control (si dr a fost o javra, nici nu s-a uitat bine si a zis "ok, pai probabil trebuie scoase amigdalele", nu i-a dat nici un tratament, nik... noi am zis pana la operatie, sa mergem pe tratamentul de data trecuta..) asa, deci dupa ce a venit sotu', ca sa nu se vada ce-i in sufletul meu, am luat doua extraverale si m-am calmat de tot
..si-acu is caaaaalma...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madybulancea/madybulancea.jpg)
madybulancea spune:
Fetele descurcaretele cum fac sa apara pozele pe scurtatura ca la voi???k mie nu imi iese....AJUTOOOORRRRR!!!!
Florin_a LA MULTI ANI!!!!
martutza spune:
Poze Razvanelu
cred ca asa mady.daca e ok da-i reply with quote savezi cum am scris.daca e bine daca nu poate te lumineaza altcineva.
ioana vedem la 12 la vaccin cat de dezvoltat e Victor si va spunem.
pupi.
Marta mama lui Victor 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
martutza spune:
da e bine
vad ca merge.
sper ca te-am, luminat.poti copia apoi tot ce scri eacolo si pui la profilpersonal in semnatura si va aparae mereu acolo si tu doar pui poze si cand anunti ca ai poze noi putem intra direct la pagina cu pricina.bafta si o zi cu soare in suflet
Marta mama lui Victor 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
ElenaGiulia spune:
Neata fetelor,Martuza bafta la vaccin sa fie totul bine si una intepatura de Mihaita mic si pititc.
David Gabriel de Lilidana,Maria de Anamana123,Bogdan Eugen de Phili, Teodor Patrik de Tanya si Alexia Sarade Sori1980 la cat mai multe lunisoare fericite si sanatoase va dorim eu si Arthur
.
Florina_a multa sanatate,fericire si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi!!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
Neatza, Florin-a
Martutza, multumim. pe tine si pe Victor.
Azi e ziua ta de serviciu pe DC?
Eu mai adaug un senzor la listuta: senzor de ora de iesit afara. Doamne fereste sa ma prinda ora respectiva cu el in casa! Cum se manifesta: de la maraieli la plansete in gura mare, dat agitat din maini si din picioare. Solutie: imbracat repede, pus in carucior, spirala langa el, si iesit macar in holul blocului. Evident, cum trec de usa apartamentului nu mai scoate nici un sunet.
Roxanici: nici cu bebe cuminte nu e usor singura... cat a fost sotul (hm, ce ciudat mi se pare sa spun asa ) plecat o saptamana ieseam cu Alex cu orele afara, ca ma lua rau depresia in casa...
Am mai incercat o data sa pun filmuletul, nu inteleg de ce nu mi-l ia, ca mai am la Luna2 2 filmulete ok in acelasi format si filmate cu acelasi telefon. Mai insist..., ca am si eu treaba azi...
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
ElenaGiulia spune:
Roxanici sa sti ca pana la urma trebuie sa-i faci harem lui Rares cel putin tu ai gagici frumoase de unde alege dar ce ma fac eu cu Arthur ca au inceput japoroangele sa roiasca in jurul lui ca pe aici e rar sa vezi bebelusi cu ochii albastrii si cand vad astea cate unul chitaie zbiara si se mira ca e frumosssss de te stie tot cartierul cand iesi afara,sant nebune rau de tot astea
.
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
Laina spune:
fetele, sunt si eu nelamurita: cand se schimba ochii la bebei?
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Io chiar nu mai tin pasu' cu voi zilele astea...
Azi nici gand de recuperari... trebe sa ma apuc de pus toate cele sus, cat mai sus... imi vine mandra acasa... si mi-am facut de cap... le-am lasat la indemana... Daca nu vreau sa-mi distruga cate ceva trebe sa iau casa la analizat...
Eram si stresata nitel... ca mi-a scazut productia brusc si dintr-o data dar se pare ca revine incet incet... Am inceput sa iau Nutrinatal si se cunoaste... Nu sunt nici scumpe, cum e Galactogilul... Sa vedem... sper sa tina...
Roxana am uitat sa va previn cu crema A mai patit-o o prietena... la fel, nu simtea nimic si a mai dat o tura... si pe urma
Io's atat de putoare la capitolul asta ca nici nu-mi mai vine s-o cumpar... am dela Elancyl si zace prin casa... Adevaru e ca n-am nici o tragere de inima si pt. ca nema efect... mai mi-am dat si inainte si n-am vazut nici o schimbare...
Mihael@ tu intrebai ce lucrez? (sorry daca incurc oalele)... grafica si tehnoredactare... Cu asta pierd vremea
Gataaaaaa... puaza s-a terminat ... incep sa cercetez casa si pe urma ies afara cu bb-ii... De dim. era prea innorat.
![](indragostita.gif)
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)