Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

sa incercam cateva detalii cat ma lasa teroristii
la intrebarea daca in poza sta pe toata talpa, raspunsul e da, sta binisor in picioare , chiar si 5-6 sec nesustinuta, iar de ridicat se ridica de tricoul, bluza sau parul meu

la mare a fost totul perfect, nu sa simtit diferenta , a fost exact ca acasa, pe plaja am scos-o pana in 10.30-11 si dupa 17 majoritatea timpului in carucior doar o zi am tinut-o un pic jos pe paturica dar nu batea vantul deloc, iar ea a stat doar la umbra si cu crema
noi am stat sambata, duminica, luni si am avut la noi o geanta de voiaj mare si un ghiozdan asta pt noi 2 si 2 copii
la fata am avut asa: tremometru, supozitoare cu paracetamol,ceai instant, apa plata ( eu folosesc maxima de la bidoane mari si am luat cu mine la sticla) , 3 schimburi pe zi de hainuute, prosopel, 1 prosop care l-am pus pe patut unde a dormit sa nu o culc direct pe lenjeria de acolo, pampers fix cat stiam ca foloseste de obicei plus 3 buc de rezerva, hainute groase caci seara e racoare bine,
noi stand asa putin nu mam carat cu prea multe si oricum nu plecati in jungla , in orice satiune e farmacie si magazin unde gasiti orice
biberoanele, noi am luat toata dotarea de acasa gata sterilizate
drumul a fost ok , nu a deranjat-o cu nimic a stat cumintica in scaunelul ei la dus a dormit tot drumul la intors a mai chitait sa mai jucat cu jucarele a mai baut ceiut dar fara sa iasa din scaunel

si inca un lucru important dupa parerea mea, nu plecati cu teama la drum, caci le transmiteti starea, plecati linistite, fara prea multe griji, si simiti-va bine, fericirea voastra se va transmite si lor, si nu uitati sunteti doar la cateva ore de casa nu la capatul pamantului, asa ca succes si drum bun, curaj la cat mai multe sa ia drumul concediului chiar si pentru 2 zile

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

ana-maria 2 luni jumate
Asa suntem noi la 2 luni si jumatate...imediat dupa botez
Florin-aAna-Maria(26.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

din nou ana-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Fetili, is pe-aici dar a obosit neuronu, i-am dat liber cateva zile, plus ca am fost singura zilele astea si m-a uzat raresu la maxim. Revin in forta dupa ce imi beau vitaminele (whisky + coniac)
pana atunci la toata lumea

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

si de la noiRoxi pentru tine si Raresu dragutzu'.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna fetele !

Ne-am cantarit acu si avem 7.240 Kg si 68 cm nu mai mancam ca fotomodelele ci am trecut la mancaciosi ca bagam cam de doua ori pe zi cate 200 ml Credeti ca e mult? iar in rest cam 130-150 ml avem cate 5 mese pe zi secretul cu papa a fost sa ii schimb laptele ii dadeam NAN1 si acu ii dau Milumil1 si se pare ca il accepta mai bine.
Azi am fost relativ cuminte adica nu am urlat chiar toata ziua ci am mai si dormit. In rest suntem ok si incercam sa o exploatam pe bleaga de mami cat mai mult posibil, dar mami ma iubeste si nu se supara numa se plange ca o doare spatele ... dar asta e problema ei.
Va pupam

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu http://community.webshots.com/user/doinatodor
http://b1.lilypie.com/sJbup3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

!!! Dar nu poate omul sa lipseasca o zi ca nu mai poate recupera!!! Nici de citit, nici de uitat la poze cu dragutei mititei! Ce-o sa fie cand plecam la munte vreo 3 zile?

Am ramas in urma cu La multi ani pt sarbatoriti. Imi pare rau pentru fetele care au probleme, sper ca ele sa aiba puterea sa treaca peste ele! Nu e de mirare ca mai apar probleme intre soti, schimbarile care apar in viata cuplului cand apare un copil sunt f mari. La noi schimbarile s-au produs acum 8 ani, cand s-a nascut Raul, cu toate astea si acum am simtit ca suntem pe punctul sa trecem printr-o criza. Eu cred ca totusi, dupa ce trece socul schimbarii, un copil uneste cuplul.

Noi tot putin luam in greutate, nu stiu exact pentru ca poimaine cand facem 4 luni o cantarim. Altfel e o veseluta, e foarte activa, se intoarce intr-una de pe spate pe burta si invers, se roteste in pat, se trage de hainute sa se ridice in fundulet. Deocamdata papam numai lapte de la mama si ....manuteee. E de groaza, isi tzocaie manutele non stop.

Avem poze noute! Am rochitasi
Stau in fundulet

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

intrebare......cu ce sa o dau la gatutz ca s-a oparit de numa mititica si mi-e asa de mila de ea ca e rosie toata....am dat cu pudra baneocin si cu bepanthen...da cum nu dau o zi cum iar e rosie toata.

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Fetelor, eu cred ca o sa raman cea din urma cu botezul! Il vom face pe 8 septembrie. Asa e. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Imi dati si mie idei pentru meniul de botez?

In rest, de doua zile am innoit repertoriul si zicem si "ama, ama". Prima oara am crezut ca a fost un accident, dar se pare ca nu.
Si dam si semne ca am vrea sa ne intoarcem . Suspectez ca patutul ar fi de vina pt lipsa de interes ca de cand am mutat-o in asta pliant, vrea fata sa se intoarca. Cel de lemn il baricadam de jur imprejue cu paturici rulate pt ca imi era teama sa nu se loveasca si nu mai ramanea loc decat pt ea. Ce manevre, drepti!
De cantat, canta si Thea si azi, spre uimirea mea, a cantat si cu mama. Pana acum "aaia" numai cu mine. Eu ii cant mereu cu cuvinte, nu-i zic "la, la, la", dar am sa incerc, poate scoate si ea sunetul asta, desi mi se pare greu sa zica "l".
Mai papam si noi piureut de fructe la ora zece. Pana acum n-am incercat decat piersica si caisa. Caisa ii place mai mult. Cum sa nu-i placa cand sunt din pom, nu cumparate ca piersicile? Desteapa fata, nu?
De sucuri, m-am lasat. Le scuipa, asa ca daca vrea piure, ii dau piure. Mai mult cochetam cu ideea de a papa cu lingurita, decat sa papam efectiv.
Si avem si noi mai multe tonalitati de vaietat: de foame, de somn, de plictiseala, de ragait, adica vrea sa o ridic sa scoata aerul.

Si eu am reusit azi, in sfarsit sa ma tund ca-mi cade parul intr-o veselie. Si mai am si niste coji care-mi apar in perioade de stress sau oboseala, suprasolicitare. Suspectez o dermatita seboreica sau o lipsa maare de nush ce vitamina. Stiti vreun remediu pentru asemenea coji? Vreun sampon, lotiune ceva?

Despre relatia cu sotul ... care relatie, ca saracul munceste toata ziua! De exemplu, si la ora asta e la o firma. Nu stiu cum de rezista? Noi tinem contabilitalea mai multor firme, iar cum eu nu-l mai pot ajuta prea mult, se descurca cum poate. Am zis sa angajeze pe cineva sa faca ce faceam eu, adica sa introduca actele, dar... Mai vedem.

Cam atat despre noi. Simteam si eu nevoia sa mai povestesc cu voi, ca tare mi-au lipsit discutiile voastre!

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

ElenaGiulia, Rebiana, multumesc pt. urari, nu pot sa-mi doresc decat sa fiu cel putin la fel de fericita cat am fost in acesti 3 ani...

Eliana, am vazut montajul, ai 3 copii super... chiar voiam sa te intreb - daca nu-s prea bagareata - ce lucrezi tu, ca presupun ca nu te referi la treburile din casa?

florin-a, ai o printesa de fetita, imi plac tare mult bonetele pt. fetite, zici ca-s jupanese

bagajul pt. bebe - eu pt. 2 zile cat am fost plecata am luat hainute subtiri si mai groase (cate ar fi necesare in mod normal plus ceva de rezerva), paturica, scutec de finet, pampers putin mai multi fata de cati folosesc de obicei, servetele umede, comprese sterile, ser, vigantol (apropo, eu vigantolul i-l picur direct in gurita - o apas pe barbie, ea casca gura si eu pic, pic...), crema de fundulet, jucarii preferate si cam atat ca baie nu i-am facut acolo.

maine mergem sa facem radiografie la coloana...sper sa fie totul bine

acuma plec ca sa nu zica sotul ca-l neglijez tocmai azi

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput