Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

karra, eu o dadeam cu crema pt. funduletz, sanosan foloseam eu , dar cred ca e buna orice crema cu oxid de zinc

ela, pt. coji este foarte buna samponul Nizoral

si uitasem sa va zic de Stefi... astazi l-a imitat pe tati cand isi tzuguia buzele la ea si nu a fost un accident ca a facut de mai multe ori si mai si radea dupa aia...

De intors s-a intors o singura data acum vreo 2 saptamani si de atunci nimic, insa se incordeaza sa se ridice in funduletz si isi ridica capul si pieptul de parca face abdomene...

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Karra, nu incerci sa o dai si cu crema pt funduletul bebelusului de la Nivea? Mie mi s-a parut tare bunaa pt opareala. Am dat-o si pe la pliuri cand era mai rosiuta si i-a trecut imediat. Ramane alba pe piele ca e cu zinc, dar e buna. Uite o gasesti pe http://www. chic bebe.ro/products/301-creme_pudra_lotiuni_uleiuri/images-1407-nivea_baby_crema_pentru_funduletul_bebelusilor.mbs ca sa ai idee despre care vorbesc.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by elpower

Karra, nu incerci sa o dai si cu crema pt funduletul bebelusului de la Nivea? Mie mi s-a parut tare bunaa pt opareala. Am dat-o si pe la pliuri cand era mai rosiuta si i-a trecut imediat. Ramane alba pe piele ca e cu zinc, dar e buna. Uite o gasesti pe http://www. chic bebe.ro/products/301-creme_pudra_lotiuni_uleiuri/images-1407-nivea_baby_crema_pentru_funduletul_bebelusilor.mbs ca sa ai idee despre care vorbesc.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

multam...maine me duc sa cumpar...oricum mergem la dr pt vaccin si sa vedem ea ce zice.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Sa incep cu inceputul..capitolului

da, io am facut capitol nou, cand sunt pe receptie si vad ca se apropie sfarsitul fac...

Tzuna, mersi de sfatul cu borcanul; o sa incerc la urmatorul ptr ca acum l-am matrasit in mod barbar
Ptr Maria iti urez sa aiba zile tot mai bune iar tu sa ai rabdarea si prezenta de spirit de pana acum.

Madybulancea, prin ce ai mai trecut si tu. Sper ca acum sunteti bine si tu si Razvanel.

Ane2200 imi pare rau ca treci prin asa ceva, chiar nu stiu ce sfat ti s-ar potrivi. Daca te intorci in brasov in schimb sa stii ca ai cu cine te plimba din cand in cand - io adica

Loradin, frumusetea aia mica si cu parul in vand iti face tie probleme?!?
Si m-am hotarat, dupa chipie imi iau o persana, inca nu stiu ce culoare dar persana sa fie(...sssst sa nu ma auda Chipie)

Karla32 mama draga dar la tine se tin lant belele....
si raresu se holbeaza asa la unele poze...acu zic mersi ca nu mai tine ochii crucis, ca mai acu cateva luni il pozam si holbat si cu ochii crucis

Copilasi cu parinti romani crescuti prin alte tari. Io, bine inteles ca am si io ex: nepoata mea e nascuta peste mari si tari. Acasa parintii vb romaneste dar ea merge la gradi si a invatat engleza/maora . Consecinta: nepoata vb engleza cu toata lumea dar intelege si romaneste, pe care nu prea o vb. Si am remarcat ca in general copiii romani de acolo, cand se jucau intre ei, vb in engleza, se simteau mai confortabil asa

Paxela, frumos iti sade la mare cu doi copii. Io is asa comoda ca nu ma incumet cu unu, tu cu doi, bravo tie, hai ca mi-ai facut si mie curaj si pofta.

Anamana, mi-ai amintit de faptul ca io am supt degetul pana la 7 ani si nu simplu, tb sa am si un prosopel la indemana, sa imi gadil nasul cu el, tragedie mare cand nu il gaseam....

Alexia esti o mamica curajoasa. Daca m-as pricepe si io i-as face di tati lu raresu; mai bine sa ii fac io cu mana mea decat altcineva. BTW, io il tin la vaccinuri pe rares.

ElenaGiulia, japonezi nebuni ce mai cu vaccinul ala. Notat pe Giulia pe lista de nurori. Pana la urma ii fac harem lu rares ca nu cred ca pot sa aleg intre gagici

si noi am mancat azi mai putin, habar nu am de ce in loc de 160 la fiecare masa a mancat ~120ml si a regurgitat mai mult decat de obicei...naspa zi

Rebiana, ma faci sa rad, ce doamne iarta=ma vrei sa ii faci? sa ii pui putza in atele?

Laina, multa putere si sanatate lu sotu'

Mada_rozz, poti sa dai apa plata lu Mark

Ela, de ce nu mergi pe mana restaurantului cu meniul ptr botez? de obicei stiu mai bine cum se face.
Noi am avut aperitiv, ciorba si un mix grill cu cartofi nu stiu de care. Desert, praji, fructe, alune, bautura, etc...

Karra, daca ai gasit remediu de ce cauti altul...da-o in fiecare zi pana trec caldurile, poate de la asta e.

Ah, faza funny, am cumparat crema anticelulitica aia de a zis Eliana. Am gasit intamplator si am zis hai sa iau daca tot am auzit de ea. M-am dat cu ea....scria ca are efect incalzirea zonei. M-am dat, nu am simtit nik, m-am dat cu si mai mult asa, cu incredere sa fie...si de resturile ramase m-am sters de burta. Peste cateva minute a inceput..... phiew, nu mai stiam pe unde sa scot camasa....parca eram arsa de soare....a trecut da am facut haz de necaz

Am vizionat muuulte poze si filmulete/montaje cu copilasi care toti sunt niste dragalasi. Tb sa recunosc ca imi place tot mai mult de ei. Peste un an asa o sa fiu innebunita dupa ei. Nu stiu daca v-am zis dar mie imi plac mai mult copilasii mai mari decat bebeii.

DEspre noi: cum ziceam senzorul de lipsa de tata a functionat pe deplin la raresu. De cand a plecat tata-su s-a trezit tot la 3-4 in timpul noptii nu stiu de ce...sa ma verifice daca-s acasa. Am avut tentative sa ii dau lapte dar pana sa il fac adormea. Numai intr-o noapte am reusit.
Azi a mancat mai prost dar nu ma panichez inca. De 2 zile ii var jucarii in mana si le tine si le duce la gura sa le guste. Spre deosebire de voi io ma bucur ca isi baga mainile in gurita ptr ca el numai cu suzi era in gura. Asa ca il las acu sa isi exploreze corpul cat vrea, Nu isi baga pana in gat mainile si nici nu le suge in disperare asa ca il las.
Afara am ridicat spatarul la carucior o treapta mai sus cand e treaz, si e foarte interesat...isi pune si picioarele pe tavita din fata si sta ca un rege.

Io am fost cam demoralizata zilele astea...asa ca...cred ca simt ca imi ajunge. Am fost singura si am simtit totul pe deplin. Fizic ma descurc si mai pot duce dar psihic sincer as vrea o pauza...o vacanta...sa dorm si sa nu fac nik, sa nu ma bazaie nimeni si sa nu ma mai enervez...ma intelegeti...poate is mama rea da' ma ajunge si pe mine din cand in cand.

O alta mare dilema de a mea este zilele astea diversificarea. Habar nu am cum sa o fac, cand si de ce. Vad ca voi cochetati cu un suc, un piure, o cereala..io inca nu ii dau nimic. Am incercat 3 zile cu suc dupa care am renuntat ptr ca il scotea pe tot afara si nu aveam chef de distractie de genul asta. Acu am tot citit peste tot, nu a reusit nici o schema sa ma convinga ca asa e bine, mai mult as vrea sa incep cat mai tarziu diversificarea. Dar cum raresu e pe formula exclusiv nu tine vraja asta. O sa merg la pediatri (2 am de gand sa consult) sa vad ce zice fiecare. Insa ce ma fac daca se bat cap in cap in idei sau imi zic chestii cu care nu sunt de acord? Cum o sa fac? Uite asa ma scarpin io in cap de cateva zile. Am tot citit si pe la mamicile de ian-feb si incerc sa imi conturez o schema. Dar de la contur tb sa ajung la detaliu....aia ma omoara pe mine. Inca sunt in ceata.....

Nah, ca v-am scris de nu o sa puteti citi.....

Daca am sarit pe cineva, nu a fost cu intentie

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

am pus cateva pozici noi incepand de aici. Si un filmulet despre cum ii place lui sa se joace cu jucaria pe care i-am luat-o azi (scoate un zgomot ca de clopotel cand se misca) - sper sa se vada pana maine cand o sa cititi aici

Vedeti ca ne creste si noua perisor?

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

io n-am somn!
deci roxanici mama, stiu ca ai cugetat ceva.
sa vedeti ... am fost la selgros si l-am cantarit acolo pe matei ... 7.600 kg. si mai sunt 2 zile pana la 4 luni. maine ... de fapt azi, mergem la vaccin. Doamne ajuta!
cam atat ... ca vad ca am ramas singura pe aici ... mai bantui si eu putin, poate ma ia somnul!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

http://community.webshots.com/album/559833128hAhDmF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La Multi Ani Florin_a!Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Ana-Maria si de de un sotz bun!

LA Multi Ani sarbatoritilor zilei!Sa cresteti mari, sanatosi si ascultatori!

Mady am vazut pozele voastre si m-am indusiosat.Esti un copil cu copil mai mama si prin cate tzi-a fost dat sa treci........>sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti tare tare (amandoi) si sa va ocoleasca necazurile de acum incolo.
Anne decat singuratate in doi mai bine singura dar linistita.Poate daca stati in continuare impreuna cu timpul, daca si tu ii acorzi mai multa atentie poate il recuceresti.Mult noroc sa iasa cum vrei si cum e mai bine pentru tine si bebe.
Diana nu merge filmuletul.In rest ati crecut mai mama si sunteti dulcici foc.Par..ca si Victor..dar lasa ca e la moda chelia la barbatii sexi.
Florin_a mai dat gata cu dulcineea ta cu gogosarei aia galbeni si cu bonetica. de la Victor.
Mada_rozz pe tine si pe Mark.Sa fiti cuminti si speram sa ne revedem.Si nu-l uitati si pe tati.Face parte si el din familie.
Ioanaradu bafta la vaccin.Sa fiti cuminti.Bravo Matei pt proportii.Sa cresti mare ca mami si ca tati
Va pupam ca mergem la vaccin.
O zi buna.

Marta mama lui Victor 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete!
raportam o noapte cam proasta ... dupa ce ca nu ma lua pe mine somnul aseara, cand am zis ca m-am intalnit cu mos ene, a inceput marea foiala la matei. si a tinut-o asa cam toata noaptea! deci sunt chioara de somn si am atata treaba azi ...
va pup! incerc sa ma dreg la o cafea ...
martutza pupam si noi pe victor. am vazut pozele si am impresia ca victoras e ceva mai "facut" ca matei, dar va prindem noi din urma!!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Poza razvanhttp://community.webshots.com/album/559833128hAhDmF

Mergi la inceput